סקר ארוך קצת

המונשרי

New member
התשובות שלי................../images/Emo15.gif

-הכי ראויה- אליסיה או מימי. - הכי לא ראויה - ניראל. -את מי אהבתי כל העונה-את שרון, אליסיה ונטלי. -הבחורה הכי יפה לדעתי- שרון. -איזו משימה הכי אהבתי- הצילומים במים. האם אוהבים את גלית גוטמן- היא נראית טוב, אך לא אמינה, לרב נראית כאילו היא מדקלמת.חסר קצת רגש ואמינות. -השופט הכי אהוב- בוגנים- קורע מצחוק. -השופטת הכי פחות אהודה - יעל- מה לעזזאל היא עושה שם? - אכן יותר אהבתי את שירז טל והצלם אשל עזר -מהעונה הקודמת. -שתי העונות בסדר, אין לי העדפה מסויימת. - המשפט שהכי זכור לי -כי עוף זה ציפור ופרה זו חיה. -הייתי רוצה שאחת מהשתיים תחזור - שרון או נטלי.

michal2004

New member
אז ככה...

1. אליסיה 2. מימי (המכוערת כמו תחת של קוף) 3. שרון (יפה טבעית, בלי פוזות, אינטליגנטית) 4. מימי (מטומטמת, ערסית, מכוערת) 5. שרון 6. מימי (המכוערת!!!!) 7. המשימה שנתנו לבנות לבחור אחת שתעוף בחצי הגמר (והעיפו את מישל חחח!!!) 8. דוגמנית יפה ותו לא. מנחה גרועה, ויש לה בעיה בהגייה נכונה של כמה עיצורים בשפה (לקלינאית תקשורת ומהר!!!) 9. מיקי (עושה מעצמו צחוק בטלוויזיה ולא מודע לזה בכלל, קורע מצחוק!) 10. ספי (מכוער, נראה כמו בעל באסטה בשוק, מדבר כמו בשוק, תת-רמה). 11. יעל נורמלית יותר משירז שהיא בסך הכל עמוד חשמל לא מי יודע מה יפה או מוכשר. 12. אין העדפה מיוחדת לעונה זו או הקודמת. 13. "אנל'א פראיירית יא חביבתי" או משהו בסגנון הזה... (ניראל למימי המכוערת כמו תחת של אוראנג אוטאנג) 14. אני אוותר על להחזיר מישהי בתנאי שיעיפו לעזאזל את מימי המכוערת!!!, אווו כמה שהיא מכוערת!!

