שרשור לילה

meytula

New member
אולי קרן סיפרה לה שאיתן בחר שלא לצאת

למרות שלפי מה שהבנתי מהשידור ,איתן וקרן לא שמעו אותה בוכה הם רק שמעו צעקה שלה וזה היה כי היא נפצעה אז ברגל..ואז אורן סימס לו שדניאל נפצעה ברגל אבל עדיין איתן יצא חרמן

meytula

New member
קרן יכולה להגיד הרבה דברים

1.על הסקס עצמו שאיתן זרם איתה ונהנה איתה מאוד 2.שהיא הציעה לאיתן לצאת והוא בחר להישאר(דניאל הרי לא יודעת את מה שאנחנו יודעים) 3.קרן בחורה עם ביטחון ויכולת שיכנוע ,דניאל לעומתה לא !היא יכולה לנצל את החולשה של דניאל לטובתה

sendibar0

New member
meytula אני חייבת להגיד לך

מה שאני ראיתי זה את קרן שוכבת עם הפנים מוטות הצידה, ואיתן רוכן עליה ומנשק לה את הפנים. נראה לי שאיתן היה היוזם לסקס ויותר מזה כבר שאלתי מספר פעמים, איך היתה לו זיקפה, אם זה היה מאילוצים?! אגב, מענין שאף אחד כאן לא מזכיר שאיתן אמר על דניאל בשבוע הראשון שהיא (שכחתי את המילים המדויקות שלו) באה לו חזק מדי, מנסה כל הזמן לצוד את המבט שלו (כשדיברו על הדייט הראשון, ויוני הציע לו את דניאל).

לואיזה7

New member
ואולי קרן סילפה דברים - הרי היא מוכשרת

בלהפוך את הדברים לטובתה ולהתכחש לעובדות ולומר : "הכל צ'יפס, הכל צ'יפס.........."

ככל שעובר הזמן והיא לא יוצאת לעשן

אני מתחילה להתערער...(למרות שאיתן מדבר לאט, אז אולי ההתנצלות תארך זמן ארוך מהצפוי...) מה קרן יכלה לומר כל כך נורא?

andy181

New member
האמת שזה באמת מלחיץ שהיא לא יצאה לעשן

כנראה שאיתן נותן שם הרבה הסברים מנומקים..

meytula

New member
זה בדיוק מה שגורם לי להבין שמדובר באיתן

שדניאל מרגישה שהוא לא היה אמיתי איתה.מקווה מאוד שאני טועה אבל אין לי סיבה לא לחשוב ככה.

meytula

New member
אולי הוא נרדם לה שם בחדר ארונות../images/Emo6.gif

השעה של סבאל'ה עברה

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו דרדס סבא יותר ערני מאיתן

דקל69

New member
ומאידך, תמיד שהיא היתה צריכה אותו היה לצידה,

תמך בה, הקשיב לה, נהנה מחברתה. אפילו בשעות היותר עייפות שלו, ואל תשכחו שבהתחלה עוד כשההפקה הסתירה הם היו מבלים המון זמן ביחד ולא הראו אותם, הוא בילה איתה המון זמן ביחוד בזמנים שעוד היה צריך להתלבט ולנסות עוד אופציות, משהו נרגע לאחר שבחר בה גם מצידה וגם מצידו ועדיין יש ביניהם את השיחות, ההקשבה, היחס וגם האינטימיות. לדעתי יש לו בעיה פיסית, אולי בלוטת התריס או סוכר או משהו אחר - הפיהוקים שלו מעידים על הפרעה גופנית מסויימת, גם העובדה שישן הרבה ועדיין עייף, אולי העובדה שחדל לעסוק בספורט ופעילות גופנית הורידה לו אנרגיות וכוחות, יש לו סימני תשישות, הפעמים היחידות שהוא איכשהוא עירני זה שהוא עם דניאל.

מישהו כתב על זה כאן, שזו תשישות כרונית

שמאפיינת ספורטאים לשעבר. אני מניחה שגם שעות ארוכות של חוסר מעש תורמות לכך וגם העובדה שהוא לא יכול לעסוק בספורט כמו בתחילת התוכנית , בגלל הפציעות שלו.

קשקשה9

New member
כל התופעות שציינת מתאימות למחלת הנשיקה

שבה לוקים בדרך כלל ספורטאים החדשות הטובות הן שזה עובר ולא חוזר אבל לוקח עד שנה להחלים

קשה לי להאמין שזה מה ששבר אותה

זה לא קשר בעולם בחוץ, בו הם זוג בלעדי. הם במשחק ודניאל מודעת לכל מה שקורה וקרה. לדעתי איתן היה פתוח איתה בכל הקשור לדייט ואם לא, אז בטח עושה את זה ברגעים אלו , עם המון חרטה בלב.

למעלה