שרשור פרק 125 - המכתב

8דושנקה8

New member
אנחנו כבר באמצע?

קצת מוזר שהגיע אמצע העונה ועדיין לא ברור מה בדיוק הרעיון המרכזי שלה. לא ברור איך קאיראן חזר, למה ומה אפשר לעשות נגדו אם בכלל. כולם מפוזרים ונדמה שאנה וג'יני קצת שכחו מהשאר או שקצת קשה להן לחשוב עליהם בין כל מה שעובר עליהן. אני אוהבת את המהפך שאנה עשתה העונה, היא כבר לא הילדה המפונקת מפעם ונחמד שג'יני והיא מסתדרות לשם שינוי. יהיה נחמד שבלו יהיה לצד ג'יני, בתקווה שמקס לא יעז לפגוע בה, הוא די מעורר רחמים בעיניי. הלנה אמורה להיות בחיים נכון? נראה לכם שהיא עוד תצוץ לסדר את העניינים המשפחתיים?
אני מקווה שזואי והוגו יחזיקו מעמד לפחות בינתיים, הם חמודים ביחד
מסכן יהלי, איזבלה הזאת... מצאה לה במי להתאהב
לדעתי דילן וסופי לא צריכים להיות ביחד, גורל או לא גורל. אני לא מאמינה שהוא באמת מת, בטח לא ככה, הרי לא הורגים דמות ראשית. גיורא כתב את זה בעצמו בבלוג שלו עוד בימי השמינייה. עכשיו נשאר רק לגלות מה זה המבוך הזה ומה המטרה שלו.

zimi5

New member
דווקא יחסית התקדמנו ממש יפה..

אני חושבת שעוד חצי זה הרבה , גם בפרק אחד את יכולה לגלות יותר מבחצי עונה עוד איזה שבוע שבועיים הכול יהיה ברור

הפרק שאומר המון ../images/Emo70.gif

הפרק הזה פתר כ"כ הרבה שאלות שלא הבנתי עד היום. אז מסתבר שהקוביה שצ'יף ודילן נמצאים בה למעשה זה העולם הבא כלומר אחרי המוות... לפי דעתי זה השבוע הכי מותח שהיה עד כה בעונה
מחכה בקוצר רוח לפרק של יום ראשון.

זה עדיין לא אומר שזה העולם הבא.

אם זה העולם הבא,אז איפה כל שאר האנשים? מה,צ'יף ודילן היחידים שמתו? חוץ מזה.. דילן נעלם מתוך הקוביה "וחזר לחיים",ככה שלא בטוח שהוא מת,וכמו שהסברתי למטה,גם לא בטוח שהוגו הרג אותו. מסכים בהחלט שזה השבוע הכי מותח!

zivnew

New member
אני בכלל לא הייתי בטוח שדילן היה שם

אולי צ'יף דמיין את זה. אבל אל תשכח שבאי הזמן לא עובד באופן רגיל, יכול להיות שדילן מת אבל בזמן אחר. וואי אבל כמה אפשר לחקות את קיוב? חח

אני בטוח שדילן היה שם,לפי האקדח.

האקדח נשאר אצל צ'יף.. ומישהו הביא לו את זה.. ככה שדילן לא היה אשליה..

מישהו 2

New member
כשחושבים על זה

הקוביה הזאת היא דרך מעולה להחזיר דמויות, בין השאר את סול. תארו לכם איזה מגניב זה: סול וצ'יף ביחד בקוביה הזאת מנסים לפתור אותה זה גם מגניב בגלל החיבור שיש בניהם עם מה שקרה קודם, עם השמות שהתחלפו וכל זה...

לא ידוע אם הוא עדיין מת

זה שהוגו בא עם מטפחת אדומה (גם לא ברור אם זה דם),זה לא אומר שדילן מת. ובכל מקרה גם אם כן.. דילן הגיע לקוביה עוד לפני שהוגו "הרג" אותו. הוא אמר שהוא הגיע לקוביה כשהוא היה בדרך מסבאסטיאן.

zimi5

New member
מה זה הפרצוף הזה שסופי תקעה??!

לא נראתה מופתעת במיוחד , לא עצובה או משהו דומה.לא אוהבתי את הדרך שהיא משחקת חוץ מזה היה אחלה של פרק מצחיק, מותח פחות והקטעים של איזבלה ויה-לי קורעים אותי מצחווקק

Dibil44

New member
פרק טוב בהחלט!

הקטעים עם איזבלה ויהלי באמת מצחיקים, כמה טיפשה יכולה להיות איזבלה שלא מבינה רמזים? XD הסוף באמת היה טוב, "דילן שלך מת" ממש צימרר אותי. חוץ מזה, אני פשוט מ-ת-ע-ב-ת את סופי, היא שחקנית גרועה, היה איזשהו קטע שהיא כל הזמן חייכה למרות שהטקסט היה דרמטי! זה ממש חירפן אותי. דבר אחד לא הבנתי: מה הקטע עם הקיוב שכולם הבינו ואני לא? איך דילן הגיע לשם?

יש הרבה..

אני העלתי תיאוריה שאומרת שדילן הגיע לקוביה עם צ'יף בזמן שהוא התעלף כשהוא ניסה להוציא את היהלום תיאוריה נוספת אומרת שדילן בכלל היה חלום/אשליה של צ'יף והוא בכלל לא היה שם תיאוריה נוספת אומרת שהזמנים באי שונים ויכול להיות שעדיין לא ראינו שדילן מת אבל כבר ראינו מה קרה אחרי שהוא מת (הגיע לקוביה) בקיצור-אנחנו לא יודעים מה קרה/יקרה ואני בטוח שעם גיורא זה יהיה אפילו יותר מופרע ממה שאנחנו חושבים

ny22

New member
מנהל
איזה קטע זה היה? לא שמתי לב...

והאמת, אני בניגוד אליך ממש אוהב אותה. נכון שיש לה עוד קצת להשתפר, אבל בעיני היא על הדרך הנכונה...

ny22

New member
מנהל
פרק נחמד..

הקטע עם איזבלה ויהלי בהחלט היה משעשע... והאמת, הייתי מצפה לסוף קצת אחר, לא מהסיבה שהוא לא מותח, אלא מהסביה שברור שדילן לא מת. אם זאת הייתה דמות אחרת זה היה הרבה יותר מותח (לכן כתבתי שהייתי מצפה לסוף אחר, כי בעיקרון הוא מותח, אבל לא על דמות כמו דילן). השחקניות החדשות רוני ומאי משחקות טוב בעיני ואני אוהב את הדמויות שלהן...

ny22

New member
מנהל
אגב, זה פרק שאנה לא השתתפה בו...

הייתה פה מישהי שטענה שאנה השתתפה בכל הפרקים של האי עד עכשיו. אז בכל הפרקים של קתרינה בלבד היא לא משתתפת...

antonio44

New member
אולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה

איך קאיראן חזר? יש סיכוי שזה בגלל שהנבואה עם היהלום שהתגשמה באמצעות ליבי שתיקנה את ההיסטוריה של הטיימריות ולכן הוא חזר משום שהאסטרואיד נלכד וכך נוצרה היסטוריה חדשה? תענו לי בבקשה.

8דושנקה8

New member
הסבר?

זה לא ברור עדיין, אבל אם החליטו ללכת באותו הקו של העונות הקודמות, ככול הנראה ברגע שהעולם ניצל ההיסטוריה שוב מצאה דרך לתקן את עצמה והחזירה את קאיראן שאמור להביא שוב להשמדת העולם.

למעלה