דם ערבים מותר

asparagos

New member
תשמע, יש שיטות מוכחות שעובדות על פלשתינים

לא צריך להגזים, לא צריך עם שלם, פשוט יש שיטות לחינוך. למשל, השיטה בה נקט מלך ירדן. שם הפלשתינים מתנהגים כמו ילדים טובים מאז הטיפול.

הבחירה כולה שלו, אותנו זה לא צריך לעניין.

אותי לא מעניין להרוג 1 או 10, אני מדבר במאות ואלפים, פחות מזה זה פשוט חבל על המאמץ, פחות מזה זה לא יעיל. העם בוחר במי ובמה לתמוך, זו לא בעיה שלי, מי שבוחר בטרור הוא לא אזרח, הוא טרוריסט, ואם הוא טרוריסט משמע הוא מסכן אותי ואם הוא מסכן אותי משמע שאני צריך להגן על עצמי והדרך להגן על עצמי זה להרוג אותו. אין לי משאלת לב להרוג הרבה אנשים, יש לי משאלת לב להגן על עצמי והדרך היחידה היא לחסל פיזית את הטרור כמדיניות. מי שחושב שטרור יביא תוצאות טועה, הוא צריך להבין מהר מאד שטרור יביא לו רק מוות.

כיום טרור זה קטע ערבי/מוסלמי/פלשתיני אקסלוסבי

שום קשר אלינו, הטרור הפלשתיני הוא תוצר ישיר של האידיאולוגיה הפלשתינית של "כל השטח בין הים לירדן שלנו ושלנו בלבד, אנחנו ורק אנחנו הילידים המוקוריים והבלעדיים של הארץ, רק לנו יש זכויות כאן, אתם, הציונים, אתם סתם פולשים זרים, קולוניאליסטים-איפריאליסטים, אין לכם זכויות ולכן אנחנו נלחם בכם עד שלא תהיה כאן מדינה יהודית ולא תהיה שום הגדרה עצמית ליהודים כאן".

אני לא הבנתי את הקטע של הנשק המדויק

אני אשאל את השאלה הזאת שוב יורים טיל הטיל יורד שואל את האנשים : תגידו אתם חפי פשע הם יגידו כן אז הטיל יעוף בחזרה ויחפש מי שלא חף מפשע או שהוא מזהה אוטומטית יעני לפני שהוא יורד הוא עושה סריקה הופה הנה פושעים והוא יורד מתופצץ והכל

ינשוף4

New member
כמו שכתבת

רק שאף אחד לא מודה שאינו חף מפשע. במקום זה הוא מצביע על שכנו "זה הפושע"...

זה מאד מרוכב, אני מקווה שתבין

יש מטרה, הטיל מזהה אותה ופוגע בה. עכשיו, אם מחליטים לא לירות מסיבה כזו או אחרת, אז לא פוגעים במטרה. אם המטרה נמצאת ליד אזרחים, הם נפגעים גם, משתדלים לירות כאשר אין אזרחים מסביב, דבר מאד קשה באיזור הכי צפוף בעולם, כאשר המטרות בעצם יורות/פועלות/גרות בין האזרחים, אך בפירוש לא מהווים מגן עבור המחבלים, לכן הם נפגעים, אם הם יודעים מה טוב להם, שלא יהיו ליד מחבלים, אם הם שם, על אחריותם, אין להם ברירה? בעיה שלהם, לא יכולים לעצור את הטרור? בעיה שלהם וכן הלאה.... תקלות טכניות? מה זה טיל? חתיכת מחכת עם מחשב, תמיד יכולות טעויות, אין מה לעשות, בדרך כלל אין, אך תמיד יהיו מקרים כאלה וכן גם אם נהרגים 50 איש בגלל זה, זו לא אשמת אף אחד, לא, לא כי מדובר בערבים, אלא כי מדובר בת ק ל ה, האם זה אמור לנחם את משפחות ההרוגים? לא, שום דבר לא ינחם אותם ולא יחזיר את בני משפחותיהם, גם לא "נקמה כואבת" בישראל.

שום "תקרית" כזו או אחרת לא מפסיקה לכשעצמה

את הקסאמים, רק מדיניות מסודרת, כזו שאין לנו מפסיקה אותם. מתמטיקה פשוטה, כאשר לא יהיה מי שירה את הקסאמים, לא יהיה מי שמייצר אותם, לא יהיה מי שיפקד עליהם, אז לא יהיו קסאמים, כרגע יש כאלה, אז יש קסאמים...

respecta1

New member
אי אפשר להחליף

היהודים בשום תקופה בהיסטוריה לא תקפו אף אחד מאז בית שני פה ירו לעבר אזור משגרי הקאסמים, דבר שמותר לפי החוק הבינלאומי ובצער רב פגע בבית והרג כל כך הרבה אנשים אם צריך להעמיד לדין מישהו מהאנשים פה, זה את הטרוריסטים שירו מאזור מאוכלס כשהם יודעים שתבוא תגובה.. פשוט הסתמכו על המוסר שלנו שלא נחזיר, לצערנו לפעמים הם צודקים בהסתמכות הזו.

respecta1

New member
פחחח בכלל מדובר בתקלה

אז מה את רוצה רק אלוהים יודע. כן מה לעשות יש תקלות בנשקים, עושים הכל בשביל למנוע תקלות מסוג זה ובכלל, מה לעשות קורה, בכל מקרה זה מתקשר להודעה הקודמת ואם היה ספק של אשמה היא ירדה פה

respecta1

New member
מבחינה משפטית הם נקיים מכל משפט

אלא אם התקלה הייתה משהו שהם צריכים לבדוק והם לא ולפי הכתבה לא זה המקרה.. הם ירו לעבר חוליה ששיגרה קאסמים דבר שמותר לפי החוק הבינלאומי וזה לא משנה אם הם גם בתוך שטח מאוכלס.. מבחינה מוסרית אלא אם הם כיוונו בכוונה לעבר הבית הזה מה שלא בדיוק נראה לי :) ושוב זה לא תקלה שהם היו צריכים לבדוק לפני אז הם נקיים מכל רבב למרות שזה קשה להגיד את זה על מישהו שהרג אנשים לא משנה כמה מוצדק מה שהוא עשה.. וכנראה שאת המחיר על זה הם בכל מקרה משלמים כל לילה

דם ערביי ע'זה על ידי השליטים האיסלאמים שלהם

שמצנהלים בשמם מלחמה נגד היהוד ומאלצים אותנו להשיב אש שממנה למרבה הצער נפגעים לעיתים גם חפים מפשע. למה הדבר דומה? לרוצח הנוסע בפראות במכונית עם ילדים ופותח באש על המשטרה וכאשר השוטרים משיבים אש להגנה עצמית הם פוגעים לא רק ברוצח אלא גם בכמה מבני הערובה שהוא מסיע.

למעלה