החוליה החלשה

N o E i T

New member
~../images/Emo128.gifקריסטי. ויש לי הערה -כנסי~

הרי אני מאמינה שאת רוצה לעשות תחרות אובייקטיבית.. =\ את פשוט לא עומדת בזה. את כותבת שאמנדה זכתה לחסינות ושמה את האייקון המגעיל הזה, כאילו מה, בחרו בה, למה להיות כזאת מגעילה? תתמודדי עם זה

purple rain2

New member
להירגע../images/Emo2.gif

אז היא הביעה את דעתה, סואו? יש פה בפורום מספיק שאוהבים את אמנדה, גם אם היא שמה את האייקון הזה
תאמיני לי שזה לא הולך לשנות דעה של מישהו.

niranat

New member
אני מתמודדת

זאת הדרך שלי להתמודד עם האכזבה הקשה והמרה והנוראית והעצומה והאדירה שאמנדה זכתה בחסינות!!! אני לא יודעת מה לעשות עם זה אז אני מבטאת את המרירות שלי בכך שאני שמה את האייקון המגעיל הזה, אני פשוט חייבת להוציא את זה החוצה!!! אני לא עומדת בזה!!! איך חדרת למסתרי לבבי... יש לך את זה, חשבת ללמוד פסיכולוגיה? יאללה אחותי צ'יל דאון.

N o E i T

New member
~הוווו..~

קשה לקבל את העובדות וזהו? שמעי אני לא באה לריב איתך,אבל זה מעצבן..זה במקום לקבל ביקורת ולנסות לעשות עם זה משהו את מתווכחת? וכן האמת שאני הולכת ללמוד פסיכו'

niranat

New member
אני מקבלת את זה שככה את חושבת

אבל אני לא מסכימה איתך, אני לא באה מטעם המדינה אני כולה עושה משחק פה בפורום וזכותי להביע את דעתי אם בא לי, באמת שזה לא ישנה את דעתו של אפאחד. ואם כן, לא קרה כזה ביג דיל. גם ככה אני כל הזמן מביעה את דעתי בפורום על נושאים שונים ומשונים וביניהם על אמנדה, מי שמצביע במשחק הזה בדרך כלל גם משתתף בדברים אחרים בפורום ויודע את דעתי, יודעת מה - לא נראה לי שיש לי כזאתהשפעה גדולה על אנשים, ואם יש לי השפעה עליהם בעניין הזה אז הם כבר מושפעים ממני בדיונים אחרים. קיצר - מה שאני באה להגיד, אני מקבלת את זה שזאת הדעה שלך אבל אלה בטח לא עובדות, וזאת גם לא דעתי. אז באסה.

oOBAGIRAOo

New member
יה-יה../images/Emo128.gif

פשוט כי היא חנפנית בטירוף. איך אמנדה זכתה לחסינות איך? היא כזאת מכוערת!

niranat

New member
האמת, אמנדה לא *כזאת* מכוערת

אבל אני שונאתתת אותה יש לה אופי מסריח!!! והיא גם לא-משהו-יפה בנוסף לזה.

oOBAGIRAOo

New member
היא לא מלכת הכיעור

אבל גם יש לה אופי מגעיל וגם היא מכוערת, לא מלכת הכיעור, אבל מכוערת של ממש.

למעלה