דם ערבים מותר

../images/Emo31.gif דם ערבים מותר ../images/Emo31.gif

עכשיו, תחליפו את המילה ' ערבים ' במילה ' יהודים ' ... איזו תקופה זה מזכיר לכם ? באיזו מן מדינה אנחנו חיים ? ובעצם, אילו מן אנשים מאכלסים את ישראל ? חומר למחשבה. מוגש מטעמי.

עשיתי את מה שאמרת

החלפתי את המילה ערבים במילה יהודים ואת יודעת מה קיבלתי? קיבלתי שעדיין היה מדובר בתקלה מכאנית, קיבלתי שהפגיעה בתושבים לא היתה מכוונת ונבעה מאופן ישיר מתקלה חמורה ונדירה במערכת בקרת הירי הארטילרי. טעות זו הביאה לנתוני טיווח שגויים, שבעטיים כוון הירי שלא ביודעין לנקודה שונה מהמתוכנן. תסבירי לי איך אפשר להאשים מישהו שכיוון לנקודה שונה מהמתוכנן אך המערכת המכאנית כשלה ולכן קרה האסון שקרה. אני רוצה שתסבירי לי איך אפשר להעניש את החיילים על משהו שכלל לא באשמתם.

תמיד תקלה, היחידים שיורים במכוון על אזרחים הם

פלשתינים, אך ורק פלשתינים, אנחנו לא כאלה, אין לנו את זה, זה לא הקטע שלנו, זה קטע פלשתיני אקסלוסיבי וכן של משטרים חשוכים בעבר.

asparagos

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף אתה מדבר לעניין

והקטע בבית חנון זה פשוט כי נגמר לנו הדם במפעל מצות

אתה באמת מאמין שזאת היתה כוונת צה"ל?

אתה אחד האנשים השפויים שגם אם לא מסכימים איתם אפשר לפחות לנהל שיחה מתורבתת והוגנת. תענה לי בבקשה בכנות- אם אתה מאמין שמטרתו של צהל להרוג סתם ככה ערבים אז למה ישראל משקיעה מאות מיליוני שקלים על נשק מדויק כדי לצמצם פגיעה באזרחים?

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif לא נגעתי

"למה ישראל משקיעה מאות מיליוני שקלים על נשק מדויק כדי לצמצם פגיעה באזרחים?" מאות מליוני שקלים עבור : בניית חומת הפרדה , גזענית, מפלצתית [כן כן.. מונעת פיגועים] , ... שירותי שב"כ למיניהם [ כולל חדרי עינויים] ... נשק מדוייק [כדי לצמצם] פ ג י ע ה ב א ז ר ח י ם . כלומר, גם פגיעה מצומצמת .. והיא ל א מצומצמת - מותרת.

asparagos

New member
כן, כן, כן וכן, כל התשובות לשאלות ששאלת הן כן

כן, מאז החומה יש פחות פיגועים - עובדה. כן, ברור שצריך את שירותי השב"כ. כן, נשק מדוייק מצפמם את הפגיעה באזרחים. כן, פגיעה מצומצמת או לא מצומצמת באוייב ובאזרחי ישות אוייב עדיפה על פגיעה כלשהי באזרחי המדינה.

לא נגעת? עיוותת הכל!

בניית חומת ההפרדה הוכיחה את עצמה בצורה מדהימה! תבדקי את כמות הפיגועים לפני הקמת החומה ותבדקי את כמות הפיגועים אחרי הקמת החומה. שהשבכ מבחינתי ישבור רגליים וידיים למחבלים בעלי מידע חיוני. נשק מדוייק כדי לצמצם פגיעה באזרחים כשהמטרות הם מחבלים. אל תשכחי גם שהחמאס המון פעמים משתמש באזרחים כמגנים אנושיים. אנחנו לא אמורים לקדש את החיים של הפלסטינים יותר מהחמאס אך יחד עם זאת אנחנו בהחלט משתדלים כן לעשות זאת!

