טוב.. אז הנה המועמדויות הסופיות

mprb

New member
אני דווקא אוהבת את החדש שלה.

הוא שיר שקט. וסוף סוף קליפ שהיא לא ערומה בו!!! מישהו יודע מתי הטקס? באיזה יום?

RIP CURL1

New member
גם אם היו שואלים אותי הייתי אומר

שזה שיר הכי מעצבן בעולם אבל אין מה לעשות הוא הצליח מאוד והוא צריך להיות מועמד אבל אני שמח שהוא לא מועמד

DeZaVu Master

New member
אנ לא יודע מי יקח אבל הופעה בחיים ל

בחיים לא לני קרביץ. יקחו או קורן, או צ´ילי פפרס

i4britney

New member
כישלון של בריטני?

לפי דעתי בריטני צריכה לזכות בפרס הזמרת הטובה ביותר כיוון שהייתה לה שנה טובה מאוד במוזיקת הפופ ולידיעתכם היא בכלל לא כשלה זה שהיא מכרה פחות אלבומים זה לא מראה על כשלון הרי כולנו יודעים שהיא מכרה יותר מפינק ,קיילי מינוג ועוד... היא נהפכה לאייקון הפופ הלוהט ביותר של השנה והוציאה הרבה שירים מצליחים וסקסיים. קיילי מינוג אמנם הצליחה השנה באירופה אבל לא כמו בריטני . שאקירה מאוד מאוד הצליחה באירופה אבל אין ספק לא מגיע לה להיות הזמרת הטובה ביותר אלא לזכות בקטגורית אחרון כגון : הפופ הטוב ביותר וכו´. פינק חחחח הצחקתם אותי? היא הצליחה באירופה כמו שאני נעל!!! גנ´יפר לופז גרפה בשנה שעברה את הפרס של הזמרת הטובה ביותר וחוץ מזה לא הייתה לה שנה מי יודע מה לוהטת באירופה , לעומת זאת בריטני נכנסה למצעד האירופאי לעשייריה הראשונה ואף כבשה את השלישיה עם כל השירים שלה כנ"ל מכירות הסינגלים הבריטים . וחוץ מזה בעוד מלא מדינות באירופה הייתה לה הצלחה גדולה. אז תעשו לי טובה בריטני וכשלון ? בחיים לא!!! מבחינת נפשית לבריטני הייתה שנה קשה היא נפרדה מגסטין טימברלייק הוריה התגרשו וצעקו לה בוז בבכורת הסרט שלה crossroads אבל ללא ספק היא גם דפקה אלבום מצויין עם שירים לוהטים ומצויינים!!! ולכן מגיע לה לזכות

jerri

New member
אני לא יודע באיזה פלנטה את חיה אבל:

הרי כולנו יודעים שהיא מכרה יותר מפינק ,קיילי מינוג ועוד קיילי מכרה יותר מבריטני השנה באירופה, בניגוד למה שאת כותבת. נתוני המכירות לא משקרים אז אל תמציאי. גם פינק מכרה יותר ממנה. לגבי ´עוד´, אני לא מכיר אותם, אבל אני מניח שהם באמת מכרו פחות מבריטני. בריטני מכרה רק *טיפה* יותר מאבריל לאבין בארה"ב, שם אלבום הבכורה של המתלהבת עשה 5.5 מליון עותקים.
שהייתה לה שנה טובה מאוד במוזיקת הפופ
היא נהפכה לאייקון הפופ הלוהט ביותר של השנה והוציאה הרבה שירים מצליחים וסקסיים
קיילי מינוג אמנם הצליחה השנה באירופה אבל לא כמו בריטני נכון, היא הצליחה יותר.
פינק חחחח הצחקתם אותי? היא הצליחה באירופה כמו שאני נעל!!! כל שלושת הסינגלים שלה היו מקום ראשון אירופה. בריטני לא הגיעה עם אף סינגל למקום הראשון.
ואף כבשה את השלישיה עם כל השירים שלה כנ"ל מכירות הסינגלים הבריטים I´m A Slave 4 U- מקום 4 בריטניה, Overprotected - מקום 4 בריטניה, Boys מקום 7 בריטניה. (וזה עוד טוב יחסית לאירופה). אז לידיעתך: 4 הוא מספר גדול יותר מהמספר 3. מכאן שהיא לא היתה בשלישיה הבריטית.

