שרשור לילה

noaxxx

New member
כתבת יפה../images/Emo106.gif

איזה קטע, לא ראיתי שכתבת..
הייתי משרשרת אליך...

adiyon2

New member
הנעמת לי את הלילות הארוכים כאן

שתהיה לך שנה טובה וחג שמח

noaxxx

New member
בהזדמנות זו, שנה טובה ומתוקה לכולם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

מאחלת לנו שנפגש במסגרת תכניות שיתייחסו לעצמן ואלינו, הצופים, ביותר כבוד ורצינות מאלה שזכינו להם במחדל הדור הבא
הפורום הזה, שהגעתי אליו שבוע וחצי אחרי תחילת התכנית, היה פיצוי בהחלט הולם והרבה יותר מזה, היה כיף משעשע ומעניין
אין לי יותר מה לומר על התכ' הזו, שפכתי הכל
נשאר רק להפטר מתחושות הרמיה וה
.... תודה למנהלים על הזמן והנכונות
לילה טוב

גייל 7

New member
שנה טובה נועה'לה ../images/Emo140.gif

דיר בלק אם את נגדי באח הבא
שכבר נישבעתי כמובן, כרגיל, לא לצפות בו

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif

אני לא נגד אף אחד, רק נגד דיעות
מקווה שנהיה באותו הצד וגם אם לא, לא נורא.... לפחות תרבות שיחה יש לנו... אני בטוחה שנצליח להתמודד בכבוד. וברור שגם אני בשאיפה לא להתמכר... אבל אין סיכוי, תבוסה ידועה מראש

noaxxx

New member
קבלי זר ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

noaxxx

New member
סוזי../images/Emo24.gif

וגם
אני מבינה שאת אוהבת ...
ומשהו קטן לחג... http://www.youtube.com/watch?v=mObouU6xacs ולגבי הרעיון של פוסי .. אם ייצא לפועל, חייבים להתעסק במוסיקה באחד הימים, או לפי סגנונות, או לפי תקופות... מה את אומרת?

izmeral1

New member
היי NOAXXX ../images/Emo140.gif היי גאי חח אמש הבנת אותי?

הגבת.......לי תקחי.. נשימה. היה לי קשה ? מאוד למה כול היום היה כזה יפה בבית בכלל האבירה. ואז הבום והמבול. לא נורמלי מה שעשו. לא יחש לאורטל וכמובן לאיתן ודניאל. ההפקה לא הבינה כמה היה הסוף מכוער- מאוד בזיון. קשה להבין ששני בלופרים מדרגה רשאונה עדו לינו. לרגע אמרתי לעצמי.והיו אצלי חברות עם הבן זוג שלהם ממה מסיבונת קטנה. וכולם אמרו למהההההההההה. וגם מילה יפה נאמרה. אנחנו את האמת ראינו.והם מסרו את השקר. בזיון ענק. בטוח שההפקה רואה את כול הטוקבטים והתגובות החריפות נגד אלה שזכו.בבוז ענק. לי הם לא הזוג שזכה. פשוט יודעת למה צחקו על איתן על אורטל. כמה קשה להיות שם כול התקופה ובסוף הם לא ראויים? ליחס הוגן.? וכמובן הסוף הבלתי נסבל. בחוץ בטוחה אני שהם עושים חשבון נפש איפה הטעות. אני את כן יודעים.. כמה מהם אסור היה להשאיר כוח קטן לקרן. ומהתחלה החברים של איתן. בן כמובן היה מעריץ שלה סתם. יוני שלא נדבר? היה ותמך בא. כאילו היא מאור עניו... נכון שהיה גם למען אתי בכול מקום אבל הזחיק מקרן. שהיא יפה אמינה חח וכמובן חכמה. והכול הפוך חכמה.במובן ערמומית. ובא הגדול בעורמה. גב פשטי. המחיק אומרים על נמוך קומה.חחחחחחח וכאן גול גובה תפס תחת. היום הראו אותם. ממש שני עילגים. וכמובן הם פוחדים על המליון אז הם אחד אחרי השני. מעניין מתי החולקה והבום להפקה. יבוא. כי זוג הם לא ולא יהיו.? עונה 2 ואני תיקוה שלא יכו לקבל או לעשות זאת. אני לא אהיה שותפה לפשע. לילה טוב לך מתוקה
. מקווה עוד לשמוע ממך.

למעלה