אני מפרסם דף שקיבלתי

../images/Emo30.gif אני מפרסם דף שקיבלתי ../images/Emo30.gif

אני רוצה ברשותכם לפרסם כאן דף שקיבלו אצלנו כל השומרים של חברת " מוקד אמון " לפני חודש , בכל העמדות שמירה שקיימות ! .

זו הדרך לומר תודה ! ../images/Emo140.gif

חלק א' של הדף
. " זו הדרך היחידה לומר תודה ! " ---------------------------------------- תודה מקרב לב על כך שאתם קמים מידי בוקר וצועדים לעבודה מסוכנת ומפחידה . זו גם הזדמנות טובה שלנו לבקש מכם סליחה . להתנצל על התנאים המחפירים שחלק גדול מכם עובד בהם , ולהביע את תמיכתנו בכם ואת ההערכה למעשיכם . " תודה לכם שאתם שומרים עלינו . תודה וסליחה . אנחנו נהיה איתכם תמיד . ליבנו אתכם . " חניכי ומדריכי הנוער העובד והלומד .
לזכר המאבטח חיים עמרם ז"ל , בן 26 , קיפח את חייו בפיגוע שאירע לפני מספר חודשים בנתניה .

../images/Emo70.gif זכותון לעובדי שמירה ואבטחה ../images/Emo70.gif

חלק ב' של הדף
. + " גמול שעות נוספות " - ( 25 % לשעתיים הראשונות ו- 50 % על השעות שמעבר לכך ) תוספת גלובלית צריכה להיות 9 % והיא ניתנת לביטול בכל עת ( על ידי מתן התראה מראש של 14 יום בכתב ! ) . + שבוע העבודה הינו בן 5 ימים . לפיכך שעות העבודה בימי שישי יחושבו בתור " שעות נוספות ! " . + " לילה " - 7 שעות נחשבות כ- 8 שעות . על התשיעית ועל העשירית משולם 125 % ו-מהשעה העשירית התוספת היא 50 % . + " חופשה " - ב-שנתיים הראשונות - 12 ימים לשנה ! . שנה שלישית ושנה רביעית - 14 ימים לשנה ! . שנה חמישית - 15 ימים לשנה ! . שנה שישית עד שנה שמינית - 19 ימים לשנה ! . + " שבת " - יום שבת כולל 36 שעות . עבודה ב-שבת מזכה בתוספת של 50 % מ-השעה הראשונה , על מיתווספות שעות נוספות ( עד 225 % לשעה ) . + " חגים " - 10 ימי חגים בתשלום גם אם יום החג חל ביום שבת . תשלום 150 % ( כמו יום שבת ) על עבודה בחג . + " הבראה " - 5 ימים בשנה הראשונה . 6 ימים מ-השנה השנייה עד השנה השלישית . השנה הרביעית עד השנה העשירית - 7 ימים בשנה . התעריף מיתעדכן פעם בשנה ! ( בכל מיקרה לא פחות מ- 307 שקל ליום ! ) . + " שתייה ו-ביגוד " - על המעסיק לספק שתייה ! ( תה או קפה ) לעובד . עובד יקבל מעיל גשם , מגפיים ו-כובע ( בהתאם לצרכי השמירה ) . אין לדרוש מ-העובד לקנות ! או להישתתף בעלות הביגוד ! ( ניתן לדרוש ערבון סביר ) . + " ניכויי רשות " - דמי ועד מיקדמות הלוואות ו-כו' . כל ניכוי אחר מותנה ב-הסכמה בכתב ! . אין למעביד כל זכות להטיל קנסות ! או לדרוש מן העובד לשלם עבור נזקים ! . + " הכשרה " - העובד זכאי לקבל שכר במהלך ההכשרה . + " נסיעות " - המעביד חייב לשלם לעובדים החזר הוצאות נסיעה ל-עבודה ! , ומימנה בחזרה ! .

avi1976

New member
אם הנוער העובד והלומד כל כך רוצה

לעזור אז למה הוא עושה דברים בחשאיות ולא משתף פעולה עם גורמים שבאמת רוצים לשנות? למה תנועות הנוער מתעלמות מאיתנו ולא רוצות ליצור קשר? לא מספיק רק להתנצל ולהצטער או להראות יפי נפש!

