סקר ארוך קצת

../images/Emo3.gif סקר ארוך קצת

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? 6. איזו הכי פחות יפה? 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה?

שכחתי לענות ../images/Emo163.gif

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? אליסיה, כי היא הכי יפה ומקצועית ונחמדה. 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? מימי, כי אני לא סובלת את אופי שלה. חיצונית היא דווקא לא רעה. 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? את מישל, לא כי היא הכי יפה (היא ממש לא יפה), אלא כי היא ממש מקסימה, אינטיליגניטית (יחסית), יש לה את זה, היא מצחיקה, וורבלית וחברותית. 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? את אירה, כי היא כונפה.
5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? שרון, כמובן. 6. איזו הכי פחות יפה? אירה ואחת מהראשונות שעזבו, הילה שמה אני חושבת. פרצוף מכה. 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? את היער, כי כמעט כולן ניראו שם מדהים. 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. לא פה, היא אנמית, משעממת ומעצבנת. קרה במראה וביחס לבנות, אבל ב"משחק מקדים" היא מעולה. 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? מיקי, כי הוא מצחיק ושנון. 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? אלימור ויעל, שאני לא יודעת מה מצאו בהן. לא מצחיקות ולא עוקצניות ולא מעניינות. 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). ספי קורע, יעל משעממת. אבל שנה שעברה שניהם היו מכה. 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? שתיהן. אבל ניראה את הגמר השנה, זה של שנה שעברה היה משעמם ולא מושקע. 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? "חביבתי" שאמרה ניראל למימי (?). הצחיקה אותי. 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה? מישל, כי יש לה star quality והיא מצטלמת טוב (למרות שהיא יפה מינוס).

עונה!

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו
אליסיה 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו
אין מישהי כזאת. 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה
נטלי! הכי יפה, הכי חמודה, הכי מיוחדת, מצטלמת טוב! 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה
הילה! כי היא מכוערת! 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם
נטלי. 6. איזו הכי פחות יפה
הילה 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה
אממ עם סאבלימינל 8. אוהבים את גלית גוטמן
נמקו, פרטו והדגימו. כן! היא מהממת!!!! 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה
מיקי בוגנים:) הוא הכי חמוד 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה
ספי שקד. מעצבן כ"כ עם ההומור שלו
11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). לא ראיתי את העונה הראשונה. אבל ספי שקד רק מעצבן! 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה
לא ראיתי את העונה הראשונה... 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה
כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה חחחחחח 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה
נטלי! היא הכי מיוחדת ויפה!

Lee Cooper Girl

New member
עונה...

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? יש לי שתיים 1.מימי היא פשוט מההמת אבל היא נמוכה :( אז אני לא יודעת.. וניראל כי היא הכי דומה לישראליה אבל יש לה אופי מחורבן! 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? אליסיה 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? קריסטין ונטלי קריסטין כי היא פשוט מההמת ונטלי היא הכי חמודה והיתה ה"אמא" של כולם 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? הילה ואירה כי הם פשוט מכוערות!!! 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? שרון וקריסטין 6. איזו הכי פחות יפה? אירה 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? כשהם שינו את ה"לוק" 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו כן..היא נחמדה ויודעת לעזור כשצריך... . 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? ספי שקד כי הוא הכי נחמד והוא מסביר את עצמו בצורה שאינה פוגעת בבנות 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? מיקי כי הוא יורד על כול אחת!שיסתכל על עצמו סתם שמן! יעל:מי בכלל מכיר אותה???היא חושבת שהיא ג'יזל 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). עדיף את שירז וספי....הם הכי נחמדים :) 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? השניה..כי זה היה יותר מקורי ויותר התרגשות! 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? קריסטין אומרת מה יש בראש-"|יש לי שכל.....יש לי.." 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה? את קריסטין למרות שהיא טיפשה היא מההממת!

Lee Cooper Girl

New member
מזרחיה....

כמו שגם אמרו במילאנו שהיא הכי מיצגת את היופי המזח תיכוני...

