החוליה החלשה

niranat

New member
../images/Emo31.gifהחוליה החלשה../images/Emo31.gif

כמו בכל שבוע, גם הפעם אנחנו בוחרים מי מהבנות הנותרות אנחנו זורקים לעזאזל, מי היא החוליה החלשה של הפורום. הפעם זכו בחסינות
יה-יה וטוקרה
, כלומר שאי אפשר להצביע נגדן. ואלה המתמודדות על התואר המכובד "החוליה החלשה" הפעם:
אמנדה
אן
ליה
אווה
נורל
קאסי
ניקול להזכירכם, המתמודדות שעפו מהמשחק בשלבים קודמים הן [לפי סדר ההעפה]:
ג'ולי
מגדלנה
קלי
ג'ניפר
קריסטי בבקשה, שימו
לרשימת המתמודדות לסיבוב הזה ואל תבחרו אף אחת מהבנות שכבר עפו או את יה-יה/טוקרה שזכו לחסינות הפעם. כווווווווווולם מצביעים ומשפיעים!

niranat

New member
../images/Emo128.gifליה

היא הכי חלשה מבין אלה שמתמודדות הפעם.. למרות שחיבבתי אותה ממש והתמונה האחת שהיא הצטלמה יצאה פצצה.

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo128.gifאמנדה../images/Emo128.gif

תמיד אומרים שיש לה תמונות יפות. אני חושבת שהשופטים עיוורים

oOBAGIRAOo

New member
כן נכון היא באמת מכוערת!!!!!11

אבל ממש. היא פוטוגנית נורא והפוזות בתמונות שלה יפות אבל היא מ=כ=ו=ע=ר=ת=!=!=!

אתן פשוט לא מבינות ביופי!!

אמנדה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!! היא יפה רצחחח!! ומי שאומרת שהיא לא היא פשוט לא אוהבת אותה אז היא אומרת את זה בכוונה!!

niranat

New member
אתה חייב להפסיק עם הפנאטיות הזאת

זה שלדעתך היא יפה, ממש אבל ממש לא אומר שלדעת כולם היא יפה. יופי זה עניין אישי, זה עניין של טעם - לדעתך היא יפה ולדעת אחרים היא לא. לאפאחד אין מניע נסתר נגד אמנדה, למשל אני לא אוהבת אותה פשוט כי היא לא יפה לדעתי [אני חושבת שיש לה אופי מסריח אבל זה ממש לא קשור, יש גם בנות שאני אוהבת ואין להן אופי משהו, ולהפך]. אפאחד לא מכיר את אמנדה, מי שאומר שהוא לא חושב שהיא יפה פשוט לא חושב ככה. יש אנשים עם דעות שונות משלך, תקבל את זה.

אני מקבל את זה אבל...

את פשוט שונאת אותה בצורה שאני לא יודע למה!!! (מה שכתבת או יותר נכון קיללת ב"משחק", קיללת אותה שמה) לדעתי זה נובע מקנאה.. את מקנאת.. לא נורא! אני מכיר כמה כאלה..

niranat

New member
לא, אתה לא מקבל את זה

כי אתה אומר אבל... אין אבל, אני אומרת שאמנדה לא יפה כי אני חושבת שאמנדה לא יפה. נקודה. זה שאני חושבת שהיא משתמשת במחלה שלה כדי לקבל רחמים, שהיא צבועה, שהיא כלבה - כל אלה לא קשורים למראה שלה, אני לא אוהבת את המראה שלה בלי כל קשר לזה. היא פשוט לא יפה לדעתי. זה לא נובע מקנאה, אתה לא מסוגל להבין שיש אנשים שפשוט לא חושבים שהיא יפה!? פשוט ככה?! לדעתך היא מדהימה ואתה לא מסוגל להבין איך מישהו יכול לחשוב אחרת מרוב שאתה חושב שהיא מדהימה, אבל כן, יש דעות שונות משלך. ובאמת שזה לא קשור לאופי, למשל לטוקרה יש אופי שאני ממש אוהבת, היא כיפית כזאת וחמה ומצחיקה ושמחה, אבל אני לא אוהבת את איך שהיא נראית ואני חושבת שצריך להעיף אותה. זה לא קשור לאופי. זה לא קשור לזה שאני חושבת שהיא כלבה. זה לא קשור לקנאה - אין לי במה לקנא כי לדעתי היא לא יפה
[ואפשר לקנא רק במה שרוצים] זה קשור אך ורק ובלבד למראה החיצוני שלה - היא לא יפה לדעתי. מה לא מובן פה?! דעתך שונה משלי, לדעתך היא יפה ולדעתי היא לא. תקלוט!!!!!!!! אתה מוזמן לאהוב אותה, אבל תן לאחרים לנשום ולחשוב אחרת ממך.

טוב.....

אני לא אמרתי שלאף אחד לא מותר להגיד את מה שהוא רוצה! אבל לא בדרך של קללות כמו שאת עשית! היא לא עשתה לך כלום! ואם לא בא לך לאהוב אותה אז בבקשה בלי קללות!! זאת דעתך.. בבקשה תחשבי מה שאת רוצה!! אני את שלי אמרתיי!!!

niranat

New member
ברור שהיא לא עשתה לי כלום

אני לא מכירה אותה, אבל בסדרה היא מעצבנת אותי עם השימוש שלה במחלה כדי לקבל רחמים [ואל תתווכח, לדעתי היא משתמשת במחלה כדי לקבל רחמים. אולי לדעתך לא וזה לא רלוונטי] וזכותי לקלל אותה. בשביל זה יש פורום שבו כל אחד יכול להביע את דעתו, ואם דעתי היא שבא לי שהיא תתעוור, תתחרש, תתאלם ויקצצו את בהונות רגליה אז אני אביע את דעתי ואתה לא תעצור אותי. עד כמה שידוע לי אמנדה לא מינתה אותך לדבר בשמה, זכותך לאהוב אותה אבל מה אתה נפגע מזה שאחרים לא אוהבים אותה?! או מזה שהם מקללים אותה?! ביג דיל, אז קיללו את אמנדה. woo hoo. זאת סדרת טלוויזיה, בשם אלוהים, תירגע!!! זה לא כאילו שאם אני אראה אותה אני אשלוף אקדח, אני מביעה את דעתי וזאת הדרך שלי להביע את דעתי. אני מביעה את דעתי על המראה שלה ועל האופי שלה ועל ההתנהגות שלה ועל מה שבא לי. וזה לגיטימי, ובדיוק בשביל זה יש פורום לתכנית הזאת. כדי שכל אחד יגיד מה בא לו. זאת דמוקרטיה, מה לעשות. לא מוצא חן בעינייך - לך תגור באפגניסטן.

למעלה