הנוער העובד והלומד זה פירסומת של...

.....של ההיסתדרות וגם של " עמיר פרץ " המושחת
. "
מדברים הרבה מילים באויר
, אבל בשטח לא עושים כלום
" . עמיר פרץ הבטיח לעשות " חוק פנסיה " , עכשיו הוא נהייה שר הביטחון ! , מה לו ו-לביטחון לכל הרוחות
... גם " מיפלגת העבודה " עם שמעון פרס כולם מושחתים ו-מלוכלכים
.

ואני חוזר על השאלה:

למה המאבטחים של תנועת הנוער העובד והלומד לא מקבלים את השכר והזכויות המגיעות להם כחוק? קחו ת'זכותון המחורבן הזה, ותשלחו אותו למנהלי "ארי", "המרכז לרפואת חרום","מנו", "קודקוד" ושאר החברות העוסקות באבטחת טיולים של תנועות נוער. וכמובן, תנו אותו להנהגה שלכם, זו שחותמת על החוזה מול החברות הנ"ל.

אין לי קשר אל הנוער העובד והלומד../images/Emo70.gif

אני רק פירסמתי כאן דף שאני קיבלתי בעמדת שמירה שלי !!!!!! , ב-בוטקה של " גן גלעד " . " אני לא קשוא אליהם בשום אופן
" . הנוער העובד ו-הלומד הם רק פירסומת של " ההיסתדרות ! , מיפלגת העובדה ! , ו-שאר קומוניסטיים ש-היום הם שווים ל-תחת ! .

../images/Emo22.gif בוא אני אגיד לך משהו ../images/Emo70.gif ../images/Emo40.gif

לפני 8 שנים אני הייתי ב-" נוער העובד והלומד " . ו-מה שיש לי להגיד לך זה ש-כל מה שמעניין אותם זה ש-כולנו נהפוך להיות " שמאלנים " כמוהם
. רק הפוליטיקה מעניינת אותם ! . זה כמו ש-עמיר פרץ אמר שהוא ידאג ל-חלשים וניהייה המחליף של שאול מופז . " את אף אחד זה לא מעניין כמה האנשים סובלים בעבודה ! וכמה המשכורת שלהם העלובה מיתקבלת בסוף כל חודש ! " . לכל חברי הכנסת אין בעיה לקנות " לחם " או " חלב " יותר יקרים ! . אבל מאבטח שצריך לעבוד כל יום מהבוקר עד הלילה צריך להיתגרש מאישתו בגלל שאפילו בשביל זה הוא צריך לעבוד קשה .

החניכים? למה אתה חושב שהם ידעו?

לא הם הכתובת לטענות. הם הכתובת לדחוף לשינוי בתנועות שלהם.

amazone

New member
שאלות בנוגע לשעות

כלומר אם משרה מלאה נחשבת ל-40 שעות שבועיות ואני עובדת 60 רק בלילות ובסופשים? מאיזה שעה עד איזה שעה נחשבת משמרת לילה/שבת? מזתומרת 7 שעות נחשבות ל-8 ואז ישר קופץ לשעה התשיעית והעשירית בתור אחוזים רגילים של שעות נוספות? מתי אפשר לדרוש 200%?

היום כבר אין אידיאולוגיה !!!!

כל התורות הקומוניסטיות ו-הסוציאליסטיות זרוקות ב-פח הזבל !!! . כל המנהיגים האדומים ו-האירגונים הקומוניסטיים למען העובד ו-למען העבודה הם כולם שווים היום ל-תחת

שהייתי ב-נוער העובד והלומד !

אז כל הזמן רק ניסו לשכנע אותי ללכת לקיבוצים ש-הם " פשטו את הרגל ! " והכריחו אותי כל הזמן לאהוב ערבים !

למעלה