טוב.. אז הנה המועמדויות הסופיות

Shahafo

New member
../images/Emo3.gif טוב.. אז הנה המועמדויות הסופיות

לטקס ema 2002!: הלהקה הטובה ביותר: גולדפליי לינקין פארק נואו דאוט רד הוט צ´ילי פפרז יו-2 ה-R&B הטוב ביותר: אשאנטי אלישיה קיז ביונסה ג´ניפר לופז מרי ג´יי בלייג´ ה-Hip - Hop הטוב ביותר בסטה ריימס אמינם ג´ה רול נלי הדאנס הטוב ביותר: DB - בולבארד מובי קיילי מינוג רויקסופ סופי אליס-בקסטור הרוק הטוב ביותר: בון ג´ובי גולדפליי ניקלבק רד הוט צ´ילי יו-2 הרוק הכבד הטוב ביותר: קורן לינקין פארק POD פאדל אוף מאד סיסטם אוף אה דאון הפופ הטוב ביותר: אנסטסיה אנריקה קיילי פינק שאקירה ההופעה הטובה ביותר: יו-2 רד הוט לני קרביץ דפש מוד קורן האלבום הטוב ביותר: גולדפליי - אה ראש אוף בלאד טו דה דו אמינם - דה אמינם שאו (
) קיילי מינוג - פיבר נואו דאוט - רוק סטדי פינק - מיזאנדסטוד האמן החדש הטוב ביותר: אבריל לאבין דה קולינג רויקסופ שאקירה הסטרוקס הזמר הטוב ביותר: אמינם אנריקה לני קרביץ נלי רובי הזמרת הטובה ביותר: בריטני ג´ניפר קיילי שאקירה פינק השיר הטוב ביותר: נלי - Hot In Herre ניקלבק - How U Remind Me אנריקה - Hero פינק - Get The Party Started שאקירה - Whenever Wherever הקליפ הטוב ביותר: בייסמנט ג´קס - וורס יור הד האט, אתם לא חושבים שזה מיותר פה? אמינם - ויית´אווט מי רויקסופ - רמינד מי פריימל סקרים - מיס לוציפר הוויט סטרפייס - פל אינלאב ווית´ אה גירל

WickeDevil

New member
THE CALLING RULEZ ../images/Emo60.gif

אינשאללה יזכו באומן החדש הטוב ביותר (אבל אבריל ה-
הזאת תקח את הקטגוריה למרות שממש לא מגיע לה)

Shahafo

New member
דה קאלינג באמת לא רעים

אבל באמת נראה שאבריל תיקח
... כבשה אותנו..
.

RIP CURL1

New member
גם לדעתי אבריל תזכה

כל שנה יש תגלית חדשה והשנה זאת אבריל

WickeDevil

New member
avril sucks ../images/Emo93.gif |חרא| ../images/Emo60.gif

חבל שאין כזה אייקון |חרא| או פשוט |אצבעמשולשת| את האייקון: |אצבעמשולשת| הצעתי להנהלת הפורומים אבל הם דחו את זה בטענה שיש יותר מדי אייקונים, כן בטח

4667

New member
ולמה היא פחות טובה מדה קולינג ?

אם אפשר לדעת...

WickeDevil

New member
אני?????? ../images/Emo60.gif

איפה הכינוי שלי? בפורום זיהוי שירים קוראים לי שבי או שבלולון חחחח

love life1

New member
אבל למה לכתוב על אבריל ככה

גם אני לא אוהבת אותה, ולא חשבתי לכתוב עליה מילים כאלה. יש לי הרגשה שאני יודעת מי אתה. אתה החלפת שם משתמש, וגם קודם קיללת כל הזמן! הגיע הזמן שתקבל אחרים ואת מי שאתה לא אוהב - תפסיק לקלל כאן! קצת כבוד לאנושות!

WickeDevil

New member
חס וחלילה, נראה לי את ../images/Emo60.gif

מתלבלת אני קיללתי רק בפורום דה קולינג
ואת לא זכורה לי כאחת מהחברות שם

S h i R l e y

New member
אני קצת חדשה פה...

