אמרתי לכם !

007bg

New member
את באמת מצפה שהוא מחייך ביום שהוא נישא

לדבר הזה?

GMN

New member
משהו מוזר

יש ביבנה מיניבוסים שעושים סיבובים בעיר (3.5 ש"ח לנסיעה). אני יודע את זה כי אני משרת ליד יבנה. לא הייתי מסתובב ביבנה מרצוני החופשי. מן הסתם 90% מהנהגים הם אתיופים. השבוע ראיתי נהג אתיופי יושב במיניבוס שלו ואז פתאום בא אתיופי יותר נחות וניקה לו את המיניבוס, עם מגב ודלי וכאלה. השאלה היא, האם יתכן שיש להם מעמדות? או שהם עושים החלפות בתפקידים, שבוע-שבוע?

Seidman

New member
כמו בצבא

משלמים כדי לעשות עבודות "נוחות יותר" הרוב נמצאים במכרות פחם.

Lanni

New member
ראיתם פעם אתיופי שומר בחניון בכניסה לקניון?

The Guardian17

New member
ראיתי אותם סתם שומרים

הכי טוב לשים אותם במגדלי שמירה בלילה, כך שיחשבו שאין שם אף אחד, ואז אותו ערבי שרוצה לחצות את הגדר יראה שאין אף אחד, אבל האתיופי הבולע תקציבים הזה יפספס כהרגלו כמו כל דבר אחר בחיים האומללים שלו והערבי יחזור לכפרו.

Seidman

New member
מישהו ראה אתיופי במודיעין?

ולא, הכוונה למודיעין בצבא ולא בקניון הקרוב לביתכם.

גנגליון

New member
פעם אתיופי..

השאיר לי טיפ !! בדר"כ פרוצדורת הקנייה שלהם היא כדלקמן : אתיופי א' בא לברר כמה עולה קפה, מבקש אספרסו (אני צופה בעיה מראש..אנשים פרימיטיבים תמיד מבקשים אספרסו ואז מתעצבנים לגלות שזה לא קפה שחור ולא מילאת להם את הכוס) אני מסביר לו מה זה אספרסו, רוחו של האתיופי א' נופלת והוא נסוג לשבט שלו שהתנחל במושבים אחריו להתייעצות קלה עם אתיופי ב', ג', ד',ה',ו',ז'....ש' (ת' בדיוק התאבד בתלייה בבוקר). אחרי התייעצות קלה של רבע שעה שכוללת מזמורי תפילה וסט של ריקודים פגאניים..אתיופי א' חוזר נחוש ומבקש קולה (בינתיים אתיופי צ' קם מכסאו ודוקר את אתיופית ש' למוות בפרץ זעם חסר תקנה). אני מוציא את בקבוק הקולה מהמקרר, מגיש אותו לאתיופי א' המאושר ומבקש שבעה שקלים. רוחו של האתיופי שוב נעכרת והוא נסוג ללהקה שעסוקה בסידורי ההלוויה של אתיופית ש'. הלהקה מקוננת ובוכה שכהיא שומעת על מחיר הקולה..אחרי איסוף של עוד 10 אגורות ועוד חצי שקל חוזר האתיופי במבט חושש ואומר שיש להם רק שישה שקלים, הוא מציע בתור שקל נוסף את אתיופית הע' העומדת להתגייס לצה"ל ויכולה לעזור בשטיפת כלים. אני מודה לו על הצעתו הנדיבה אך דוחה אותה..בסוף אני מוותר ומביא את בקבוק הקולה לאתיופי א' המותש במחיר מופחת. אתיופי א' החומד את הקולה לעצמו פוצח בהימלטות דרך הדלת הראשית..להקת האתיופים שמבחינה בבגידת חברם מבחינה בו, שולפת את הסכינים (שיועדו יותר מאוחר לרציחתן של אתיופיות י', כ' ו-ל') ודולקת אחריו.

ראיתי (לצערי) הרבה אתיופים שנוהגים .. ולרוב זה במיצובישי לנצר מודל 92-94 לבושים כאילו הם בסצנה של סרט כנופיות מהרלם רק עם מוזיקה מזרחית בפול ווליום ...

גנגליון

New member
אתיופים בעולם המוזיקה והחדשות...

עד היום מפליא שהמשטרה לא עלתה על שלמה גרוניך ומעלליו המפוקפקים עם מקהלת הילדים האתיופים..הייתה שם איזו כת אינספק. מי יודע מה עשה גרוניך עם הילדים התמימים במיניבוס בנסיעות הארוכות להופעות:(. שלא נדבר על עידן רייכל שאוהב לסמפל אתיופים בוכיים ולשבץ אותם בשיריו. זה ידוע זה מכבר שהוא הולך למרכזי קליטה, שולף משם כמה אתיופי מחמד, כולא אותם באולפן הקלטות ומקליט את קינותיהם ומשתמש בהם בשיריו. סלבריטאים אתיופים ? יש כאלה ? ואל תגידו לי אדיסו מסאלה..כוכבו הועם מזמן. האתיופי היחיד שרואים בחדשות זה אותו אתיופי מחמד ש"הצליח" בחיים, הפך להיות עו"ד (פששיי כאילו אין 2 מיליון כאלה כבר) ועכשיו הוא ראש "האגודה לזכויות עולי אתיופיה". שולפים אותו מהבוידעם כל פעם שאתיופי רוצח את אשתו או מתאבד בעיירת פיתוח. ובכל הקשור לרציחות והתאבדויות גם רואים את מצבם הקשה של העולים האתיופים. הם מתאבדים בתלייה, ורוצחים את נשותיהם בסכינים כלרובם אין נשק אישי. אם שמעת על אתיופי שהחליט לגוון קצת ולהתאבד בירייה או לרצוח את אשתו באיזה מטח עסיסי..אתה פשוט יודע שהוא עובד כמאבטח איפוש'ו.

yogev678

New member
פעם אחת קראתי בקפה וראיתי אתיופי

עד היום אין לי מושג אם זה היה אתיופי או גרגרי קפה

למעלה