אני מפרסם דף שקיבלתי

שטויות ../images/Emo70.gif ,

הם גם אמרו פעם ש-הם עוזרים לבני נוער שהולכים לעבוד ! , כדי שלא ינצלו אותם !
איפה העזרה שלהם ? , במה העזרה שלהם מיתבטאת ? - בכסף ש-הם לוקחים למסע הבחירות של שמעון פרס ? .

כן../images/Emo70.gif האידאולוגיה השמאלנית מתה../images/Emo128.gif

פעם היה " 1 במאי " , היה את " חג הפועלים "
, היום אין כבר כלום !!!!!!!!!!!! , שום דבר !!!!!!!!!!!!! . מאז ש- " חיים רמון " הרס את ההיסתדרות , כבר אין מי שידאג ל-חלשים ! . כל האידאולוגיה והרעיונות השמאלניים של המפלגות הסוציאליסטיות והרעיון של המדינות הקומוניסטיות , הכל כבר מת ! , קפוט ! , לא שווה גרוש ! , שווה לתחת הכל ! . היום כל המפלגות השמאלניות רק מלקקות אחת לשניה בתחת כדי לנצח בבחירות ! " ו-סליחה על הדיבור המלוכלך שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " .

כל הקיבוצים פשטו את הרגל ../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif

היום כל הקיבוצים השמאלנים שהיו קומוניסטיים והיו עושים קבבים על האש ב-יום כיפור ! , היום הם כולם לא שווים גרוש !!! . הם רק נימצאים בתוך הפוליטיקה כי כבר אין להם שום דבר בחיים ! .

למיטב ידיעתי, השמו"צ עובד רק

עם כנופיה אחת- "המרכז לרפואת חרום". לא יודע כלום על האנשים והמבנה בתנועה ההיא בכל אופן, הם לא מחלקים פלאיירים.

טוב לדעת !

כי לנו הם חילקו פליירים בכל עמדת שמירה אחרי ש-היה איזה מאבטח אחד שעשה הרבה בלאגן כדי לשפר את התנאים ובסוף גם פיטרו אותו . הם באו רק לעשות עלינו רושם כדי שאנחנו ניתמוך בהם . אפילו המשטרה
כבר צוחקת עליהם ! ו-כל פעם ש-הם באים לחלק לנו פליירים אז המשטרה מודיעה לנו לנו במכשירי קשר : " לא לשתף איתם פעולה ! " כי הם רוצים כל הזמן להיכנס לתוך המקום שאנחנו שומרים .

אנשים שרוצים לחמם כורסאות מעור

גם הליכוד זה חרא ! , הכל זה חרא ! , אני מיתרחק כמה ש-אפשר מ-הפוליטיקה ובורח לתורה ! .

אני מציע שתרגע קצת.

ותכתוב רק עובדות, לא התלהמויות. מההודעה הקודמת שלך ניתן היה להבין שגם השמו"צ עוסקים בחולוקת פלאיירים. שאלתי אותך על הנושא והגבת ב"כולם אותו חרא". חסר תועלת, ריק מתוכן ומיותר.

למעלה