תשובות

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? לדעתי, כל אחת ראויה באותה מידה. כולן יפות. 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? - ראו את תשובתי הקודמת. 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? אהבתי כל כל הפיינליסטיות - כי הן יפות, פוטוגניות והצליחו יפה במשימות, לרוב. גם את כריסטין אהבתי - מאותה סיבה. 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? את אלה שנופו בהתחלה - כי הן פשוט לא התאימו. 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? מבחינת יופי - יופי: כריסטין, שרון. 6. איזו הכי פחות יפה? הילה נדמה לי. 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? סטיילינג, כי הכי פחות התעללו בהן. 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. - לא הכי, היא אנמית ומלאת רצינות תהומית. 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? - מיקי, הוא מצחיק אותי. 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? - ספי, הוא יותר מדי מתאמץ להיות שנון. 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?) - שירז הייתה יותר אנושית מיעל, יותר תמכה בבחורות. 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? אותו דבר. 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? - יש מלא. 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה? - כריסטין, כי הוא כוכבת...

ברררר

New member
המממ

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? ניראל 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו?מימי 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה?ניראל כי היא הכי יפה 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה?את מימי כי היא מכוערת ומגעילה 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם?ניראל 6. איזו הכי פחות יפה?הבנות שעפו ראשונות 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה?במילאנו המשאל רחוב 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו.לא 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה?בטי, כי היא לא יודעת מהחיים שלה. 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה?מיקי, כי הוא הכי לא אובייקטיבי שמה 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?).לא זוכתר אותם כ"כ 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה?זו, כי זה עכשיו 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? "כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה" טיפשה!!!!!!!!!LLL 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה?קרן כי היא יפה

ShirUsh22

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? אליסיה 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? ניראל
3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? מישל ואליסיה כי הן הכי חמודות ויפות
4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? ניראל
אין צורך להסביר
5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? אליסיה
6. איזו הכי פחות יפה? ניראל [אני חוזרת על עצמי
] 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? אממ לא יודעת.. אהבתי את כל המשימות
8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. אממ כן היא חמודה
9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? אף אחדד שונאת את כולם
10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? ראו תשובה קודמת ^^ 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). ראו תשובות קודמות.. שונאת אותם
12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? תאמת אני לא כזה זוכרת מה היה בעונה הראשונה
יש לי כאלה פלאשבקים אבל אני לא זוכרת הכל
13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? "עוף זה ציפור ופרה זה חיה"
14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה? מישל כי היא הכי יפה מבין כל מי שעפה

EvaNofit

New member
עונה! ../images/Emo26.gif

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? אליסיה. 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? כולן ראויות. 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? את שרון
כי היא הכי יפה, הכי חכמה והכי אמיתית.
4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? את אירה -מגעילה. 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? שרון. 6. איזו הכי פחות יפה? בעיקר אירה אבל גם נעמי, פולי והילה. 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? וואי יש הרבה..... כמעט את כולן. 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. היא מהממת. 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? מיקי בוגנים ואלינור -כי הם מצחיקים ומעניינים
10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? ספי -כי הוא מעצבן אותי עם כל הדימוים שלו וחושב את עצמו יותר מידי. 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). ספי מעצבן ויעל לא תורמת מי יודע מה.... 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? לא ראיתי את הראשונה ככה שאהבתי יותר את השנייה..... 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? יש הרבה משפטים...... הכי מפורסם מהמתמודדות הוא כמובן זה של קריסטין ושל גלית זה -"את חוזרת הביתה....."
14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה? את שרון
כי [שוב חחח....] היא הכי יפה, הכי חכמה והכי אמיתית. [וגם כי זה יהיה מעניין אותי לראות אותה שוב בתוכנית.....
]

YARDENIS11

New member
אני

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? אליסיה
2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? מימי 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? כריסטין , קרועה, אני חולה עליה
4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? אמ.. אירה, היא מכוערת 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם? כריסטין 6. איזו הכי פחות יפה? הילה 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? אמ.. לא יודעת היה משעשע. הפסטה אולי? "כי זה טוב לאכול עם הידיים" חח 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. אין לי איתה שום בעייה, פעם חשבתי שהיא ממש מפחידה, עכשיו לא חח היא חמודה
9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה? את בטי, יש לה יציאות 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה? ספי, הוא כזה מעצבן , הכל מדליק אותו , ויש לו שיני רנב נוראיות "אסון דנטלי" 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). אשל היה קצת מעצבן , שירז כנ"ל העתיקה ממיקי , ספי קצת אהבל ויעל בסדר, שירז יותר יפה.. 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? את זו, כי היא עכשיו , וכי את העונה הראשונה ראיתי בוי או די.. לא היה לי אז כוח לראות .. 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? טוב קיטשי אבל , " כי עוף זה ציפור, ופרה זה חיה, אאאאז זה ההבדל" 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה? כריסטיןןןןןןןןןןןןן !!!!! היא מההמממתת מהמממת מהההממממת .. מספיק? חחח אה, היא גם חכמה

