רשימת תפוצה!!!!!!

mulon1984

New member
../images/Emo30.gif רשימת תפוצה!!!!!!

להלן המכתב שנשלח לרשימת התפוצה של רם: תפוצה יקרה. ביום רביעי הקרוב תתקיים בסינדרום שבירושלים הופעה בפורמט השלישיה עם דפנה קינן על באס, גיטרה אקוסטית ושירה ותמר זיו על הסקסופון. אנחנו מאד אוהבים את ההופעות האלו שמאפשרות רפרטואר מגוון במיוחד, ביצועים פתוחים ואינטרפטציות משתנות לשירים. אבל זה לא הכל. אני שמח לארח באותה ההופעה גם את חברי היקר ספי אפרתי שיפתח את הערב במבחר שירים משלו בליווי רון בונקר תותח הגיטרה. ההופעה מיועדת להתחיל בתשע וחצי, אנא הקדימו להגיע כדי שנוכל להתחיל בזמן. תודות וברכות, רם. חבר'ה, נשמע מגניב לאללה. ומה זה "תותח הגיטרה"? האם זה טרנד חדש אצל רוקרים??? מי הולך?

mulon1984

New member
באמת באמת. את תתאכזבי ותלכי הצידה לבכות

"למה? למה?!?! למה לא הקשבתי למולי?!?!"

Pink Roses

New member
חחח אני בטוחה

שימצאו אותה זרוקה באיזה פינה אפלה בבארבי, עם השחור בעיניים מרוח מרוב דמעות, יושבת לבד ודופקת אגרופים על הרצפה - "למה, למה לא הקשבתי למולי?!??!?!?!?!?!"

L i l o s h

New member
לא , לא , זה לא מה שיקרה...

מה שיקרה זה שיעצרו אותי בגין אלימות והשלכת בקבוקי בירה על חבריי ששיכנעו אותי לבוא להופעה...

mulon1984

New member
עובד עד 17:00

קם ב5:30 למחרת. bloody hell!!!! כבר שנה שלא הייתי בהופעה!!! רם!!! תעשו הופעות בת"א בחמישי!!!

mulon1984

New member
אור בקצה המנהרה!

לא יודע אם שמתם לב, אבל באתר של רם התעדכנה טבלת ההופעות ויש מלאן הופעות בחודשיים הקרובים. אני בונה על ההופעה בלבונטין בסוף אוגוסט. זה אומנם ברביעי, אבל זה מתחיל בשמונה וחצי (9?) ויסתיים כנראה די מוקדם (22:30?). ככה שמתאים לי :)

mulon1984

New member
הופעה פרטית לחברי הפורום- הרבה יותר הזוי

זה לא באמת קרה. חלמתי על זה היום. אבל היה מעולה!

GunSucker

New member
מה שבאמת הזוי

זה לסגור חמש הופעות לחודש בכל מקום שאפשר כדי להיות הכי נגיש ואז להיכנס הנה ולראות שירשורי "אני לא מגיע/ה להופעה כי ..", "מאכז'ב" ו"הזוי" .

L i l o s h

New member
רם היקר,

נורא מאכזב שבזמן שאנחנו מגיעים להופעות ,מייחצנים ומפרסמים אותן בקרב חברינו,משקיעים זמן ואנרגיה בפורום הזה שיתפתח ,יצמח כדי שכמה שיותר אנשים יכירו אותך ואת פועלך וייחשפו למוזיקה המדהימה שאתה עושה ואנחנו מפרגנים על כל כתבה שלך,מאזינים לכל תכנית רדיו בה אתה מתארח ,רוכשים כל תקליט,מתעדכנים ברשימות התפוצה ובאתר הבית שלך ועוקבים באדיקות אחר כל פרויקט חדש שאתה שותף בו ואתה מגיב רק על הודעות כאלו של שלושה אנשים בסה"כ ,שאגב, הגיעו לכל ההופעות שלך עד היום. זה קצת מאכזב שאנחנו "זוכים" לקבל ממך תגובה כזאת בעיקר על הודעות כאלו , ולא על אחרות שבאמת משקפות את המסירות וההערכה שלנו כלפייך. אגב, ה"הזוי" נכתב באופן חיובי ולא ציני! זה באמת מלהיב ומשמח שתופיע ב"סלקום ווליום" .סוףסוף יש גם הופעות איכותיות בפסטיבלים,מבלי לפגוע באמנים אחרים שמופיעים שם אבל ,מה לעשות ,אנחנו לא ממש מתחברים אליהם בלשון המעטה, וגם אנחנו נוכל להנות שם ועוד אלפי צעירים שזאת הזדמנות מעולה בשבילך ובשבילהם להיחשף למוזיקה שלך. מבחינתי זה הישג רציני ולכן ביטאתי זאת במונח "הזוי". אני הולכת להנות שם...
נשמח אם תגיב לעיתים קרובות יותר בפורום,אני בטוחה שזה יעזור לצמיחתו/פריחתו/התפתחותו , ונתראה בהופעות (אני מגיעה לסלקום ווליום,מקווה להגיע גם להופעה בנמל ת"א) ותמשיך לסגור כמה שיותר הופעות בכמה שיותר מקומות, לילוש

GunSucker

New member
מתנצל

תוצאה של לקום מתוח בבוקר ביום הופעה ולא לראות הודעה אחת, (טוב אולי אחת) שמביעה איזושהי שביעות רצון מהעובדה שההופעות האלו מתקיימות. לא הייתי צריך לשלוח את ההודעה הזו. טעות שהזכירה לי למה אני לא מעוניין יותר להתערב בדיונים שקשורים בי בפורומים. הרבה תודה על המילים המעודדות.

L i l o s h

New member
לא , אל תתחרט../images/Emo12.gif

אנחנו שמחים לקבל ממך תגובה , כל תגובה. אל תתנצל , אין לך על מה, הרגשתך מובנת לגמרי ולכן היה לי חשוב להבהיר שהיא מוטעית , אנחנו שבעי רצון שההופעות האלו מתקיימות! ועוד איך! ואנחנו יותר מנשמח אם תתערב בדיונים , כל תגובה שלך תתקבל בברכה. ובהצלחה בהופעה היום ,יהיה מעולה! ( דיברו עליה בגלגלצ הרגע!)

למעלה