תודה גליה כפרות שיהיה חג שמייח
Y YaEl 15 New member 28/9/07 #18 ../images/Emo24.gif חח.. אם מסלקים בגלל חוסר פעילות, אז צריך לגרש גם אותי
S spelling New member 28/9/07 #20 חג שמייח! נמנמנמנמנמ חס וחלילה אנחנו אפעם לא מגרשים אפחד אלא אם כן את מחפשת פורנו של אליסה חחחחח חג שמח ובהצלחה בלימודים של הצבא(מי כמוני יודע כמה הם יודעים להתיש חחח) אבל תעברי את זה כמו גדולהלהלהלה! ויעל מאמי איך אפשר לגרש אותך?את צינית!i like it!
חג שמייח! נמנמנמנמנמ חס וחלילה אנחנו אפעם לא מגרשים אפחד אלא אם כן את מחפשת פורנו של אליסה חחחחח חג שמח ובהצלחה בלימודים של הצבא(מי כמוני יודע כמה הם יודעים להתיש חחח) אבל תעברי את זה כמו גדולהלהלהלה! ויעל מאמי איך אפשר לגרש אותך?את צינית!i like it!
מ מכושפת בטירוףp3 New member 28/9/07 #23 ברוכה החוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אני שמחה שהמסר שלי עזר לחזרתך-בתקווה שזה לא הפריע לך
ברוכה החוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אני שמחה שהמסר שלי עזר לחזרתך-בתקווה שזה לא הפריע לך
C CheN323 New member 29/9/07 #30 אם היו מעיפים אותך בגלל שאת לא פה, הייתי כבר במינוס מרוב הפעמים שהיו מנדים אותי מהפורום אז טוב שלא כך! חח חג שמח ובהצלחה בהכל
אם היו מעיפים אותך בגלל שאת לא פה, הייתי כבר במינוס מרוב הפעמים שהיו מנדים אותי מהפורום אז טוב שלא כך! חח חג שמח ובהצלחה בהכל
J julie90 New member 29/9/07 #33 תודה רבה לכולם ../images/Emo6.gif איזה כיף לקרוא את התגובות המקסימות שלכם!
A always be me mc New member 28/9/07 #24 המ.. אנשים אנחנו בדף הפורומים הראשי!../images/Emo26.gif חבל רק שאם לוחצים עלינו זה מוביל לפורום נוער תל``ם אבל עדיין כל הכבוד לנטלי על ההודעה אשר הביאה אותנו לשם יאללה עכשיו כולם בקריאה נרגשת ומעודדת "נטלי! נטלי! נטלי!"
המ.. אנשים אנחנו בדף הפורומים הראשי!../images/Emo26.gif חבל רק שאם לוחצים עלינו זה מוביל לפורום נוער תל``ם אבל עדיין כל הכבוד לנטלי על ההודעה אשר הביאה אותנו לשם יאללה עכשיו כולם בקריאה נרגשת ומעודדת "נטלי! נטלי! נטלי!"
N nimix New member 28/9/07 #25 כן באמת חבל צריך להגיד להם את זה, להגיע להודעות הנבחרות זה יפה מאוד אבל תחשבו שאנשים נחשפים להודעה אבל מגיעים למשהו אחר לגמרי ...
כן באמת חבל צריך להגיד להם את זה, להגיע להודעות הנבחרות זה יפה מאוד אבל תחשבו שאנשים נחשפים להודעה אבל מגיעים למשהו אחר לגמרי ...
N nimix New member 28/9/07 #27 good on you love ! ולכי תראי את הפרק הראשון של העונה השביעית של סמולוויל !! אחח כמה חיכינו ...וגם גיבורים ונמלטים חזרו ... איזה כיף ..
good on you love ! ולכי תראי את הפרק הראשון של העונה השביעית של סמולוויל !! אחח כמה חיכינו ...וגם גיבורים ונמלטים חזרו ... איזה כיף ..
A always be me mc New member 29/9/07 #28 חמוד ראיתי כבר את הפרק../images/Emo8.gif והוא היה מעולה כמובן (אגב הדעה שלי עליו בקומונת קלאנה) באשר לגיבורים ונמלטים אין לי דעה כי אין לי יס(ואין לי כוח לראות נמלטים בלי תרגום בסטאר וורלד כי אני לא אבין כלום ) אבל אני מקווה שנהנית
חמוד ראיתי כבר את הפרק../images/Emo8.gif והוא היה מעולה כמובן (אגב הדעה שלי עליו בקומונת קלאנה) באשר לגיבורים ונמלטים אין לי דעה כי אין לי יס(ואין לי כוח לראות נמלטים בלי תרגום בסטאר וורלד כי אני לא אבין כלום ) אבל אני מקווה שנהנית
N nimix New member 29/9/07 #32 חמודה מי צריך יס בשביל לראות את הסדרות ואני עכשיו הולך לראות את הפרק .... toodle doo !
C CheN323 New member 29/9/07 #29 הי אנשושים חג"ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif לי היה ערב חג ממש מגניב עם המשפחה אין לנו סוכה, למרות שיש לנו פוטנציאל לסוכה בבית XD אבל אני נהנית מהחג בכל מקרה חזרו לשדר בנות גילמור אעאעאעאעא {סורי זה פשוט עשה לי את החג }
הי אנשושים חג"ש ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif לי היה ערב חג ממש מגניב עם המשפחה אין לנו סוכה, למרות שיש לנו פוטנציאל לסוכה בבית XD אבל אני נהנית מהחג בכל מקרה חזרו לשדר בנות גילמור אעאעאעאעא {סורי זה פשוט עשה לי את החג }
מ מכושפת בטירוףp3 New member 29/9/07 #34 חן..מה שלומך../images/Emo35.gif המון זמן לא ראינו אותך חג שמח
C CheN323 New member 29/9/07 #35 חחח כה טוב אני קוראת פה כמעט כל יום אז לפחות תדעו שאתם בלב שלי? תודה שלי
A always be me mc New member 29/9/07 #37 לורליי גילמור../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif וכל מילה נוספת מיותרת אבל בנושא אחר אני שמחה שנהנית בחג
לורליי גילמור../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif וכל מילה נוספת מיותרת אבל בנושא אחר אני שמחה שנהנית בחג