ה"דייט ההזוי ביותר"

מצטער..

נורא רציתי לענות לך אבל כל מה שמופיע במקום מה שאני רושם זה $#@%#$^#@% #%@$ $#@$# #$%^%&%^% ....
, ואני חשבתי אולי הגיע הזמן להשתדרג לפורום של המסודרים בחו"ל...

nalini

New member
ממש מסודרים...

בא לך על כאבי גב ביחד עם הסידור הזה? אפשר "לסדר" לך משהו... http://www.tgfa.org/books_mags/images/Zembic_Star.jpg ובנתיים אתה גר בלוס אנג'לס ואני בניו מקסיקו. אז שנדבר על מסודרות? אני בהחלט אצטרך להדיר רגליי מפורום שכזה.

איי ל

New member
מנהל
עדיף ככה,

היה לי יותר מדי כחול בעיניים.. הצלחת להפחיד אותי עם הכתבה הזאת!!! ולא, אני לא גר בלוס אנג'לס.. ואני גם מאמין שניו מקסיקו זה מבחירה,לא? בכל מצב, כשרשמתי "מסודרים", התכוונתי לפורומים של נשואים בחו"ל וכאלה.. (אלה שכבר לא סינגלים...), כלומר, התכוונתי לטוב...
אייל.

nalini

New member
כן כן

ניו מקסיקו זה מחצי בחירה... (כאן המיקום של הלימודים, הבחירה הייתה אם ללכת על זה או לא) אבל לא נתעסק בקטנות שעוד 4 חודשים אני מתחפפת מכאן. אז איפה אם לא לוס אנג'לס? ומזתאמרת לשדרג למסודרים? ככה אתה מוכן להפקיר את חיי הרווקות ההוללים? (לא שאני יודעת, הרי אני חיה במדבר...) אבל ככה אומרים.

איי ל

New member
מנהל
סיבה פשוטה..

לא כל מה שאני רושם צריך להיות מודגש... (או במילים אחרות, "בתוך עמי אני חי..")

איי ל

New member
מנהל
לההה... מה אתה רציני?

יש ניק כחול שהוא ניהול (רשמי, אם ממש בא לך), ויש שרשורים שבהם לא ממש בא לי להיות מודגש ולהתבלט...

Mירב

New member
טוב....

קצת מיותר בעיני, אבל אם זה נוח לך, אז שיהיה.

Ronit FL

New member
יש לזה הסבר פשוט

יצאה השבת וכוווולם באו להצביע אחרי שדנו במשך השבת למי להצביע. אלמנטרי.

לא דייט, אבל הזוי בהחלט!

אני חייבת לשתף אתכם במה שקרה לי. יום ה' בלילה שיעמם לי. נכנסתי לאחד הצ'ט של תפוז. הכרתי שם מישהו נחמד, שיחה חביבה שכזו. אפילו לא מוזכרת המילה "סקס" או משהו שקשור אליה. באמת שיחה כיפית... הוא הציע להתקשר אליי ("כל היום אני מול המחשב, קצת נמאס לי להקליד", הוא תירץ). נתתי לו את המספר שלי, הוא התקשר אליי ממספר חסום ("זה סלולרי מהעבודה". האמנתי) דיברנו משתיים בלילה עד איזה 4. למחרת הוא התקשר אליי והייתי עם חברה. הוא אמר שיתקשר שוב מאוחר יותר. "בכיף!", עניתי. כשהוא התקשר שוב כבר הייתי עם הרבה חברות באוטו. "תן לי את המספר שלך ואני אתקשר מאוחר יותר", הצעתי. השיחה התנתקה. תמוה, אך קורה. באותו היום ישנתי שנ"צ אצל חברה. התעוררתי בחצי קפיצה, בהארה. "הוא נשוי", אמרתי לחברתי. "וואלה", אמרה נתי (בסגנון של "הגיוני לאללה, איך לא חשבתי על זה?"). למחרת בערב הוא התקשר אליי ושאל לשלומי, "נפלא כתמיד", עניתי. "ואתה?", שאלתי בנימוס. "מתגעגע לשיחה שלנו", ענה מר-בחור בקול מתפנק. "כמה זמן אתה נשוי?" שאלתי ללא כחל וסרק (זה הניק שלו, אגב....) השיחה נותקה. מסכנה הקרמה של הבחור הזה...

למעלה