ישראל אכן משקיעה מיליארדים בנשק מתקדם כאשר

הרבה יותר זול היה פשוט לזרוק פצצות ישנות פרימטיביות שעולות גרושים. אכן גם חומת הפרדה, לא, אין לזה קשר לגזע, המפלצות היחידות הם אלה שהתפוצצו לנו בערים, באוטובוסים, בבתי הקפה, והחומה אכן עוזרת למנוע פיגועים (אין תחליף לחיסול מחבלים חיות אדם), השב"כ מציל חיים (עושה את מה שצריך והוא אכן צריך לעשות את כל מה שצריך). עזה היא האיזור הכי צפוף בעולם ומחבלים יורים/פועלים/חיים בתוך האזרחים, אז אזרחים נפגעים, דבר שאפילו הנשק הכי מתקדם בעולם לא יכול למנוע.

ניר

תאר לך שהפגיעה הייתה ביישוב יהודי ע"י צה"ל, והיו נהרגים 21 יהודים, אתה חושב שהיו מגיעים לאותן מסקנות?, יש מי שאחראי על התקלה הזו והוא צריך לשלם את המחיר של הטעות הזאת. אולי הערבים בעיני צה"ל אינם עמלקים אך מאות הפלשתינים שנהרגו מתחילת האינתיפאדה הם הוכחה למה? לאי רמת הדיוק של הנשק או לזילות חיי האדם בעיני צה"ל? הזכרת לי עכשיו את פצצות המצרר שפוזרו בשטחי לבנון, עד היום נפגעים ונהרגים לבנונים חפים מפשע בגלל הפצצות הללו, מישהו בישראל חושב על זה?

באמת ובתמים אני מאמין שהיו מגיעים לאותה מסקנה

אתה לא יכול להאשים אף אחד בגלל תקלה בציוד. לא היתה שום כוונה אלא אם אתה מאמין שגם למכונות יש אג'נדה ימנית קיצונית. מדובר בכשל מכאני

אגב נאמר מפורשות שמדובר בתקלה נדירה

סלח לי על ההשוואה אבל אפילו קונדום לא יכול להציל אותך ב 100% מלהיות אבא. לפי התחקיר מדובר בתקלה נדירה. אם אתה לא מאמין לתחקיר וחושב שמדובר במזימה ציונית זה כבר סיפור אחר שאין לי איך לשכנע אותך אחרת

בכל מקרה קונדום מציל

איך תקלה נדירה כש "הירי כוון ליעד שהיה מרוחק כחצי קילומטר מהבתים שנפגעו.", הפגזים אמורים להיות כל כך מדויקים שהם יהיו מרוחקים חצי ק"מ מהבתים שנפגעו?

ינשוף4

New member
כן!

(למרות ש"מרווח-בטחון" כזה הוא די קטן), ובכל מקרה- מזכיר שתפקיד הצבא "גם" לפגוע, או להפסיק, ירי על ישובים שלנו. גם אם המחבלים בוחרים לירות מליד האוכלוסיה שלהם. ומצדי- שהתושבים, שרואים שהולכים לירות לידם- שיתרחקו בעצמם מהמקום, במקום לספק "מגן חי" ליורים.

צא מהסרט הקורבני/פראנואידי!

מחבלים ירו בקרבת מקום לאזרחים אז צה"ל ירה לאיזור ממנו היה הירי, היתה תקלה טכנית ונהרגו 21 איש, עצוב?, כן, מצער? כן, נורא? כן, בכוונה? לא, למה? כי אנחנו לא כאלה, אנחנו לא יורים על אזרחים בכוונה, אנחנו לא מכוונים על אזרחים, אין לנו אינטרס לפגוע באזרחים, להיפך זה נוגד את האינטרסים שלנו, אז צא מהסרט, היתה תקלה טכנית, לא היה את מי להאשים (תכניס את התותח לכלא
), אם היינו רוצים לירות בכוונה באזרחים היינו יכולים לעשות זאת בקלות, הרי אנחנו יכולים לירות ללא אבחנה ולמחוק את עזה, עובדה שזה לא קורה, עובדה שאנחנו יורים תחמושת יקרה בטירוף, דבר שאין לך שום מושג בו.

את כל המחבלים ותומכיהם צריך לטהר אתנית!

מאחורי זה אני עומד ב100% ולא עומד להתנצל על זה, אנחנו לא הורגים מספיק מחבלים וזו הסיבה שיש עדיין טרור.

רוב העם הפלשתיני תומך במחבלים

וכל אחד שאתם הורגים צומח במקומו עוד 10, לך תטהר עם שלם, שתהרגו יותר ויותר ויותר, זוהי משאלת לבם של המון אנשים.

למעלה