וויזלי_גירל
New member
לדעתי
הם מיצו את הקטע של בלן.... כאילו אוקי די כמה אפשר למשוך את זה? הם עשו כל דבר אפשרי איתם!!! מילדים מוכים, עד לפיצול אישיות!!! אין זהו נגמר הסיפור איתם ואין עוד מה להמשיך! בגלל זה הם התחילו דף חדש, עם מעון חדש, ואנשים חדשים! אני חושבת שאם הם היו ממשיכים עם בלן ועם כל אלה זה היה כבר מעיק! העונה הרביעית גם מיצתה את עצמה בהתחלה! אני חושבת דווקא שהיה יותר עדיף אם היו מסיימים את הקטע של בלן והכל בסוף השלישית, שהם היו בדיסני! זאת הדרך המושלמת לסים את הפרק זמן הזה.. (אבל אז לא היה בנחה
) אבל לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! הם היו חייבים להמשיך! אני אישית אוהבת את שלושת העונות הראשונות... הרביעית מאוסה, ולחמישית מתרגלים למרות שיש הרבה פרקים משעמים שאני רוב הפרק עסוקה בלהסתכל על השעון (ועל בנחה
) אניוואי, העונות הראשונות (הראשונה והשניה) היו מעולות! שומדבר לא חזר על עצמו, הכל היה חדש ומקורי.. בעונה השלישית אולי זה התחיל קצת לחזור על עצמו אבל עדין זה היה מאוד כיפי!!! העונה השלישית היא האהובה עלי כי קראו שם הכי הרבה דברים מעניינים!!! ואין לי עוד מה להגיד אז אני אשתוק
הם מיצו את הקטע של בלן.... כאילו אוקי די כמה אפשר למשוך את זה? הם עשו כל דבר אפשרי איתם!!! מילדים מוכים, עד לפיצול אישיות!!! אין זהו נגמר הסיפור איתם ואין עוד מה להמשיך! בגלל זה הם התחילו דף חדש, עם מעון חדש, ואנשים חדשים! אני חושבת שאם הם היו ממשיכים עם בלן ועם כל אלה זה היה כבר מעיק! העונה הרביעית גם מיצתה את עצמה בהתחלה! אני חושבת דווקא שהיה יותר עדיף אם היו מסיימים את הקטע של בלן והכל בסוף השלישית, שהם היו בדיסני! זאת הדרך המושלמת לסים את הפרק זמן הזה.. (אבל אז לא היה בנחה