תהני :)
X xXx Lilo xXx New member 16/10/08 #5 עברתי בסביבה, ראיתי מלא אנשים והלכתי XD../images/Emo29.gif ישבתי בארומה, היה פחות צפוף איך זה שלא אמרת שתיהיה באזור?!
עברתי בסביבה, ראיתי מלא אנשים והלכתי XD../images/Emo29.gif ישבתי בארומה, היה פחות צפוף איך זה שלא אמרת שתיהיה באזור?!
F FullyAlive New member 16/10/08 #16 ../images/Emo29.gif חח היה מטורף שם! אפילו עשו סלקציה בקניון ומה לא הודעתי? שבוע חפרנו על ההופעה בשרשור השבועי XD
../images/Emo29.gif חח היה מטורף שם! אפילו עשו סלקציה בקניון ומה לא הודעתי? שבוע חפרנו על ההופעה בשרשור השבועי XD
X xXx Lilo xXx New member 17/10/08 #33 לא הודעת לי אישית!../images/Emo29.gif אני לא זוכרת הכול. ישלי זיכרון סלקטיבי XD בחיי. אומרים לי את זה הרבה. היית יכולה להרים טלפון, משהו ;; (את מראשון בכלל? אני זוכרת שלא אבל אני כבר לא בטוחה XD)
לא הודעת לי אישית!../images/Emo29.gif אני לא זוכרת הכול. ישלי זיכרון סלקטיבי XD בחיי. אומרים לי את זה הרבה. היית יכולה להרים טלפון, משהו ;; (את מראשון בכלל? אני זוכרת שלא אבל אני כבר לא בטוחה XD)
F FullyAlive New member 17/10/08 #36 ../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif אני סנילית עוד מקטנות D: ולא יכולתי,יכול להיות כי אין לי את המס' שלך? אני לא מראשון, גרתי בחולון, די קרוב, ועכשיו התרחקתי, לצערי.
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif אני סנילית עוד מקטנות D: ולא יכולתי,יכול להיות כי אין לי את המס' שלך? אני לא מראשון, גרתי בחולון, די קרוב, ועכשיו התרחקתי, לצערי.
F FullyAlive New member 17/10/08 #60 ../images/Emo29.gif כן, את זה אני זוכרת! רק לא ראיתי אותך בסביבה. מה כינוייך בבקשה?
S Sacred Lie New member 16/10/08 #8 לא הולכת להופעות מסוג זה. ../images/Emo6.gif שמחה שנהנת .. בערך? XDD
X xXx Lilo xXx New member 16/10/08 #9 אז רגע...../images/Emo29.gif את מאלו שמשלמים כדי לראות זמרים/פיימס פיפל? (כאילו מפורסמים XD)
S Sacred Lie New member 16/10/08 #10 ../images/Emo6.gif אממ אני מעדיפה לשלם בשביל לראות מישהו מענין מחו"ל . לא זמרים ישראלים [ I DONT LIKE IT ]
../images/Emo6.gif אממ אני מעדיפה לשלם בשביל לראות מישהו מענין מחו"ל . לא זמרים ישראלים [ I DONT LIKE IT ]
X xXx Lilo xXx New member 16/10/08 #11 שיווווו אז את באה איתי לSP????../images/Emo29.gif אולי מישהו יבוא איתי וככה אני אוכל ללכת ;;;;;;;
E Emergency Exit New member 16/10/08 #24 אבל היא לא אוהבת אותם - בעליל!../images/Emo41.gif לא שונאת אותם פשוט לא אוהבת. (איזה זיכרון יש לי האא!)
אבל היא לא אוהבת אותם - בעליל!../images/Emo41.gif לא שונאת אותם פשוט לא אוהבת. (איזה זיכרון יש לי האא!)
E Emergency Exit New member 16/10/08 #17 אבל היתרון הוא, שלפחות ההופעה של ישראל ואלו היתה בחינם אז היא לא הפסידה הרבה