בעוד 10 שנים אהיה...

DanaJunkie

New member
בעוד 10 שנים...

אני טוענת שהקישואים ישתלטו על העולם ויגרמו לכולנו להלל אותם ולהפסיק להשתמש בהם למרק. אני? אני אהיה בת 28, כמובן יהלל את אותם קישואים בשביל שלא יהרגו אותי, בנוסף אני אהיה וטרינרית לחיות שמנות וחמודות, נשואה+ כלב (ילד עוד שנה שנתיים)...

DanaJunkie

New member
כן... זאת היד שלי שם ../images/Emo3.gif

ולמי שמתעניין.. יש גם דבר כזה "קישוא כדורי"!

le shark

New member
אני אהיה-

בטיול מסביב לעולם (לצערי אני משתחרר רק ב-2010 כנראה, אז הטיול של אחרי הצבא יצטרך לחכות קצת)

Bennytt4

New member
אל דאגה ממר"מניק נכבד...

לפי החישובים שלי אתה אמור להשתחרר ב-2009 !!! וחוץ מזה הרבה פעמים משחררים אותכם לפני סוף הקבע...

סוזן50020

New member
משום מה כולם רוצים להיות מעצבי פנים

אז אני בטוח לא אהיה מעצבת פנים.. אני בהחלט אנסה להתפרסם ושכל אחד בעולם ידע את שמי הפרטי והמשפחתי. אתפרסם כציירת בינלאומית...או כחברה של חבר בלהקת רוק מגניבה, ואהיה שחקנית שתקטוף כמה פסלוני אוסקר! בקשר לרציונל...בטח אתחתן עם גרוזדיני ממוצע, ונגור יחד בדירה נורמלית, וילדים יבואו רק אחרי גיל 26...

Anna Karenina

New member
בעוד 10 שנים...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני אהיה בת 28...אגור באיזשהו מושב/קיבוץ שקט,
עם בן זוגי המקסים,
(לגבי נישואין או לא - נתון לדיון
), ואהיה עיתונאית מצליחה ביותר,
עם קריירה משגשגת ופורחת, ומוקפת בהמון חברים,
שלשם שינוי - יהיו אנשים אמיתיים ואיכפתיים...

אורית15

New member
BLUP

עוד 10 שנים.. בת 26 מממ.. האמת אני נכנסת לדיכאון כשאני חושבת על זה, כי אני יודעת שאני לא יהיה מה שאני רוצה אבל בכל אופן, מותר לחלום, אז ככה- אני מדמיינת תמונה שלי על אופנוע, נוסעת בהרים, מול הים עם שקיעה.. ויש רוח נעימה כזאת.. אני רוצה לגור בפראג, בלי חתונה, לא רוצה להתחתן (יכול להיות שזה ישתנה בעתיד, מי יודע..) ולא משנה לי אם להיות עם מישהו, ילדים? בלעע אולי לשמור על ילדים של ידידים ואולי מנגנת בלהקת רוק שלי לצד אקסל רוז:) אבל תמיד יש תוכנית גיבוי- להתחתן עם יואן מקרגור (זה ששיחק במולאן רוז'), אחרי שנתיים להתגרש, ולקבל ממנו כסף שיספיק לכל החיים:)

MK4

New member
בעוד עשר שנים....

אני עדיין אמשיך לנסות להבין איך לכל הרוחות מפעילים את המחשב הארור הזה...

נושא מלחיץ משהו....

1.סביר להניח שאהיה עדיין רווקה מאוהבת באופנוע שבטוח יהיה לי עד אז!! 2.או שאמות ממנו עד אז... 3. או שלא יהיה לי אופנוע (מאיומיו של אבי) ואז הבנאליות תשתלט עלי ואהיה נשואה וכאלה...בבבבבבבבבעעעעעעעעע........ קיצר: הזמן יגיד את שלו. המטרה: אופציה מס' 1.

fishey

New member
אימאל'ה אני אהיה בן 33

fuck אם אני אחיה עד אז אז אני מניח שאני לא אהיה נשוי ..בלי ילדים ונהנה מהחיים ..... זה עוד 10 שנים ...המון זמן ... והכי חשוב ...אני בטח אטייל בעולם או משהו כזה

אני אהיה.....((:)......

ממממ... בטוח בת 32 וכנראה גרושה שמסתובבת בפאבים וטוחנת סיגריות.. חחחח.....((;....

apl

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

בעוד 10 שנים אהיה ראש-ממשלה או בת 28,או גם וגם,מה שיתחשק! אז ככה,הנה התחזית שלי לגבי עצמי: אידיאל-בתחום האקדמאי כבר לקראת סוף התואר השני במדעי המדינה ומשפטים עם שאיפה לדוקטורט בתחום,עובדת בשגרירות,ומיועדת לשליחות דיפלומטית בשנת טרמפטם. נשואה בלי ילדים, אבל נהנית מהחיים. על הדרך גם מספיקה להשתתף כרוכבת בטור דה-פראנס. רציונל-אחרי שני תארים,התמקדות בשיווק ומינהל,עובדת בחברה גדולה ("טבע תעשיות" תספיק לי) \,מעצבת תעשייתית בחברה גדולה,נשואה לאיש צבא קבע עם ילד בדרך.
:קריאת ההודעה הנ"ל בעוד 6-7 שנים עלולה להיות מסוכנת לבריאות
.

pain is MY love

New member
זה מפחיד....../images/Emo26.gif

תחשבו איזה ציפיות יש לכם מעצמכם עכשיו.... ומה יקרה אם בעוד 10 שנים לא הכל יתגשם?... תשבו בבית ותחשבו "וואי בגיל 18 הייתי בטוחה שעד עכשיו החיים שלי כבר יסתדרו....", אל תצפו לשום דבר... תזרמו עם החיים! כגודל הציפיות גודל האכזבות.... תחיו את החיים שלכם יום יום... ויהיה טוב

אורית15

New member
צודקת

אבל בשביל מה לחיות אם אין ציפיות וחלומות בחיים? כמובן אבל שצריך להנות מהווה, אבל צריך שיהיו גם שאיפות

בעוד 10 שנים אני רואה את עצמי...

נשואה עם ילד או שניים. גרה במושב ירוק ושקט. ומגדלת תיבת נוח בגינה.

*-*SUNSHINE*-*

New member
בעוד 10 שנים אהיה..

חופשיה ומאושרת. מה אתם מדברים על עוד 10 שנים? תחייו את הרגע! תחיו בהווה!

למעלה