מגישות...רגלים...
ב בוףברכה New member 17/9/11 #184 מגישות...רגלים...../images/Emo57.gif../images/Emo194.gif../images/Emo57.gif
ב בוףברכה New member 17/9/11 #179 אפשר... להציע'ך...באדי משאז.....,..פידיקור..מניקור...,הוצאת פיטריות... פן...צבע..גבות+שפם...שחי...ו..הוצאת.. ...ב .שחורים..(.בצדקים.. מבצע..לחג.חבילת..פינוק..+ ...... ...איףף..מזה..מהרגליים.. .
אפשר... להציע'ך...באדי משאז.....,..פידיקור..מניקור...,הוצאת פיטריות... פן...צבע..גבות+שפם...שחי...ו..הוצאת.. ...ב .שחורים..(.בצדקים.. מבצע..לחג.חבילת..פינוק..+ ...... ...איףף..מזה..מהרגליים.. .
ר רגע רק רגע Active member 17/9/11 #203 אני כבר עמוק בתוך החלום ../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif ובחלום, אני שכוב באמצע היער ושתי יפייפיות... ↑ <אני>
אני כבר עמוק בתוך החלום ../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif ובחלום, אני שכוב באמצע היער ושתי יפייפיות... ↑ <אני>
ד דיי3 New member 17/9/11 #183 נראה לי שאיתן יודע שתהיה הדחה נוספת, הוא מדבר על מקרה שהקהל יעמיד את אורטל להדחה. במקרה כזה הוא יכול להוציא אותה. לא נראה לי שיש אפשרות אחרת.
נראה לי שאיתן יודע שתהיה הדחה נוספת, הוא מדבר על מקרה שהקהל יעמיד את אורטל להדחה. במקרה כזה הוא יכול להוציא אותה. לא נראה לי שיש אפשרות אחרת.
E efrat800010 New member 17/9/11 #196 ../images/Emo6.gifחי בסרט איתן הזה הקהל לא העמיד אותה 3 חוד' ורוצה לתת לה את המיליון הלו??? תתעורר
ב בוףברכה New member 17/9/11 #198 איך..אתי..מתה על הפוזיציה הזאת..,..קרועה ..על המיטה..ומדברת עם כל מי שעובר..מדי פעם גם באים למיטהשלה..(ממש ביקורחולים
איך..אתי..מתה על הפוזיציה הזאת..,..קרועה ..על המיטה..ומדברת עם כל מי שעובר..מדי פעם גם באים למיטהשלה..(ממש ביקורחולים