RIP CURL1

New member
נכון קיילי ופינק מכרו

יותר מבריטני עד עכשיו הדיסק של פינק בבילבורד ועד לפני כמה זמן הוא היה בין ה20 הראשונים לפינק זאת הייתה השנה הכי טובה כל שנה יש טובה למישהו והשנה לה ולאבריל

i4britney

New member
כנראה שאת לא מודעת למוזיקת פופ...

אז תקשיבי אני יעדכן אותך בכמה דברים , בריטני מכרה השנה יותר מ-9 מיליון עותקים בכל רחבי העולם למרות שפינק מכרה רק 7 מיליון עותקים רק בכל רחבי העולם והיא נחשבת לזמרת מאוד מצליחה היום(פינק) בקשר לקיילי מינוג אני לא יודע בדיוק . ואגב אם כבר מצעדים תרשי לי לרשום לך את התוצאות האמיתיות ולא השקריות שלך: im a slave 4 u- מקום 4 בבריטניה לאחר מכן הוא עלה למקום 3 , במצעד האירופאי הוא נכנס למקום 3. overprotected -מקום 4 בבריטניה ובמצעד האירופאי מקום 2. im not a girl not yet a woman- מקום 2 בבריטניה ומקום 2 במצעד האירופאי. i love rock n roll - מקום 9 במצעד האירופאי, רק עכשיו יצא בבריטניה. boys - פחחח אל תגידי לי שזה לא השיר הכי מצליח שלה חרשו עליו ב- mtv מקום 7 בבריטניה ומקום 6 במצעד האירופאי בקיצור לבריטני הייתה שנה מעולה באירופה והיא מכרה דאבל פלטיניום כלומר יותר מ-2 מיליון עותקים מה שפינק לא מכרה כי בארה"ב פינק מכרה 5 מיליון עותקים ואולי באירופה היא מכרה משהו כמו מיליון עותקים הרי יש עוד ארצות בעולם ולא יכול להיות ששם האלבום של פינק לא נמכר אז בטוח שהיא לא מכרה באירופה 2 מיליון עותקים. ובקשר לזה שפינק נכנסה עם כל השירים שלה למקום 1 אני לא כל כך בטוח בקשר למצעד האירופאי אני בטוח מאוד dont let me get me נכנס רק למקום 2. just like a peel - בכלל לא נכנס למצעד האירופאי. get the party started - לא ידוע לי לאיזה מקום הוא נכנס אבל אני בטוח שלא ראשון . בקשר למצעד הסינגלים הבריטי היא לא נכנסה עם שלושת הסינגלים שלה למקום ה1 אז ככה לפינק אמנם הייתה שנה מוצלחת ופיצוצית אבל באמריקה ובארה"ב בפרט אבל באירופה הרבה פחות מבריטני קיילי מינוג ושאקירה שהצליחה הכי הרבה באירופה למרות שאני מעריץ של בריטני אני חושב שלשאקירה הייתה את השנה הכי מוצלחת באירופה אבל עדיין לא מגיע לה לזכות ב best feamle כי לפי דעתי היא לא הזמרת הכי טובה של השנה אלא בריטני או קיילי מינוג אני לא יודע מה להחליט אבל אני חושב שלשתיהם הייתה שנה מצויינת במוזיקה. אז ככה אם הייתי מדרג את ההצלחה של פינק קיילי בריטני שאקירה וגניפר הייתי אומר ככה: שאקירה-30% בריטני-25% קיילי מינוג -20% פינק-20% גניפר לופז-5%.

jerri

New member
את כנראה מתייחסת למצעד האירופאי

של MTV שבנוי על השמעות ולא למצעד האמיתי שמבוסס מכירות. לבריטני לא הלך טוב השנה באירופה, ומה לעשות שבריטניה היא לא השוק היחיד באירופה (למעשה השוק הגרמני חזק ממנו בהרבה) וטיעונייך כאילו היא צריכה לזכות כי ג´סטין העיף אותה הם מגוחכים במקרה הטוב.

