שרשור לילה

שאפולי

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gifשרשור לילה../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

תחפרו תעלות!

ריף24

New member
24 גב גבר, ואני בטוחה!!שהוא מרגיש לקרן עכשיו!

אבל אורבך-מזעזע מתכנית לתכנית

24שעות1

New member
ריף היום היתה שיחה בין גב לקרן

אמר לה שהוא המום מהרגשות שלו אליה , מרגיש יותר מימנה שהיה בטוח שהוא והיא בכלל לא ייסתדרו בבית ובטח לא יהיו זוג וכולם כאן בפורום מדברים על משחק של קרן וגב ואנחנו אומרים יש אהבה והיא תנצח

בטח שגב המום,מעניין שהוא מרגיש את זה שבוע..

לפני הגמר ומעניין מאוד שהוא מרגיש את העוצמת רגשות הללו לקרן אחרי ידיעה ברורה שהיא בין השתיים הכי חזקות שם למיליון. גם מאוד מאוד מעניין שהוא חש זאת אחרי יום וצי שלא צילמו אותו לייב ביוון שם היתה לו חופשיות ברורה להסביר לקרן מה הוא רוצה ממנה ומהקשר שלהם.פלוס תדריכי הפקה כנראה.מעניין.גם אני המום,חחח

ריף24

New member
אלי גב הרגיש מהתחלה!זה הלך וגבר. זה בטוח יותר

ממה שיש לאיתן לדניאל.

גב הרגיש מהתחלה? אז מדוע הפלירטוטים הבלתי

פוסקים עם חן שבה הורגש מאוד הכימיה והמתח המיני בינהם הרבה יותר מאשר עם קרן למשל? להגיד לחן את הבחורה הכי מושכת בבית הזה,את הכי עושה לי את זה פיזית זה דבר שולי? גב הרגיש מהתחלה? אז מדוע ההשפלות שעשה לקרן עם לכנות אותה פריחה,לסנן אותה יפה מחדר השינה שלו,לצחוק עליה על בורותה בסרטים אירופים ועוד? די מספיק עם השקרים והסילופים אני חזור על זה פה שוב ושוב גב פשטי שחקן שנכנס לכבוש פרס כספי,הוא התחיל "להרגיש" רק שבוע וחצי לפני הגמר והפרס הנחשק,הוא שמר מגע פיזי ואינטימי שגם הוא בטיפות רק לסוף,הבן אדם דחה את אותה בחורה שאתה טוען שהוא הרגיש אליה מהתחלה אינספור פעמים באינספור הזדמנויות בחודש האחרון. רק כאשר הוא קיבל סימן ברור מחבריו מבחוץ ובלמעלה שנתנו לו את האוקיי פלוס המצבעות הקהל הוא התחיל "להרגיש" חוץ מזה לך תספר סיפורי סבתא למישהו אחר.

רותם 1121

New member
ואל תשכח שהחברה שלו מחכה לו בחוץ

ותחגוג איתו עם המליון. ואת קרן הוא יעיף מעליו בבעיטה

לא בטוח רותם.אל תשכחי שיש הרבה כסף שמחכה בחוץ

גם. קמפיינים של דוגמנות,תכנית משותפת בערוץ10,חלטורות למינהן. יש סיבה לסחוב את הזוגיות המזוייפת הזו עוד קצת,גם גב לא רוצה לצאת שינפיין. אם הוא כבר יחליט לזרוק הוא יעשה זאת בהדרגה ובסינונים איטים. בחוץ יהיה לו הרבה יותר קל לסחוב את הזוגיות הזו כי הוא יכול להתראות עם קרן פעם בשבועיים או רק בהשקות. זה לא לגור ביחד בכוח.

ela501

New member
הוא אמר בפרוש שאמרו לו לא להנעל על אחת

בהתחלה,פחדו שמקרה איתן יחזור על עצמו

אבל הוא ננעל אלה הוא ננעל אחרי שחן לא צלחה את

ההדחה הראשונה מול ליהי. ושקרן היתה עם אורטל בין השתיים שנשארו אז בכלל גביק שלנו התחיל "להרגיש" חחחח

24שעות1

New member
אלוש - מי אוהבת את קרן וגב יותר מאיתנו מי

שמעת את החוצפנים באים בטענות לגב -למה נכנס לתוכנית הם לא הפנימו שאוהבים את קרן בחוץ

ela501

New member
אלי למה שהוא לא יתאהב בקרן, הם מאד מתאימים

אף אחד לא יודע מה יקרה בחוץ אבל זה נכון גם לגבי הזוג המלכותי.

ריף24

New member
קוסטה איתן מושלם:)רצה לזרוק את אורטל כי היא

מפריעה לו במיליון-אבל לאתי יש זכות שווה.הצביעות,הרוע וההתנשאות שלו-נראים לעין. גב מדהים, ורשותיו לקרן התפתחו לאט

איתן לא רצה להדיח את אורטל וזה הוכח בפרק היום

כאשר איתן הודיע כי השיקול שלו לבחירה לגמר הוא על סמך למי יש סיכויי הכי גבוה לקחת את הפרס,אז ברור ומשתמע מכך שאורטל לא היתה אופציה בכלל,מכיוון שאורטל הוכיחה את חוזקה בחוץ.

לואיזה7

New member
הראו היום שהוא אמר שאורטל צריכה להיות בגמר

איתן הגון ביותר. הוא אמר שכל מי שיש לו סיכוי לנצח, צריך להיות בגמר.

ריף24

New member
24 זה לא משחק בין קרן וגב!גב מאוהב בה!הוא אמר

את זה בשיא הרגשות והבכי שלו-בחדר של איריס! זה הכי אמיתי בעולם. אני כבר משוכנעת, למרות שזה בכלל לא חשוב. אם קרן תזכה-מגיע לה בזכות עצמה! לא בזכות אף אחד אחר

למעלה