תודה גם לכם
S SHANIELICIOUS New member 31/3/07 #19 ../images/Emo9.gifתודה גם לכם../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif
S SHANIELICIOUS New member 1/4/07 #22 יוואוווווו איזה צחוקיםםם../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גאד השדכן הזה
יוואוווווו איזה צחוקיםםם../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גאד השדכן הזה
כ כוסית על הגג New member 1/4/07 #23 חחחח היהה מצחיקקקק../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif השדכן והאישה שהביאו לתומש וכל השאר היו קטעים שמתתי מצחוק אבל אני עכשיו לא זוכרת אותם
חחחח היהה מצחיקקקק../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif השדכן והאישה שהביאו לתומש וכל השאר היו קטעים שמתתי מצחוק אבל אני עכשיו לא זוכרת אותם
כ כוסית על הגג New member 1/4/07 #27 אעע היה משו ששי נראה לי אמר בטוקבקים .. זה שלא יודע לשאול חח הוא אמר משו .. איך מגיעים לאיזה רחוב חח לע זוכרת אני רק זוכרת שמתתי מצחוק כמו תומש XBBB
אעע היה משו ששי נראה לי אמר בטוקבקים .. זה שלא יודע לשאול חח הוא אמר משו .. איך מגיעים לאיזה רחוב חח לע זוכרת אני רק זוכרת שמתתי מצחוק כמו תומש XBBB
I idanias New member 1/4/07 #25 נזכרתיייייייי בבדיחה שאסייג אמר... שאתיופי כל הזמן חוזר על אותה שאלה פעמיים.. מה קרה מה קרה?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
נזכרתיייייייי בבדיחה שאסייג אמר... שאתיופי כל הזמן חוזר על אותה שאלה פעמיים.. מה קרה מה קרה?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD