שרשור לילה

Bow Wow2004

New member
אופס...............................

עשיתי טעות לא הלכתי לישון אין סיכוי שאתעורר, יו איזה אסון! להפסיד פרק שלם דבר לא ייאמן אך בכל זאת אשמור על פאסון אז לילה טוב ועכשיו באמת מי רוצה איתי להתעמת? על מי אני עובד עוד מעט מתאבד לא צחקתי, זאת לא האמת... אז לילה טוב לכולכם חלום פז מצרפת, סין ועד הקווקז לילה טוב לכולם לילה טוב לעולם טוב אז יאללה בי, כן אני זז... צ'או

moran14h

New member
לבאו וואו משעמם

באו וואו הוא אדם חביב חבל שלא אכפת לו מה קורה מסביב במקום למלוך על פורום תשוקות הוא כותב לנו שירים על כל הקהילות סתם..באו וואו,דווקא היה נחמד!

python 4

New member
המממ... באו ואוו שים לב.

חמשירים בשבילי זה שמחה חרוזים באים כמו ברכה אבל לקח תלמד אל תהיה כזה MAD קבל ממני עצה בטוחה פעם כתבתי בלי חשבון חמשירים באופרות סבון עד שמישהו כעס ואמר - די נמאס ומישהי קראה לי דובון הותקפתי כמו ג'יימס בונד כמעט אושפזתי בתל-מונד ומאז עד עכשיו לא חזר ולא שב שום חרוז שעוסק לו בבלונד אז תצחק על מיגל או על צ'רי על אית'ן לואיס וגם תרי אך for god jesus sake איתה על תתעסק על תאמר אף מילה על השרי.
כי אם תתעלק על השרי גורלך כגורל אריה דרעי במקרה הטוב - אך תדע כי אולי במקרה הרע תגמור כמו אנטואנט, נו מרי.

Bow Wow2004

New member
צ'מע---------------------------

אל תשחק לי אותה שה תמים ממתי אכפת לך מה 'הם' אומרים תעשה כרצונך ויהיה טוב לך אז תשים פס על האחרים וכולנו יודעים זאת ברכה חמשירים פה לכתוב כרצונך על קיי, צ'רי וריס ועל שרי, לואיס ונראה מי יעז להעיר לך דוגמא: את לואיכס אני מתעב הבחור הוא שחור כעורב מסתפר הוא כל יום הוא נורא ואיום ולא פלא שאת שרי אוהב ---- ראית, היה לי כה קל אין סיבה לי להיות מתוסכל כך כולנו צריכים זה כבוד מלכים כי בפורום שלי הכל מקובל! אז קדימה, תורך עכשיו לתקוף את תרזה לומר שיא קוף או ששרי טיפשה ושהאנק הוא אישה על הלב זה עושה לנו טוב...

python 4

New member
האומנם? ../images/Emo12.gif

תראה, אם אגיד את שלי על שרי האנק וג'ולי אז מכות אקבל תראה אותי סובל תאמין לי זה לא בשבילי אז נכון, טיסי מגעוּלי ותרזה סתומה כמו נולי והאנק הוא טיפש מיגל הוא פישפש ועכשיו הכל ברור לי גוון היא ממש תינוקת וסימון צריכה תסרוקת צ'אד הוא אטום וסם סתם טומטום וגרייס היא טיפשה וגם בוקית איב חסדנית פלצנית בת' היא ביץ' תורנית פילאר היא זונה אית'ן הוא בנה וטאבי היא סתם חתרנית צ'רי היא אסון רומנטי וויטני היא מונסטר פנאטי ג'ולי שטן וטימי קטן ומיגל הוא דביל כבר אמרתי? רוג'ר לא יודע לרצוח ולואיס, תודו, חסר מוח ג'סי רעה קיי סתם טועה ומיגל הוא דביל לא לשכוח אך עם כל זאת זה חשוב שרי מגדולי הישוב יפה, חכמה אשה על רמה הלוואי שתלך לבלי שוב
עכשיו אוף איזה בעסה ממש כמו טיל של NASA תכף אעוף באופן דחוף ישירות למיון בהדסה

Bow Wow2004

New member
עצור!