moomita

New member
../images/Emo187.gifעניתי.מוזמנים לקרוא.../images/Emo210.gif

דווקא לא ארוך
1. מי לדעתכם הכי ראויה לתואר "הדוגמנית של ישראל" בין אלה שנותרו? מימי הכי יפה. אבל מאחר והיא מתנהגת בצורה מעצבנת, אני מעדיפה את אליסיה
. 2. מי הכי לא ראויה מבין אלה שנשארו? ניראל. 3. את מי הכי אהבתם בכל העונה ולמה? את מישל!! כי היא גרמה לפרקים להראות יותר מהנים. יפים ומצחיקים
. 4. את מי הכי פחות אהבתם ולמה? לא אהבתי הרבה. בגישה - את קרן (הסנובית רצח!!), ומור - סנובית עם פה גדול. 5. איזו בחורה הכי יפה לדעתכם מכולן שם?: מהנוכחיות-אליסיה, מודחות-שרון 6. איזו הכי פחות יפה? נתחיל מהמאוד גרועה לגרועה - ליאת ~מ-ז-ע-ז-ע-ת. פשוט נורא. אירה - פרצוף מפחיד. פולי - פרופורציות של בת 6 (שוב, מפחיד S:.), ומור - קרציה בלתי נסבלת. 7. איזו משימה הכי אהבתם בכל העונה? - הפיות ביער, היה גאוני. הרעיון מדהים
הביצוע פחות
. ואת הפרק שהן הצטלמו במים, ואז היה אירוע עם אנשים חשובים מעולם האופנה. וכולן היו נורא חברותיות וחמודות (בעיקר מישלי
). 8. אוהבים את גלית גוטמן? נמקו, פרטו והדגימו. - היא טובה בתור "שומר מסך". נחמד שהיא מנחה, אבל לא מרגשת בכלל, ואין תחושה שהיא "יותר" משאר הבנות.. נראה שהן שוות אליה. כעיקרון יש לה הוויות מוזרות, שהיא אומרת ת' תמיד היא נשמעת לי כמו דונאלד דאק (שיורק..) הפה שלה בכלל לא הגיוני, כמו של ציפור, יש לה גוף נחמד, היא לא מטומטמת, ולא חכמה. מתנהלת כמו רובוטית בערך, שתקוע לה מוט בתחת (היא הולכת ישר מידי). דוגמנית. אין מה להוסיף. 9. איזה שופט אתם הכי אוהבים ולמה?
. אוקיי, שאלה מעולה!
חח.. אני מאוד אוהבת את ספי, הוא חמוד ומושלם
. ספיתעשהליהרבההרבהילדים
.
ואם להיות אובייקטיביים לרגע, אלימור זילברמן היא בן אדם חכם , אינטלגנטי, ורגיש (טוב, נהייה פה סוג של "ברכות ליום ההולדת".. חח). אבל אני באמת מתכוונת לזה. -היא גם יפה, וגם אופה. גם חכמה וגם יפה
.
10. איזה שופט אתם הכי לא אוהבים ולמה?- אני אוהבת את כל השופטים.. את בטי אני לא הכי מסמפטת. היא מכשפתית משהו ונראית גותית זקנה
. 11. מה דעתכם על השופטים החדשים (ספי ויעל) של העונה מול הקודמים (שירז והצלם, מה שמו? אשל?). - כן. השם זה אשל
. הכי אהבתי למעשה את יוהאן סנדברג , הצלם השוודי שצילם אותן באיטליה
. הוא יפה כ"כ
.. - אוקיי, ולעניין - אין מה להשוות! שירז סתם שיעממה, יעל יותר בוטה, מדברת ישירות, בלי ללכת סחור סחור. היא גם נתנה עצות בענייני- איך דוגמנית ב"עולם האמיתי"
. וספי.. אוי, ספי. הוא ממש מצחיק יש לו משפטים, יותר נכון , יציאות..[ממש טובות]. חמוד. 12. איזו עונה אהבתם יותר, זו או העונה הראשונה ולמה? - את העונה הזאת
!
כמובן.. [כאלו דא?!]. היא ממש מעולה
.. מעניינת, מותחת, המתמודדות הרבה יותר חביבות עליי מאשר העונה הקודמת. זו רק אני או שבמבט לאחור העונה הקודמת נראית כמו סדרה של חובבים עם בנות שלא יודעות הרבה מהחיים שלהן
. הו, והתככים. אוח.. התככים.. הם כ"כ הרבה יותר מרובים עכשיו לעומת העונה הקודמת. לא היה רגע שקט, ואהבתי את זה
. כבוד. התכנית ממש הרבה יותר טובה (עד כמה שתכנית טראש יכולה להיות..
). 13. מה המשפט של הדוגמניות או השופטים או גלית או מי שלא יהיה שאתם הכי זוכרים מהעונה? -
עוף זה עוף... טוב חח טחנו את זה יותר מידיי . נסכם ונגיד שהיו הרבה "משפטי חכמה" של כריסטין. כמו - "חשבתם שבלונדיניות טיפשות.. אז טעיתם" [האמנם? *-8]. אז "פוינט שמפוינט" המפגר של מור, ונטלי - "הוטרדתי מינית"! זה היה כ"כ מעצבן ותקוע.. ממש מצחיקה
. של השופטים.. ~ספי~ אומר - אמרו שאני "פיגוע דנטלי". חח. ואת "רק לי היא מזכירה את קספר" ? (על קרן) "מזכירה לי את האקסית שלי. חמודה" (ואני אומרת-כ"כ לא S:) (על קריסטין) "היא סופרת כבשים בינתיים"? (על ניראל) :" הכעס , המרירות , העיניים המצומצמות, נשיכת השפתיים, היא תותחית! אני אוהב אותה ".
בטי רוקוואי :
"כשהיא מתיישבת זה כמו פיל שהתיישב" (על נטלי). (על מימי) : "היא כל כך אמיתית. יש לי פה ג'ולה בגרון " (על ניראל) : עם כל הסופגנייה שאני, לא הייתי רוצה להיראות ככה (כמו קרש). "מההתחלה היא שידרה שהיא ווינרית"
אלימור זילברמן :
(על ניראל)" אבל זה מנגנון הגנה אצלה !.."
יעל רייך :
"אבל זה ה-דבר . בח"ול מתים על זה" (בדיון על הבעת ה"בוז" ו"השנאה" של ניראל).
~מיקי בוגנים~
- "פאסטה פרסקה פסטה .. ממואה (עושה עם האצבע - מין מציצה כזאת ו"פלאק")". דוחה. אכן. וגם מצחיק
. הוא כה מפגר. 14. את מי אתם רוצים להחזיר לגמר ולמה?
- את שרון!!!!!!
מתוקתי. וגם אשמח לראות את מישל אהובתי לשעבר
(כי היא יפה אבל לא מספיק כדי להיות דוגמנית..).

למעלה