רשימת תפוצה!!!!!!

bennyfromabba

New member
רם, אני מעריץ אותך

שמעתי לפני שיצאתי מהעבודה את האלבום האחרון + דיסק הבונוס + צרחות השתתפות במקומות המועדים וחשבתי לעצמי "לא ייאמן שדבר כז'ה יצא בארץ!" המוסיקה הישראלית היחידה שאני שומע שעומדת בסטנדרדים של מוסיקה מחו"ל.

mulon1984

New member
משאירים אותך לבד עם רם לחמש דקות.... ../images/Emo3.gif

היית צריכה להסתפק במה שהמלצתי לך לכתוב (אין, אני גאון מחושב ושקול ואני תמיד צודק!).

L i l o s h

New member
תאר לך מה היה קורה בעשר דק'...../images/Emo8.gif

אתה לא רוצה לדעת... וכן , כמו תמיד אני עושה את הבחירה הנכונה בכך שאני אף פעם לא מקשיבה לך מולון...

L i l o s h

New member
מולי, אנחנו שמחים שאתה משתף אותנו אבל

הייתי מציעה לך לכתוב את זה בפורום 234.

L i l o s h

New member
מאוד מצחיק!

איך ציפית שאגיב להודעה "זה לא באמת קרה. חלמתי על זה היום. אבל היה מעולה!"...

L i l o s h

New member
../images/Emo2.gif

מולי, אני בטוחה שהמצב לא כזה גרוע! אני בטוחה שיש בחורות שלא עומדות בקסם שלך... אבל אני בהחלט מאחלת לך שהלוואי וזה יתגשם במציאות

bennyfromabba

New member
אני, לא היה מאכז'ב..

חשבתי לכתוב פוסט ארוך ומייגע בנושא, אבל ני די עייף. בקיצור: נכנסתי באמצע, היה יותר מלא מפעם שעברה ואנשים יותר מתלהבים. היו כמה ביצועים ממש יפים, למשל ל"זו האישה" ול"כן", למרות שלקראת הסוף הורגשה ירידה באנרגיה. אסף אפרתי, הצטרף אליו לכמה שירים לקראת הסוף. רם שכח מילים מאיזה שיר שהוא שר לבד ודפנה הז'כירה לו ביבושת. לפי הבחנתי, אם זאת איננה השלכה... רם נראה מצוברח משהו, למרות שהתלוצץ פה ושם, למשל על "תקרית ספגטי"..... מה עוד, מה עוד... בסה"כ היה ממש כיף, אם כי אני כמעט משוכנע שפעם שעברה היה הרבה יותר ארוך. נכנסתי בערך ב22:15 וזה נגמר ב22:50 נראה לי. פעם שעברה זה נמשך עד 23:30 אני חושב.

mulon1984

New member
אני חולה על הופעות כאלה!

גאד דאמיט!!! למה לא הגעתי?!?! אני שונא עבודה. שונא! אבל בלי עבודה, לא יהיה לי כסף להופעות של רם. אין צדק בעולם...

למעלה