אבל הייתי חייבת להגיב להודעה ולהגיד מי אני חושבת ומקווה שיזכו. משום מה אני מתהלבת מהטקס שיהיה... המועמדים הם ההוכחה המושלמת שהרוק חי ובועט... אם בא לכם תכתבו מי אתם חושבים שיזכה ונראה מי צדק.... להקה הכי טובה : רד הוט צ´ילי פפרס R&B : אלישיה קיז היפ הופ : אני לא שומעת היפ הופ אבל אני מהמרת על נלי דאנס : מובי רוק : ניקלבק רוק כבר : סיסטם אוף אה דאון ללא ספק צריכים לקחת... פופ : שאקירה ההופעה הכי טובה : לני קרביץ אלבום הכי טוב : קולדפליי רולז!! תשמעו את הדיסק הזה. הוא מדהים. אמן חדש : אבריל לאבין "הרוקרית" תיקח אבל לא מגיע לה... זמר השנה : רובי ויליאמס זמרת השנה : שאקירה שיר השנה : ניקלבק קליפ השנה : אמינם (קליפ מצחיק...) שיהיה לכולנו טקס נהדר. מישהו יודע מי מומפיע?

RIP CURL1

New member
לא רשמת שום מקום קיילי ואני בטוח

שהיא תחטוף את רוב הפרסים

S h i R l e y

New member
למרות שקיילי היא לא ממש הטעם...

שלי במוזיקה אני בכל זאת חושבת שהיא נהדרת! אבל למרות זאת אני לא מאמינה שהיא תזכה... היו הצלחות טובות ממנה השנה...

jerri

New member
קיילי was robed!!! שנה שעברה השיר

הנמכר ביותר באירופה (והמושמע ביותר) can´t get you out of my head לא נכנס לרשימת המועמדים לשיר השנה כי נסגרה כבר רשימת המעומדים ולכן הם הבטיחו שיקחו אותו בחשבון השנה. זה פשוט בזיון ובושה וחרפה שהשיר הזה לא מועמד ולעומת זאת קישקושים כמו נלי או ניקבלאק? זה שיר השנה? הם השתגעו? בכלל כל המעומדות האחרות הן או יחסית לא מנוסות וחדשות (שקירה) או כושלות (בריטני) או סתם. פינק וג´יילו? נו באמת. קיילי צריכה לגרוף את הפרסים בכל הקטגוריות שהיא מועמדת בהן, היא הרוויחה את זה ביושר.

Shahafo

New member
קיילי מינוג ../images/Emo26.gif

היא ממועמדת רצינית נגד אמינם ב"האלבום הטוב ביותר". לפי דעתי המועמדות שלה בדאנס מיותרת, לא?? אצלי היא זכתה בפופו הטוב ביותר, במרת ואלבום. אבריל אצלי במקום הראשון בזמרות.. היא לקחה את האמן החדש. ונלי זמר השנה וההיפ הופ הטוב ביותר. אמינם בקליפ הטוב ביותר. להקה זאת רד הוט צ´ילי פפרז ללא ספק. ברוק לקחו ניקלבק וברוק הכבד פאדל אוף מאד. נראה מה יהיו התוצאות בטקס..
.

S h i R l e y

New member
טעות בדברייך....

בכלל כל המעומדות האחרות הן או יחסית לא מנוסות וחדשות (שקירה)... שאקירה דווקא זמרת נהדרת , היא בעסקי המוזיקה כבר הרבה שנים ואני ממליצה לך מאוד לשמוע את ההופעת אנפלאגד שלה שהיא פשוט נהדרת! אני לא חושבת שיש אדם שקורא לעצמו צופה אם טי וי שלא מכיר את this is how you remind me בעל פה ובגלל זה מגיע לו להיות מועמד... בקשר לכשלון של בריטני... היא הייתה להיט אבל כנראה עבר זמנה... קיילי ללא ספק הרוויחה את המועמדויות שלה... העניין הוא שגם האחרים והם אפילו מספיק טובים כדי לזכות...

AndreaCorr ©

New member
מה בכלל ההתלהבות מקיילי? ../images/Emo168.gif

הם היו צריכים לשאול אותי מה השיר הכי מעצבן בכל הזמנים הייתי אומרת Can´t Get You Out Of My Head

למעלה