0DanDuSH0

New member
עונה../images/Emo23.gif

מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו
אני חושבת שאליסיה מאוד מוכשרת ומתאימה לתפקיד אבל ניראל היא הפייבוריטית שלי
מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו
מימי
את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה
נטלי ושרון
הן היו פשוט אמיתיות וזה מה שאהבתי בהן. את מי הכי פחות אהבתם ולמה
מור, לטעמי היא הייתה מפונקת מידי ובכזאת גישה היא לא הייתה מגיעה רחוק איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם
ניראל ומור מאוד יפות וכמובן שגם נטלי
איזו הכי פחות יפה
הילה
איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה
הצילום עם רודריגו היה מצחיק
אוהבים את גלית גוטמן
אני ראיתי את "הטופ מודל הבאה" עם טיירה בנקס ושמתי לב להבדל גדול בניהן: טיירה חברה של הבנות ומעודדת אותן וגלית לידה היא סתם קשוחה. לא אוהבת אותה ולא שונאת אותה. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה
ספי
. ככה.
איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה
בטי
אין הסבר. מה דעתכם על השופטים החדשים של העונה מול הקודמים
לא ציפיתי בעונה הקודמת בעקביות אז אני לא יודעת. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה
עונה שנייה.
כבר אמרתי למה. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה
"עוף זה ציפור ופרה זה חיה"
את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה
את מישל
אני חושבת שהיא מסוגלת ליותר. או את נטלי
כי היא פשוט יפה

עונה!

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו?ניראל 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו?מימי 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה?נטלי,היא אמיתית ומהממת 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה?מימי,יותר מדי בכיינית 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם?נטלי 6. איזו הכי פחות יפה?אליסיה 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה?המשימה הראשונה עם הקרח 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו.אוהבת מאוד, היא מדהימה 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה?מיקי הוא מצחיק ואמיתי 10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה?בטי כי היא קרציה 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?).אני היתי מעדיפה שישאירו את שירז ויחליפו את אשל(?) בספי 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? הראשונה (ליאת בלו
) 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה?עוף זה ציפור ובשר זה חיה חחח 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה?נטלי כי היא הכי מהממת שם הכי אמיתית ומגיע לה לזכות

EvaNofit

New member
וואי לא זיהיתי אותה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

חשבתי זאת קרן........

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? : אליסיה2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו?:ניראל3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה?:מישל
כי היא הכי מיוחדת ורק בגללה היה שווה לראות4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה?: הילה כי היא כונפה5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם?:אמממ כריסטין6. איזו הכי פחות יפה?:הילה7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה?:את משימת הפרסומת לשמלות כלה כי זה היה הכי מצחיק!8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו.:כן כי תמיד היא נראת טוב והיא דיי מכילה את תמצית הדוגמנות בישראל9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה?: את מיקי כי הא הכי מצחיק וגם את בטי10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה?: יעל כי היא מיותרת11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?).: ספי עדיף על הצלם שהיה מיותר אבל שירז יותר יפה מיעל הזאת היא קצת מכוערת לפחות על שירז אפשר היה להסתכל בכיף!12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? :ראשונה כי זה התחלתי וזה היה מאוד עניין לדעת מה יקרה כאן זה טיפונת צפוי13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה?: כריסטין מה לדעתך הדבר הכי ישראלי שיש?כריסטין: חזה עוף חחחח14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה?את מישל כי העיפו אותה לא בצדק מסיבות לא סיבות והיא הכי הכי מתוקה בעולם ומצחיקה והכל!

למעלה