אז ככה

1.בארופה אני כמעט משוכנע שקיילי מכרה יותר מהתקליט האחרון(אם כי חלק גדול מהמכירות היו שנה שעברה). 2.נכון להיום פינק לא מכרה יותר מבריטני,גם לא באמריקה(אם כי הדיסק שלה עוד מדורג די גבוה ובסופו של דבר יעבור את בריטני). 3.נכון לשבוע שעבר אבריל מכרה רק 2.5 מיליון בארצות הברית(סתם בשביל הפורפורציות אמינם מכר 6.5 מיליון והוא עוד בטופ טן). 4.תקן אותי אם אני טועה אבל השיר האחרון של פינק היה ראשון שעשה מקום ראשון בבריטניה. 5.הנקודה אצל בריטני היא לא המכירות בערכים מוחלטים.הרי חוץ מאמינם,לינקין פארק ואולי דסטניז צ´יילד היא עדיין מכרה מהתקליט האחרון יותר מכל אומן אמריקאי אחר(כולל שאקירה וJ-HO) בשנה-שנתיים האחרונות.הנקודה שהוא מהווה ירידה עצומה לעומת תקליטים קודמים. 6.הערכה שלי אומרת שJ-HO תנצח(אם כי ההיסטוריה מראה שהרבה פעמים נותנים פרסים למי שמופיע).

i4britney

New member
צודק בחלק מהדברים...

תראה נכון שהייתה ירידה גדולה במכירות הדיסק האחרון של בריטני אבל לעומת אמנים אחרים כמו פינק שהייתה לה שנה מעולה בריטני מכרה הרבה יותר ממנה וזה שבבריטניה היא נכנסה למקום 1 זה לא אומר שום דבר אני יכול להביא לך רשימה של ארצות שבריטני הייתה עם מירב השירים שלה מהאלבום האחרון מקום 1 וחוץ מזה מדברים על אירופה ולכן יותר צריך לשפוט לפי המצעד האירופאי שזכור לי שבריטני נכנסה עם כל השירים שלה לעשירייה ושההתה שם עם כל הקליפים שלה ועדיין שוהה שם עם boys לעומת פינק שרק dont let me get me נכנס למקום ה-2 בלבד עם שיר אחד אפילו השיר האחרון של פינק שהוא מאוד מצליח לא נכנס למצעד האירופאי אז בבקשה... ועוד בריטני אכן נהפכה לאייקון הפופ הגדול ביותר של השנים האחרונות וזאת עובדה וזה מסמתן בכל העולם אני חושב שאפילו אם תשאל תינוק מי זאת בריטני ספירס הוא יתחיל לגמגם לך oops i did it a gain (זה היה טיפשי מצידי חחח...) , בקיצור בריטני מאוד הצליחה השנה בעקבות האלבום האחרון שהיא הציגה בו צד בוגר ורענן יותר ומלא יותר מבחינת שירים (התוכן שלהם ) ובקיצור בריטני ופינק הם זמרות שונות לגמרי ולפי דעתי בריטני יותר הצליחה מפינק השנה למרות שההצלחה של פינק הייתה אדירה וזאת עובדה!!!

אין ויכוח שבריטני היא אחת

משתי הנשים הכי מפורסמות בעולם(יחד עם מדונה) אבל בריטני הפכה לסמל של כל מה שרע ב"פופ"-בחורה לא מוכשרת שלא מוכרת מוזיקה אלא תדמית לילדות בנות 12 ומהווה לא יותר מבובה של חברות התקליטים. פינק היא בדיוק אותו דבר כמו בריטני(רק שהיא מוכרת תדמית אחרת).

jerri

New member
היא לא מתברגת אפילו בין ה20 הכי

מוכרות בעולם. היא מתחת לג´ניפר אניסטון אפילו בסקר שעשו.

jerri

New member
כפי שאני מנסה להסביר לך: המצעד

האירופאי של MTV הוא לא מבוסס מכירות. פינק שהתה בראש המצעד האירופאי (האמיתי, זה שמבוסס על מכירות) עם כל סינגל מהאלבום החדש שלה (למערי) והזוועתון שלה GET THE PARTY STARTED מכר כל כך הרבה, שהוא שהה בראש המצעד 9 שבועות.

למעלה