שרשור לילה

andy181

New member
קרן יוצאת מהשיחה עם דניאל קצת בשוק

מעניין מה נאמר שם..
 
בטוח שזה מה שהיא אמרה לה

וחוץ מזה מה היא חושבת את עצמה מה היא חושבת שאים השיגה את איתן אז השטן עלה לה לראש אפשר לחשוב ביג דיל
 

24שעות1

New member
אבא שלח מסר לא לשכוח לוס וגאס מחכה

ואתמול דיברה על זה עם איתן - קשרה את זה ללימודים של מלונאות שיווק ושיווק הימורים
 

noaxxx

New member
טעות! היא אמרה הפקת ארועים ותיירות, ואז איתן

שאל אותה אם היא לא רוצה ללמוד את התחום שהיא עוסקת בו עכשיו והיא ענתה שלא. היא גם הזכירה בעבר שהשאיפה שלה זה שתהיה לה רשת של בתי מלון.
 

andy181

New member
אני לא מאמניה שלא הראו את השיחה הזו

ובטח לא יראו אותה גם בראשון..
 
אחת מן השתיים

מכינים את הגמר לאיתן ולכן מעלימים את כל מה שקשור במשימה של אתמול והשיחה של דניאל וקרן היא אפטר שוק שלה, אז לא משדרים אותה או את מה שקרה בלופט אתמול כי קרן יצאה עם עיניים אדומות מבכי. או מכינים את הגמר לקרן וגב ולכן יערכו את ה"אילוצים" שלו ויראו את קרן בוכה אתמול בלילה, את גב מעודד אותה ואת השיחה בין דניאל וקרן.
 

24שעות1

New member
בטוח קרן אמרה לה שהעולם לא בנוי סביבה וסביב

איתן וכפי שכבר ראינו שיחה קודמת השבוע בין קרן לדניאל קרן השאירה אותה מגמגמת מתנצלת וחוזרת על המנטרה הקבועה שלה שרק אותה היא מדקלמת ברצף
 

talibatata

New member
אני מהמרת שבגמר לא יהיה להם

יותר 15% רייטינג וזה גם בספק.
 

דקל69

New member
קרן וגב מדברים, גב עם מבט חלול בעיניים כמו

תמיד, איתן הודיע לבנים שהוא יוצא לדבר עם דניאל ולא משדרים את זה. קרן מדקלמת יפה "אני אוהבת אותך" עם קול של ילדה בכיתה ג' וגב כרגיל מחפש את המצלמות. וקרן כמו תמיד מתגברת מהר וישר עוברת לדבר על הסיטואציה עם ליהי ואורטל באמבטיה כאילו לפני רגע לא יצאה משיחה טעונה עם דניאל וחיפשה את גב שבורה והרוסה ורצה להתנחם בזרועותיו.
 
me 2

אגב , היום בלקט קלטתי עוד דבר בקשר לאותו דייט והפרידה של איתן ממנה. כשאיריס שאלה אותה מה היא חשה בעקבות הפרידה היא ענתה : "מעצבן". לא עצוב, מדכא, כואב, פשוט מעצבן. כי לא באמת אהבת, לא באמת הרגשת, לא באמת רצית קשר, התעצבנת על העובדה שהוא רוצה את דניאל ולא אותך.
 
למעלה