|
שרשור לילה

24שעות1

New member
להפקה הבנו מספיק - כל היום איתן על המסך

ובשעתיים האחרונות רואים רק פרצוף אחד של איתן אחד של יוני ועכשיו כבר חצי שעה הפדיקור ממש שיא הצפייה יאללללללללללללללה תתקדמו תתחילו להראות את גב את קרן שבענו כבר ביומיים האחרונים מלראות את איתן והחבובות

izmeral1

New member
יאלה תגזגזי..... יותר טוב מי להי ובן .כי זה ש

שעות של זמן ימים ולילות. על ליהי ובן עדיף לראות את התהילה. של החיים הממי של המדינה איתן אורבך. או עדיף לך לראות את קרן החמודה שלך? משפשפת את השפה. אחרי זה תעבור לשוק הרגל. או ממי לבן זוג" המזוייף. ממי יש פרס כול מבט זה ממי אל תשכחי את הפרס. איזה מריבות ממתינות בחוץ לקרן וגב על הפרס מרחמת עלים. חחחחחחח אם בכלל הם יקבלו........ זוז הכי מפוקפק. נכנס לבית אחרי שראה הכול אבל הכול. אסר על קרן לא להעביר יותר מסרים. לקהל. ובזה הוא חזק? אסטרטגי. מהגדולים ביותר שהיו על המסך. בגלל זהה גם העניים היפות שלו. לא עושות דבר. לאף אחד. חבל שכך הם הדברים. אתי גם והיא קצת מעצבת. איך אמר קיסוס. הסוסן המנחה חצי מנחה. למה כי הוא סוסון ים גם וגם? אמר על אתי אני אעשה לך פאן והכול ואחרי זה אני אריב איתך? אז גם פה היא מנוצלת ובלעדיה. המעפנים היו מגג'דרים לילה טוב..

24שעות1

New member
אלה - לאן נעלמת לנו היום

את רואה איזה עונש שעתיים של צפייה רצופה באיתן והחבובות כאילו לא מספיק הראו אותם יומיים ברציפות הפקה מטומטמת - נותנת זמן מסך הכי גדול בימים האחרונים לאיתן , לאותו אחד שהרס להם את הפורמוט אחרי חודש ימים.

24שעות1

New member
מלבד אורן כל הקנאים התנתקו מקרן וגב

איכססססססססססססססססססס מרגע כניסתם של גב וקרן היום מהחופשה שזכו לו בזכות כל הקנאים -בבית מתעלמים מהם, מלבד אורן החמוד והישר שם. והנה ההפקה שכבר שעות מראה לנו רק את איתן חבורתו והפדיקור ממש יביא להם רייטינג מידי פעם זורקים לנו פירורים ומראים את קרן וגב שהם האנשים הכי מעניינים שם

24שעות1

New member
הפקה בזוייה - מה הבטחתם לאיתן ?????

שמעכשיו ועד לסיום התוכנית הוא זה שיראה על המסך האם הילד התלונן שלא קיבל דאת החופשה ליון!!!! האם הציב לכם שוב תנאים ואיומים !!!!!! שעות שעות של צפייה בליל שישי רק באיתן וזוגתו איתן וחברו יוני איתן והחבובות

efratit7

New member
לא יתכן שלאיתן תהיה אופציה להדיח את אורטל-זה

יהיה עוול מאין דוגמתו !

אני תוהה אם הם לא קיבלו הוראה לא להדיח את אתי

עד סוף התכנית!! אחרי הכל, מישהו בהפקה הכניס את אתי כמו בכל ריאליטי לאחרונה - באופן מכוון.. צריך "אחת כמותה" בכל ריאליטי היא ממלאת משבצת ספציפית וההפקה עשתה בחירה מכוונת ללא ספק אולי הם מתכננים לעשות מאתי - ג'קי מנחם של הדור הבא אם התמוי הזה קח ת'כסף - גם זותי יכולה...

למעלה