שרשור לילה

גב שחקן,הוא ידוע לנצל את הבמה אצל איריס גם.

תמיד הוא משתמש גם בסיפור הסמים כדי ליצור אמפטיה אצל הצופים הוא עשה זאת גם בהשרדות שהפלא ופלא את סיפור היותו נרקומן לשעבר הוא לא חשף לחברי השבט שלו באינטימיות שהיתה להם על האי. אלא חשף זאת במועצת שבט מצולמת עם גיא זוארץ וממש לפני הצבעה על הדחה. קשה לקלוט את זה אצל גב במבט ראשון אבל הוא שחקן שחקן.

ריף24

New member
גב אמיתי!איתן השחקן.גבר שמרגיש-לא יכול לגעת ב

בעוד השניה בבית חולים, שבורת לב גם, כשקרן נותנת לו את האופציה לצאת-אבל הוא בוחר לשכב עם קרן תוך כדי!!!!!! זה השחקן, זו הבושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אל תנסה לעוות.

איתן הוא גבר,ולכל גבר יש גם איבר,חחח חרוז.

ושהאיבר מתחיל לזוז גם הניורונים זזים איתו ואז דעתנו משתבשת עלינו לרעה או לטובה תלוי איך מסתכלים על זה. וקרן ברוך השם לא בחורה מכוערת. אז מה לעשות שהבחור הקטן חשב בשביל הבחור הגדול במקרה ספציפי זה וייחודי. אבל עדיין אני אזכיר זאת שוב ושוב לך למערך,ולאימא של קרן לא היתה בלעדיות לא פיזית ולא רגשית לאף אחת בזמנו על הצנון.הצנון היה כבערוגת הירק חופשי ןמאושר.

ריף24

New member
קוסטה-תשובה נוראית.את אוהב את פרידה הכט,

זה מסביר את התשובה שלך הנוראית הזו. מבחינתי-אתה לא ראוי למענה עם כזו תשובה.אתה והאיבר שלך דוחים אותי!

אבל לא ראית אותו בכלל,../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עוד פעם פרידה? וואי אתן ממש חולות עליה הא? אני מבין... געגועים חזקים לפרידה ישנה עם במבי החמוד,חחח

ela501

New member
היוש! איזה ערב מהמם!../images/Emo24.gif

קרן וגב בדרך למליון, ודניאל חטפה עוד זפטה למרות שכל הפרק היה עליה

ברור ברור רק שחשף זאת למיטב זכרוני במועצת שבט

ולא על האי שכבר היה מספר ימים או שבועות שם. אני מסתמך על הפרצופים ההמומים של נטלי,לולו,יניב ואחרים שהיו באותה מועצה מרגשת.

noaxxx

New member
את זה אני לא זוכרת,

זו אותה מועצה שנטלי סיפרה על ההתמכרות של אמא שלה? הסצנה שאני זוכרת היא שהוא מדבר על זה על האי, יש מצב שזה היה אחרי המועצה. נראה לי שעשיתי סלט, ואתה צודק

תשמעי זה מה שאני זוכר.יש מצב שאני טועה למרות

שאני זוכר בבירור פרצופים המומים במועצה במיוחד של נטלי פרצופים שמראים בבירור ששמענו את זה רק עכשו. השיחה עם נטלי אכן קרתה לאחר המועצה.

ריף24

New member
אלי, אל תרד נמוך.ואני אפנה להנהלה אם תעשה

כן. תניח לעבר של גב, הוא יצא משם, והוא גאה בזה ששינה דרכיו. מושא הערצתך דניאל טרקאי, משווקת הימורים באינטרנט.משכנעת אנשים חלשים נואשים להמר כדי להרוויח כסף.והיא בניגוד לגב-גאה בזה ומתכוונת להמשיך!

לואיזה7

New member
ההפקה החליטה להראות את זה, כדי שגב יקבל

אמפטיה מהקהל, כדי שלא ישפטו אותו על ההתפרצות הקשה שלו רק בגלל שמשחק הופסק באמצע.

adiyon2

New member
נכון מאוד, הם קוראים פה בפורום

ועל פי מה שאנחנו אומרים הם מכוונים את הפרק של השבוע לטובת קרן וגב. הם קראו שדיברנו על גב וההתפרצות, אז הביאו את זה עם הפגישה עם איריס.

ריף24

New member
כל הפרק היה על איתן ודניאל לטובה!ההפקה הוגנת!

הם נתנו להם צ'אנס,אבל הציבור יודע את האמת. לא הראו את דניאל הרכלנית,את איתן שניסה לסיט את כל הבית נגד קרן וגב. הפקה הוגנת לכל דבר עד עכשיו.נראה בגמר

למעלה