ה"דייט ההזוי ביותר"

../images/Emo30.gif ה"דייט ההזוי ביותר" ../images/Emo88.gif

נפתח סקר לתחרות, הנכם מתבקשים להצביע עבור מי שהסיפור שלו מצא חן בעיניכם הכי הרבה, אנא, הקפידו להצביע פעם אחת בלבד. הסקר ייסגר בעוד 48 שעות. והזוכה יוכרז ביום ראשון. בהצלחה לכולם

ההודעה נמחקה

עקב סיבות שלא אוכל לפרטם, ההודעה בגוף התגובה היא אוטומטית ואינה משקפת את הסיבה למחיקה. לצערי לא ניתן היה למחוק את ההודעה הספציפית מבלי לגרום לתגובות להודעה זו להמחק גם הן, ולכן ההודעה שונתה ע"י הנהלת הפורומים.

Mrs G

New member
../images/Emo25.gif

איזה חמוד. לא מבינה איך בנות ישראל ואמריקה נותנות לך ככה להסתובב חופשי.

../images/Emo25.gif

איזה חמוד. לא מבינה איך בנות ישראל ואמריקה נותנות לך ככה להסתובב חופשי.

Mירב

New member
../images/Emo2.gif איזה קטע!!

הטיית תוצאות הסקר! לפני כשעה נכנסתי לסקר, וראיתי שאני מובילה
עם ארבעה קולות, ולכל היתר היו 1 או שניים (זה בערך אותו מצב שהיה ביום שישי) לפני דקה נכנסתי ולפתע לNALINI יש 8 קולות... מאיפה הם באו?!
נראה לי שבשעה האחרונה NALINI אירגנה את כל החבר'ה שלה שיצביעו עבורה וישנו את התוצאות לטובתה!!

nalini

New member
הא!? חוצפה!

שכה יהיה לי טוב חזרתי לפני רבע שעה סחוטה מסנטה פה אחרי מסע שופינג מבורך, והאמיני לי שלא התחלתי לעשות מסע תעמולה לצד טלפונים לגיוס מתנדבים. (האמת שצחקתי, לפחות יצא מזה משהו) אני דווקא מוחמאת, מה קרה? עלה בדעתך שאולי אנשים באמת חושבים שהסיפור מוצלח? לירז,שבחיים לא תתלכלך בגלל שטויות מהסוג הנ"ל.

nalini

New member
את ממש חזק על לנצח הא?

עזבי. אני לא יורדת ככה נמוך. תהני מההצבעה העצמית. (בדקתי השנייה לראות אם באמת זה המצב... והפלא ופלא מה ראו עיניי.)

Mירב

New member
הוי מה נהיה פה?! ../images/Emo189.gif

קודם כל תאמיני לי שבכלל הופתעתי לראות שאני מובילה. שנית, כדי להסיר ספקות, אין לי שום בעיה עם זה שאם יש כאן איזשהו ספק אז נעביר את זה להצבעה פתוחה וזהו. שלישית, אני במילא אף פעם לא זוכה בשום דבר אז רוב הסיכויים שגם הפעם לא.

בקצב שדברים קורים פה...

נראה לי שהולך להיות לילה לבן מלא בהפתעות... מעניין אם היו אלה בחירות אמיתיות, מה היה אומר חיים יבין...

nalini

New member
אתה הוא זה שצריך לבוא עם תשובות...

שניהלתי את לומדים בחו"ל, לא ממש הרצנו סקרים שם, אבל הייתי בטוחה שאתה מסוגל לבדוק מי הצביע, וכמה פעמים. והאינטואיציה שלי אומרת שבסוף בכלל תכריז על עצמך

ברור!!

לאחר ספירת מרבית הקולות, ולאחר מחשבה עמוקה, הגעתי לכלל החלטה שהגיע הזמן להכריז על הזוכה: אלוף ה ע ו ל ם - מזל טוב!!!! אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק בתחרות צמודה זו, הקהל אמר את דברו... והחלטתי לשדרג את הפרס ברגע האחרון למכונית פורש 911 ע"ח תפוז... תודה רבה לכולכם על האמון! ==================================================== ועכשיו ברצינות, אני עוקב אחרי ההצבעה,ויש מספר דרכים שאני נוקט כדי לנסות ולמזער הצבעות כפולות (וכן, לצערי יש כאלה, זה לא חדש לאף אחד), אני מאמין שהאדם שמגיע לו, יזכה לבסוף בפרס. (נו כן, אני...
)

nalini

New member
אתה פורש?! וגם מסגיר את עצמך

למשטרה?! ידעתי שמלוכלך פה כל העסק...
לפחות נכנס בך קצת מצפון. אז זה אומר שאני ומירב מתחלקות במכונית? שהיא תיקח ת'כריות אוויר, אני את השאר (יש לי מספיק משלי...)

nalini

New member
תבקש רשות

ממנה... אם היא מוכנה לוותר על הנתח שלה בפרס, זבש"ה (כמו שהיינו אומרים בתיכון) אני מאוד "קשורה" לשלי. סורי.

למעלה