../images/Emo3.gifנדמה לי שהגעתי למקום הנכון...
עד לפני כמה זמן הייתי צמחונית לכמה שנים טובות והחלטתי לחזור בי... התחלתי לאכול עוף בכל מיני צורות, אבל בא לי קצת גיוון. אתמול קניתי סינטה, שהבנתי שהוא בשר מובחר ואני ממש רוצה טיפים לתיבול על האש, אולי מרינדה... לא חשוב מה, העיקר שיהיה טעים, כי הפעם ראשונה נותנת את הטון. אשמח לתגובות בהקדם... תודה מראשששששש
עד לפני כמה זמן הייתי צמחונית לכמה שנים טובות והחלטתי לחזור בי... התחלתי לאכול עוף בכל מיני צורות, אבל בא לי קצת גיוון. אתמול קניתי סינטה, שהבנתי שהוא בשר מובחר ואני ממש רוצה טיפים לתיבול על האש, אולי מרינדה... לא חשוב מה, העיקר שיהיה טעים, כי הפעם ראשונה נותנת את הטון. אשמח לתגובות בהקדם... תודה מראשששששש
