יש לי יום יום חג,חג יום יום

../images/Emo3.gifיש לי יום יום חג,חג יום יום../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif../images/Emo104.gif

בוקר טוב
אויש.אני שונאת לקום בבוקר ולא לשתות משהו-אבל ימי ראשון וחמישי הם בד"כ כאלה כי אני כותבת פה את הודעת הבוקר טוב המפורסמת
אז..איך עבר ערב החג אתמול
אצלי עבר רגיל כזה
רגיל אבל מהנה
והיום אנחנו מתכננים אולי משהו בחוץ בסוכה עם דודים
אז ספרו קצת תוכניות לשישי שבת ולהיום
אגב היום זה סוג של יום מיוחד כי סמולוויל העונה ה-7
נראה לי גל קורנת מאושר
חג שמח

always be me mc

New member
צהריים טובים וחג שמח../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

קמתי היום ב:11:55 אחרי שאתמול ראיתי שוב את הסרט שבו שיחקה קריסטין ועלי להגיד שזה היה שווה לראות את זה שוב למרות שהיא הופיעה בהתחלה ולמרות שידעתי מה הולך לקרות בסרט
אז למרות שהלכתי לישון עייפה קמתי רעננה בהחלט וגם מרוצה
אני תיכף אלך לראות רוזוול עם מלוא תשומת לב אבל רק אגיד שערב החג היה נורמלי וטוב שכך
חברה של אמא שלי טסה לניו יורק אז אני צריכה להגיד מה אני רוצה(וברור שאני אגיד הבגדים של אליסה חח) סיימתי את הסירטון המצופה על קלאנה(אשר אני מעלה ליו טיוב ברגעים אלו) ברגע שאני אתעורר מחר אני אחפש לצפייה את הפרק הראשון של עונה 7 אבל להיום המטרה היחידה שלי היא להנות, לקרוא יומני הנסיכה מצידי(זה כיף לי
) וגם לצאת לטיול קצר בהמשך היום
ושיהיה לכולנו יום נפלא

spelling

New member
בואנוס דיאס!../images/Emo42.gif

וואלה עבר נחמד לא משהו מיוחד!.... אין תוכניות מיוחדות..בבית שלי אנחנו זורמים עם זה חחחחח נראה לי אני ואחשלי הקטן נשחק היום טיסה 501 מזמן לא שיחקנו!חחחח גם בגיל 90000 אני יהיה מכור לזה! אבל תסבירו לי!איך זה שתמיד יש לי לפחות יתרון של 3 נקודות עליו וברגע האחרון הוא קורע לי תצורה???????????.!!! והכי קרציה הוא מתלהב בסוף חחחחח אבל לא נורא שיהיה לו בכיף! אז בל מקרה שלכולכם יהיה חג שמח!חופש מהנה!תתכוננו לפרוייקט חדש וכיפי שאני מכין לכם! ושלי אחלה שאת נהנית וגל תהני מסמולוויל... gimmie gimmie more....רק אני התמכרתי? יאללה יש ריח של טוסטים עפתי לאכולללללללללללללללללללללללללל!

always be me mc

New member
אדם אל תעלב:

אבל לא הבנתי מה כל כך יפה ב- Gimmie More הזה
לבריטני היו סינגלים פי אלף יותר מעולים מזה(ראה ערך טוקסיק
) מצד שני זה עניין של טעם אז נעזוב

שאלה לכולם...את מי הייתם רוצים לארח בסוכה../images/Emo35.gif

בבית שלכם
בימים האלו של סוכות אני חוץ מדודים שהולכים ובאים ומבלים איתנו את הימים האחרונים.. אשמח לראות את אליסה נוחתת בסוכה
את הולי
את רוזה
גם את דקלן
וגם את טום ווילנג
ואחת החשובות ביותר שהייתי רוצה לראות היא קריסטין קראוק המלכה
אני כמעט בטוחה ששכחתי כמה ..אבל אתם בטוח תזכירו לי
ואני אתן להם הרבה אוכל ושתיה-שישארו לתמיד
כמובן..כל הפורום יהיה מוזמן לחפלה הגדולה
אז שפכו
חח

always be me mc

New member
אני לא קשורה בגרוש אבל יעל!

יש היום בערוץ 8 של הוט בשעה 14:25 סטודיו למשחק עם יו לורי, יענו הוא מתארח שם וכשראיתי את זה אז מיד חשבתי עליך
אגב הייתי באה לסוכה שלך אבל אני מפחדת שהוא יהיה מפוצץ בתמונות של את יודעת מי

YaEl 15

New member
אני יודעת ../images/Emo24.gif

אבל יש לי את זה כבר מוקלט
זה ש"ח
וגם הודיעו בפורום, אבל בכל זאת, חמוד מצדך לחשוב עליי
חחח.. שום תמונות שלו, רק כמה שרשראות מעאפנות, וקישוטים נוצצים ישנים. את יכולה לבוא בכיף, השטח נקי - House/Hugh free

always be me mc

New member
נוותר? חח סתם

אני אומרת תביאי תכתובת כשיהיה מפגש פורום אליסה ואז נלך ונציף את הבית שלך בפוסטרים וסרטי פורנו שלה

spelling

New member
וואי הייתי רוצה לארח המון!../images/Emo24.gif

קודם כל תמשפחה והחברים שלי!את חברי הפורום! לארח את אליסה בסוכההההההההההההההההההה ונדבר על "אתרוגים"..... לאחר את הולי,שאנן ורוז....לארח את קלייייי שתעשה לנו שירה בציבור! לארח את דברה מסינג הקורעת ואת ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס! וואלה יש המון.....

julie90

New member
חג שמח, כפרות ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

היי כולם, מה שלומכם?! מאוד התגעגעתי אל כולכם. מאחלת לכולם חג שמח וחופש נעים!! אני יודעת שלאחרונה נעלמתי קצת, האמת נעלמתי לא רק מהפורום הזה אלא מכל הפורום בהם הייתי פעילה פחות או יותר (אפילו לקומונה שלי לא נכנסתי הרבה), זה בגלל הלימודים ועכשיו גם הצבא (יש לי מלא מבחנים להתכונן אליהם, משהו מסווג חעחעע, כך שאין לי הרבה זמן כי אני לומדת כמעט כל היום). אבל עכשיו שיש חופש יש לי קצת יותר זמן ואני אכנס ואשתתף ומקווה שלא תגרשו אותי מפה בגלל חוסר פעולה
. אוהבת תמיד, ושוב פעם שיהיה חג שמח, יוליה

always be me mc

New member
חג שמח ליוליה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

אני יכולה להגיד אישית ששלומי בסדר ואני מקווה שגם השאר ככה
כמו כן עלי להגיד בתגובה לדברייך מס' דברים: דבר ראשון
באמת נראה לך שעד שאת צצה לנו אז נגרש אותך?
נראה לי את הוזה
דבר שני
טוב לראות אותך שוב
גם אם זה לא לזמן ארוך
ודבר שלישי
לא רק שאני מקווה שהחג יעבור לך מקסים ונעים
אלא אני מאחלת לך רק טוב בחיים, בלימודים ובצבא
אז שיהיה לך יום טוב וחג מקסים(ואם תרצי אז גם מדהים
)
נ.ב החצים מוקדשים לחנוש, נערת החצים הסגולים שלי

למעלה