גאש דני!!!תודה ספירוששש
L Little Sapir New member 24/11/07 #18 ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif
L Little Sapir New member 24/11/07 #19 ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif
L loli kiss New member 25/11/07 #69 אווו ../images/Emo99.gif דניייי אני מתה על הפרצופים שהוא עושה שהוא מנגן
M michalie XD New member 25/11/07 #88 דדניייייי ../images/Emo99.gif חחח הוא מצחיק אותי עם כל ההבעות שלווו
Y yaelsee New member 25/11/07 #92 די, הוא כזה בובי ../images/Emo99.gif אני לא מצליחה להפסיק לבהות בכל התמונות, מאז ששמת אותן... דניייי
C Charley XD New member 24/11/07 #59 אוקי שמשהי תזמין צוות נקיון לחדר שלי שינגבו את השלולית שעשיתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי גאד !! הלפ מי ! איזה מדהים ! אני מתה ...
אוקי שמשהי תזמין צוות נקיון לחדר שלי שינגבו את השלולית שעשיתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי גאד !! הלפ מי ! איזה מדהים ! אני מתה ...
S sweet shir New member 25/11/07 #72 גאדדדדדדדדדדדדדדדדד%@#$%#@% דאמט האריייייי בוא תעשה אותייייייייייי$#@ יאאאא הוא התחיל לגדל ת'שיער!! כבר אין לו קרחת!! הוא כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךך!
גאדדדדדדדדדדדדדדדדד%@#$%#@% דאמט האריייייי בוא תעשה אותייייייייייי$#@ יאאאא הוא התחיל לגדל ת'שיער!! כבר אין לו קרחת!! הוא כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךך!
H HiLa0mcfly New member 25/11/07 #61 דיי אני לא יודעת מה איתכם אני נמסהה הואא נראה יותר טוב מתמייד!! הארי תעשה לי עולם!
L loli kiss New member 25/11/07 #71 ואוווו הארי ../images/Emo99.gif אומאיגאדד אני נמסה פהה #@!$%^&*)^%$#@!%#^$&%*^)*&%# כמה הוא יפההההה ואווו אעאעא אני יכולה לבהות בו שעות !
ואוווו הארי ../images/Emo99.gif אומאיגאדד אני נמסה פהה #@!$%^&*)^%$#@!%#^$&%*^)*&%# כמה הוא יפההההה ואווו אעאעא אני יכולה לבהות בו שעות !