פעם אתיופי..
השאיר לי טיפ !! בדר"כ פרוצדורת הקנייה שלהם היא כדלקמן : אתיופי א' בא לברר כמה עולה קפה, מבקש אספרסו (אני צופה בעיה מראש..אנשים פרימיטיבים תמיד מבקשים אספרסו ואז מתעצבנים לגלות שזה לא קפה שחור ולא מילאת להם את הכוס) אני מסביר לו מה זה אספרסו, רוחו של האתיופי א' נופלת והוא נסוג לשבט שלו שהתנחל במושבים אחריו להתייעצות קלה עם אתיופי ב', ג', ד',ה',ו',ז'....ש' (ת' בדיוק התאבד בתלייה בבוקר). אחרי התייעצות קלה של רבע שעה שכוללת מזמורי תפילה וסט של ריקודים פגאניים..אתיופי א' חוזר נחוש ומבקש קולה (בינתיים אתיופי צ' קם מכסאו ודוקר את אתיופית ש' למוות בפרץ זעם חסר תקנה). אני מוציא את בקבוק הקולה מהמקרר, מגיש אותו לאתיופי א' המאושר ומבקש שבעה שקלים. רוחו של האתיופי שוב נעכרת והוא נסוג ללהקה שעסוקה בסידורי ההלוויה של אתיופית ש'. הלהקה מקוננת ובוכה שכהיא שומעת על מחיר הקולה..אחרי איסוף של עוד 10 אגורות ועוד חצי שקל חוזר האתיופי במבט חושש ואומר שיש להם רק שישה שקלים, הוא מציע בתור שקל נוסף את אתיופית הע' העומדת להתגייס לצה"ל ויכולה לעזור בשטיפת כלים. אני מודה לו על הצעתו הנדיבה אך דוחה אותה..בסוף אני מוותר ומביא את בקבוק הקולה לאתיופי א' המותש במחיר מופחת. אתיופי א' החומד את הקולה לעצמו פוצח בהימלטות דרך הדלת הראשית..להקת האתיופים שמבחינה בבגידת חברם מבחינה בו, שולפת את הסכינים (שיועדו יותר מאוחר לרציחתן של אתיופיות י', כ' ו-ל') ודולקת אחריו.