מלון להבנת גברים לשרותכם

Mוניk

New member
חחחחדניאל אה אריות טוב אז קחחחחח

יו יו גברים לא פייר מה קרה ת´פשתם תתתתתתתתתתחחחחחת זה מה שאתם לפעמים גורי חתולים שמרגישים אריות וזה אתה עמצך מדמיין מול המראה מה לעעעעע ווקשה הינה הוכחה תגדיל תתמונהההההה נע נע נע מוניק

tairon

New member
מה קרה ?

על מה ולמה החבלות? חחח תמונה והרי בדיבורים כולנו חזקים גם בתמונות תאכלס בשטח... זה אנחנו לא יכולים בלעדיהן כשם שהן לא בלעדינו...

י ו ל י ק

New member
לידיעתך, ילדי היקר...

לגברים הרבה יותר קשה להתמודד עם הלבד שלהם מאשר לנשים,ומראש אני מתנצלת על הכללה הגסה...אבל המציאות - מדברת בעד עצמה.

דניאל001

New member
נכון...

... ההכללה אכן גסה... מאד תלוי, עד כמה תלותי היה/היתה בן/בת הזוג. תלות, לכשעצמה, היא דבר אַיום, ועלולה להוביל לקושי עצום.

י ו ל י ק

New member
דניאל....

אני מראש מתנצלת, ההערכה שלי לבני מינך, לא גבוהה במיוחד, ולא מתסכול או מקום רע כלשהו, אלא מהכרות קרובה עם השטח בשנתיים האחרונות... גברים, בתוך תוכם, הם ילדים מגודלים,ולדעתי האישית בלבד,היכולת שלהם להתמודד לבד, היא מוגבלת משהו... לא יודעת מה הסיבות, ולא מתיימרת לדעת אותן,מדברת איתך על דברים שראיתי בשטח. וההכללה...נכון, היא גסה,תמיד יש יוצאים מהכלל. אז אם אתה רואה את עצמך ככזה - אשריך וטוב לך.

דניאל001

New member
איילת...

אין לך מה להתנצל. אני לא בדיוק מאושר עם כל אלו שמייצגים "אותנו" בעולם הגברי... אך ההערכה שלי לא מבוססת על החלוקה לגבוהים/נמוכים, שמנים/רזים, יפים ו...יפים פחות ואם אנחנו כבר בעניין - לגברים ונשים. יש, בלי עין רעה, מספיק כאלו שאיני גאה בהם באופן מיוחד ב"צד שלנו", כפי שתסכימי איתי שאת לא היית פורשת כנפייך על כל אשה באשר היא אשה, נכון? לדעתי, בכל מקרה חשוב לדעת מה הן הסיבות (זו לא התיימרות, חו"ח). ה"למה" מאד חשוב, גם מסיבות פרקטיות: ניתוב יכולת ההתמודדות שלך עם חוסר יכולת ההתמודדות שלהם (שלנו-?). ברם, אם אין לך כבר כוח להתמודד עם שכמותנו - אני יכול להבין אותך...
מצבי המשפחתי - כמצבך. ויש לי חדשות בשבילך: לא כל הטובים תפוסים!!!

למעלה