איזה יאוש

מצב
הנושא נעול.

ע נ ב ל 2

New member
בטח שמותר לבכות וגם רצוי../images/Emo24.gif

איזה יאוש
תשובה שלילית!!
כן, בנות לא הלך גם הפעם, לחשוב על הפעם הבאה זה בטח לא להיום, היום זה זמן ליאוש ובכי......(מותר לבכות היום נכון????) מחר יום חדש מקווה שיחזרו אלי הכח והאופטימיות.
רוזה
בטח שמותר לבכות וגם רצוי

שהאופטימיות תחזור מהר... מצטערת איתך.

Mרוצה

New member
אני כל כך מצטערת, רוזה ../images/Emo24.gif

איזה יאוש
תשובה שלילית!!
כן, בנות לא הלך גם הפעם, לחשוב על הפעם הבאה זה בטח לא להיום, היום זה זמן ליאוש ובכי......(מותר לבכות היום נכון????) מחר יום חדש מקווה שיחזרו אלי הכח והאופטימיות.
רוזה
אני כל כך מצטערת, רוזה

אני מאמינה שבכית ובכית ובכית ושהדמעות שטפו איתן את הנאחס מהנשמה. אני מקווה שהכוח האופטימיות כבר שבו אלייך. חבקי חזק חזק את האוצר שלך (הוא עדיין מרשה לך לחבק אותו בגילו?) כי הוא מקור הכוחות שלך. קבלי גם ממני ((((((((((((((((חיבוק))))))))))))))))

../images/Emo51.gif על העידוד

אני כל כך מצטערת, רוזה

אני מאמינה שבכית ובכית ובכית ושהדמעות שטפו איתן את הנאחס מהנשמה. אני מקווה שהכוח האופטימיות כבר שבו אלייך. חבקי חזק חזק את האוצר שלך (הוא עדיין מרשה לך לחבק אותו בגילו?) כי הוא מקור הכוחות שלך. קבלי גם ממני ((((((((((((((((חיבוק))))))))))))))))
על העידוד
האמת שבכיתי בכיתי, ולמרות זאת הימים האחרונים היו כל כך עמוסים (יום הולדת לבעלי היקר והאהוב, יום הולדת לחברה, בת מצווה לבת של חברה),ואפילו בין לבין מצאתי זמן לקנות את הספר שהומלץ פה בפורום "פוריות מאלף ועד טף". מה שמוזר החודש שאני מנסה לנתק את עצמי מעצמי, קצת מסובך נכון?! אני מתכוונת לכך שהרצון להגיע כבר להחזרה הקרובה הוא כל כך חזק, שאני לא רוצה לחשוב על האכזבה האחרונה, ופתאום אני כן רוצה שוב לבכות...... לשאלתך, האוצר שלי כן נותן לי לחבק אותו, למזלי כמה שאני רוצה וזה כ"כ עוזר. תודה על החיבוק
סוף שבוע נעים. רוזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה