SMS אחרון..

אה נו זה יופי..יש לי כל חודש 200

אסאמאסים-חבילה כזאת..אני עוברת אותם ככה שזה קצת פתטי שאני עושה יותר מ-200 אס אמ אסים..... אז החשבון שמגיע הוא מעל מה שהוא אמור להיות.... ועוד יש לי המתנה בטלפון וכל מיני חרא שקשורים באינטרנט ככה שכשהחשבון מגיע אף אחד לא רגוע=]

RayoDeLuz

New member
ממ..

נזכרתי שההורים שלי הענישו אותי כשהיה לי 200 ש"ח..:-\ מסתבר שהיה איזה משחק בנט הפאלפוני שלמעשה היה הימורים אמיתיים... רצו לעשות מזה פרשה לערוץ 22 אבל לא הסכמתי לדבר..

../images/Emo6.gifאני יש לי 200 אסאמאסים באיזה 10 שקל

בגלל זה ההורים שלי כועסים עלי..כי יש לי 200 וגם אותם אני עוברת

ההודעה האחרונה../images/Emo122.gif

"לא פשוט האינטרנט הזה" מחברה שלי שפתאום באמצע השיחה במסן נכבה לה האינטרנט

danduni

New member
שלי ../images/Emo27.gif

"דן זאת אני יאנה! בוא אחרי העבודה תבוא אליי להכניס ציונים אם בא לך לעזור! פשוט לבד לעולם לא אספיק גם זה וגם פסיכו. אז תבוא וכשעתיים אחרי בואך גם אני אצטרף ונלמד. תיידע אותי איכשהו! כבר אמרתי לאבי." איזו חפירה
(זה היה אתמול כשהייתי בעבודה ואי אפשר היה להשיגני
), ומכיוון שכשיצאתי לה הייתה משמרת, אז באתי לבקר אותה בסניף שלה ומכיוון שהיא חדשה בקופות ועוד לא יודעת הכל (ופעם היא התלוננה על אנשים שקונים חצי בכרטיס אשראי וחצי במזומן כי היא לא יודעת איך עושים את זה) - אז ביקשתי גלידה בשתיים תשעים, וביקשתי לחלק 45% אני אשלם בכרטיס אשראי ואת השאר במזומן
. טוב, נו בסוף ריחמתי עליה

just adiki

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gifולמה שלא תעבדי שם../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

נראה לי נחמד..

תלוי...

אי אפשר לומר לעבור בנתב"ג זה טוב....אתם לא יודעים בתור מה...... השאלה מה היא עושה שם....
אז שתגיד במה היא צריכה לעבוד שם ואז תחליטו אם זה טוב...
ואם היא תצתרך להיות מנקה שם זה גם טוב?
לא היתי אומרת

Koala Girl

New member
חחחח נראה לי שאומרים

בארץ נתב"ג זה כמו להגיד חברת כנסת
זה לא כזה מציאה כמו שעשיתם מזה......

RayoDeLuz

New member
תעבדי שם../images/Emo3.gif

האמת היא שראיתי את נתב"ג לפני שנה והוא ממש השתנה מאז שהייתי בו לפני..^^

Koala Girl

New member
מה יש לכולכם עם נתב"ג../images/Emo3.gif

לא רוצה להיות שם
כאילו יש לי משהו יותר טוב.... כבר אמרתי שאני צריכה לזכות בלוטו?

בת דודה שלי עובדת שם..

היא דיילת קרקע...ונראה לי שהאי בינתיים די מרוצה מהעבודה.. ולא נראה לי שכשאומרים לעבוד בנתבג מתכוונים להיות דיילת אוויר...כי זה כבר לעבוד בישראייר או ארקיע או אל על..בכל מקרה לא מומלץ להיות דיילת...אבא שלי אמר לי שזה חתיכת קריעת תחת לעבוד בתור דיילת..(הוא לא דייל!!!הוא פשוט עובד בארקיע והוא מכיר את הדיילות ורואה מה הן עושות ואיך החיים בתור דיילת....)..חוץ מההטבות והדיי-טור שיש מדי פעם והאובר-נייט שכבר כמעט ואין, שום דבר שם לא ממש "כיף"...

למעלה