בעוד 10 שנים אהיה...

הצילצול

New member
../images/Emo3.gifבעוד 10 שנים אהיה...

מעצבת פנים! נשואה
עם שתי ילדים.
ו
ואתם?

מיטללל

New member
יו. אחלה טופיק!

עוד 10 שנים אני אהיה זקנה בת 28 וחצי :( אני אהיה פסיכולוגית\גננת נשואה עם שלוש ילדים.

אמממממ... אפשר מילת ביקורת?

בת 28 זקנה??? נשואה- סבבה מקובל, אבל 3 ילדים? אין לך רצון להנות קצת מהנישואין לפני הילדים? תחשבי- את משתחררת מצה"ל בגיל 20 בערך, טיול אחרי הצבא חודשיים עד שנה +/-, עובדת קצת עד תחילת שנת הלימודים באוניברסיטה/טכניון/מיכללה, סיימת תואר אחרי בערך 3 שנים, עוד שנה כעובדת זוטרה (כי את לא תביאי ילדים כשאת יכולה להיות מפוטרת בקלות), והנה את בת 25... כל שנה ילד? המלצה שלי- איזי, רילקס... אל תרוצי לשום מקום

מיטללל

New member
זה כי...

בהריון הראשון ילוולדו תאומים..
אי אפשר לדעת. אין לי מושג מה יהיה. מה שכן אני רוצה המון ילדים.

Carcass

New member
עוד 10 שנה..

כוכב רוק מזדקן שגר עם ההורים ועובד בחלוקת דואר בשביל העיריה.

קטרפי

New member
אני יהיה ../images/Emo110.gif

אוקע בטח יהיה לי איזה עבודה רגילה עם הכנסה בנונית, אלא אם כן יהפכו אותי להיות הרב הראשי לישראל של הדת הזוטיסטית או משהו כזה אבל במקביל אני גם יכתוב ספרים ישלח אותם להוצאות ויחכה שיפרסמו אותם בשביל שאני יוכל להיתפרנס ממה שאני באמת טוב בו, רק שעד אז עוד לא יפרסמו שום דבר ואני כמו תמיד ימשיך לחכות לנצח נשוי לא ניראה לי שאני יהיה למה אני לא מאמין בנישואים, אבל אולי אני כן כי לזוגות נשואים יש סיכוי יותר טוב לקבל משכנתא ודברים כאלה אז בקיצור רק בשביל לרמות על החברה שמספיק מרמה אותנו רק שלא בטוח שיהיה לי בכלל מישהי להיות נשוי לה, כבר לפני די הרבה זמן הגעתי למסכנה שמתי שלבן אדם אין אהבה אז אין אהבה ילדים בטוח לא איכסה פיכסה אני שונא ילדים את רחובות אני יעזוב, אבל סביר להניח שאני לא יתרחק מהאיזור, אני יגור בעיר קרובה כמו נס-ציונה, ניראה לי הכי טוב זה העיר שגרתי בה שהייתי ילד וזה גם קרוב למרכז אבל בלי הרבה רעש, עיר קטנה וקומפקטית בלי הרבה אנשים. את הקשר עם ההורים שלי אני ינתק אחורי כול מה שעברתי אצלהם ואפילו דודו טופז לא יצליח לעשות בינינו שלום וזהו ניראה לי אין לי יותר מה להוסיף

../images/Emo5.gif אולי אני לא אחשוב על זה...

עוד 10 שנים אני אהיה בן 34, אגור באירלנד (אני כבר עובד על זה), עובד במשרד פירסום, לא יודע אם נשוי או לא- מאוד תלוי... ילדים? רק אם אני נשוי למעלה משנתיים.

אושר מ

New member
עוד עשר שנים...

וואו. ארכיטקטית. שותף לחיים/נשואה. בלי ילדים או מקסימום ילד ראשון. חיה בארץ!! (אלא אם כן טסתי לאיטליה לעשות תואר שני...). אני רוצה לגור במקום קטן, קרוב לים, אבל גם מספיק קרוב למרכז, ובטח לא עיר. משהו כמו בית ינאי. ולהנאתי לקנות לשפץ בתים ואז למכור אותם:).

אושר מ

New member
+ תוספות

אני רוצה גם לדעת איטלקית וספרדית (אולי גם צרפתית), אני רוצה לעשות צניחה חופשית ורשיון סקיפר. אני רוצה לגלוש רוח וסקי להנאתי. וכמעט הכי חשוב: אני רוצה ספריה ע-נ-ק-י-ת בבית שלי (זה יהיה הדבר הראשון שאני אתכנן בבית שלי
).

סוזן50020

New member
איזה מגניב להיות ארכיטקטית!!../images/Emo99.gif

כמעט השנה התקבלתי לטכניון(כי ציוני בבחינת מיון בארכיטקטורה היה 88..מבלי להשוויץ), אך משום מה תעודת בגרות שלי עדיין לא נשלחה בגלל שביתת משרד החינוך ומכאן והלאה נתקעתי שנה ללא לימודים...

אושר מ

New member
איזו באסה...

בא לך לשלוח לי מסר על הבחינה? כי אני עושה אותה במרץ..

flowers girl

New member
...../images/Emo26.gif

יהיה לי חבר שאני אהיה איתו כבר כמה זמן ומאוד אוהב, נהיה ביחד בדירה קטנה וחמודה בת"א, ואני אלמד באוניברסיטה
יהיה לנו כלב, אולי 2. אני אהיה מאושרת

h e n y

New member
אהממממ

עוד 10 שנים אני אהיה בת 24.... ממממ.....
אני בטח יהיה סופרת.... אני אגור באוסטרליה... או שאני אהיה בארץ ואני אלמד תסריטאות/בימוי.....
בקשר לבעל-לא ניראה לי ,אבל חבר אולי...

בעוד 10 שנים....

רגע,זה מה שאני רוצה שיהיה בעוד 10 שנים? או מה שאני חושבת שיהיה בעוד 10 שנים? אוקי...אם זה מה שאני רוצה אז ככה: אני אהייה אשת קריירה מצליחה שתעבוד מהבית <צריך להשקיע זמן בילדים...>, אגור בסביון, יהיו לי 2 כלבים, אני אחייה באושר ועושר, נשואה כמובן+2 ילדים,הגדולה בת והקטן בן,בעלי יהיה מאוד מצליח בתחום העסקים והיי טק, נטוס הרבה לחו"ל ולא יהיה חסר לנו כלום. אם זה מה שאני חושבת שיהיה אז ככה...: אני אהייה נשואה+1 , אני בטח יעבוד באיזה עבודה טובה אחרי שרכשתי השכלה באונברסיטה <אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה ללמוד...> , אני אגור קרוב להורים ואהייה מאושרת...זהו
<ניראה לי>

אידיאל או רציונל ?!?!?

אידיאל - טייסת מסק"ר בת 27, נשואה (לנסיך שלי) אחרי קריירה מטורפת עם ילד אחד (לבנתיים), בעלת תואר ראשון במנהל וממשל ותואר שני בהסטוריה. רציונל - אדריכלית ומעצבת פנים בת 27, נשואה לנסיך שלי. עם שני ילדים מקסימים העונים לשם נגב ואיתן. (בן ובת).

אושר מ

New member
נגב ואיתן? הנסיך יודע? :)

אהבתי אתה אדריכלית. ויקירתי אם את אכן תיהי טייסת מסק"ר, התואר הראשון שלך יהיה מה שנותנים שם ב"אקדמיה" ולא נראה לי שעדיין היהי לך תואר שני כי את עדיין תיהי בקבע (עד גיל 30).

למעלה