שאמרתי שיש חופשיות לא דיברתי על התלעמות ג'סי רעה? תגיד, מה קרה? אני מצפה מהר להתעלות ג'סי הייתה לי מושלמת וכמובן שהיא מתחלפת במקומה מתחזה שתגמור כמו עופרה חזה החדשה היא כלבה מטורללת לעומת זאת על שרי פסחת שתלך בלי לחזור כך ניסחת אבל מה עם כלבה או זונה, בלי סיבה אם כבר את פיך פתחת.. אבל רגע ברור לי עכשיו לא תסתיר זאת כי זה המצב זה ידוע לכל אתה מפחד מהבקסטריט גירל האם אפשר לקרוא לזה love?

python 4

New member
תבין...

עלית עלי זה נכון אתה גאון כמו סיכת בטחון מבקי פוחד ואף טיפה מפחד עכשיו יש לי איתה סיכסוכון אל תהיה כמו מיגל סתום על שרי לא אמרתי כלום רק היא קצת, איך אומרים מאותגרת-גברים חוץ מזה היא אוצר בלום ויש לה מן קול כזה שגורם לי להיות הוזה לו היתה אילמת היא היתה מושלמת והיא קצת מאותגרת-חזה אך אין יפה כמו שרי יפה יותר מהאלי ברי אך פעם בדור כשבחוץ יש עוד אור היא דומה קצת לאריה דרעי ואין חכמה שכמותה ואין שום אשה בדמותה אך אבוי לגילה כך לואיס גילה היא לא משהו גם במיטה ועל ג'סי אין מה לדבר עליה לא הייתי עובר כמה מעצבן שבעצם היא בן כן לג'סי יש סוד, חבר

Bow Wow2004

New member
תראה....

בד"כ אני טוב ונחמד בנוסף גם חכם מלומד גם ספונטני, חביב נראה טוב ומגניב אופס נסחפתי תרגיש מעודד אז ככה יש לי נקודה ואחר כך תגיד לי תודה לא אכעס, בלי טריקה ג'ס אכן היא מכה השנייה כן, לא היחידה אבל אם לב תשים עם חמשירים אני קצת מגזים אז בחר משחק אחר פה או בפורום אחר או אחרת נגיד יפה: זזים

python 4

New member
מממ...

סליחה שלך לא עניתי משחק אחר כבר ראיתי הרי אם תחשוב בפורום משוב זה כיף להגיב כך גיליתי ועכשיו אלך לי לישון כי מחר אני קם ראשון ובלילה אחלום על אהבה ושלום למעשה על לואיס הטפשון בחלומי הוא יוריד חולצה ויגיד איזו הלצה וכשאותי הוא יפשוט איביי תופיע עם שוט ותגיד שאותי היא רוצה נעשה מעשים חמודים לא מה שעושים ידידים נעשה זאת בחול לפרט לא יכול כי יש כאן גם ילדים רק זאת אגיד מרוב נחת ההנאה שלי די מובטחת עם לואיס והקריין there's no need for a brain רק צריך להכין את ה*** טוב, נסחפתי, לא חשוב. לילה טוב.

Bow Wow2004

New member
...נמ.......

השפלה שכזאת לא הייתה ההתאוששות תהיה לאיטה או גאד איזה עלבון! מעדיף צהובון? טוב, אלך לי גם לי למיטה. השינה היא תזרים קצת ת'דם גם אני צך לקום די מוקדם מחר ספר לי בנחת איך היה עם ה*** טוב עזוב שכח מזה בן אדם

python 4

New member
נו שויין.

סליחה אם הייתי בוטה אך אל תהיה לי שוטה מעדיף צהובון וגם נשים בלי חשבון ובכלל יש לי ראש לא מוטה אך מה זה קשור לנושא מצידי אם תרצה תנסה לא אעמוד כאן עם נר אני לא מסיונר שום דבר אני לא יעשה אך בכל זאת אלך לי לישון והפעם אחלום לי על שון על בראד ולואיס אייבי וריס בילי, ראול פיליפ, שאול קיי וגם איב ג'ולי וסטיב כריס וגם ג'יל מלקולם וניל אשלי וג'ק מקנזי (או מק) שרון וגם ניק ויקי עם שיק ובכלל כל הקאסט ותאמין לי you must יש לי לילה קשה קשה. קשה.

Bow Wow2004

New member
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

הלילה אמנם מתקרב אבל זהו, כבר לא מתערב תחמשר ותחלום מאתמול עד הלום חמשירים עוד אינני כותב אז בסוף כדי שלא יגרר נסיים זאת עם משהו אחר לכל הממהרים אשים קצת ספויילרים כן, את קריסטל, הרגו רופייר! :(

למעלה