אל תרחמי!!! זה הקלף שהיא משתמשת בו לאורך כל
המשחק, אני עדיפות שניה, לא בוחרים בי, לא רוצים אותי וכדומה. היא משחקת בדיוק כמו גב, זה שהיא מתרפסת ומושפלת על הדרך זה כי זאת דרכה ודפוסי ההתנהגות שלה זה לא הופך אותה לפחות אינטרסנטית ושחקנית. אפילו את נאום האהבה היא שיחקה, ברור לה שאין לו רגש אליה אז היאמ מנסה להפעיל רגש עבור שניהם בכדי שזה יראה אמין ויקנה את הצופים מה שהיא לא מבינה שזה שהיא הופכת את הסיפור חד-צדדי זה משדר עוד ועוד פחות אמינות. זה הסיפור שלה לאורך כל המשחק, באותן דרכים היא השתמשה נגד איתן וסיפור האהבה, ומעניין שלאחר יומיים היא כבר טענה שהיא חשבה שהתאהבה ורצה לסיפור עם גבר אחר שיביא לה את המליון, זה בגלל שני גברים - המשחק והפרס וגם העובדה שלא תצא מושפלת ותודה שאף גבר לא בחר בה ולא רצה אותה, היא פועלת מאגו ואינטרס בלבד. לא מאמינה שעד כדי כך לא אכפת לה להשפיל ולבזות את עצמה על הדרך, זה ישמע מגעיל מה שאני אומרת אבל לא פלא שגברים לא רוצים אותה בהתחשב בכך שיש לה מראה מצודד ויכולת התבטאות משכנעת, רהוטה ודי אמינה (למי שלא מכיר אותה ולא נוכח באופיה האמיתי). נראהה לי איתן היה מתאבד ופורש אם היה בוחר בה בטעות ונאלץ להמשיך איתה ובחברתה את התוכנית.