נדמה לי שהגעתי למקום הנכון...

../images/Emo3.gifנדמה לי שהגעתי למקום הנכון...

עד לפני כמה זמן הייתי צמחונית לכמה שנים טובות והחלטתי לחזור בי... התחלתי לאכול עוף בכל מיני צורות, אבל בא לי קצת גיוון. אתמול קניתי סינטה, שהבנתי שהוא בשר מובחר ואני ממש רוצה טיפים לתיבול על האש, אולי מרינדה... לא חשוב מה, העיקר שיהיה טעים, כי הפעם ראשונה נותנת את הטון. אשמח לתגובות בהקדם... תודה מראשששששש
 
לטעמי - היא מעולה טבעי

אני עושה סינטה כך: להוציא את הסטייק מעט לפני הצלייה שלא יהיה קר מדי, לחמם מחבת כשהיא יבשה (אם יש מחבת כבדה, מצוין, אבל לא חובה) - כשהמחבת לוהטת (תחזיקי את היד נגיד 10 ס"מ מעל ואת תרגישי את החום) לשים מעט חמאה, לצלות את הסטייקים לרמת העשייה שאת אוהבת ואחרי הצלייה מעט מלח פלפל ולשפוך את החמאה מהמחבת על הסטייק - זה רוטב מושלם, בעיניי :)
 

milch

New member
בשר איכותי ומרינדה

זה דבר והיפוכו, לא מתחברים, כמו שמן ומים
טומור צודקת בהחלט !!!
 
למעלה