כנ"ל אז נסכם את זה ככה
O oOBAGIRAOo New member 3/7/05 #42 במקרה אם הייתי אוהבת אותה הייתי חושבת שהיא יפה לא? אבל אני ממש שונאת אותה. קודם בגלל שהיא מכוערת. וגם בגלל שהיא הביץ'.
במקרה אם הייתי אוהבת אותה הייתי חושבת שהיא יפה לא? אבל אני ממש שונאת אותה. קודם בגלל שהיא מכוערת. וגם בגלל שהיא הביץ'.
D Dark Force New member 2/7/05 #21 אוקיי..../images/Emo56.gif|פגרה| נאבקתי עם עצמי.. אבל אני חייב להודות- שאמנדה היא יפהפיה, כל תמונה שלה מושלמת- ולדעתי היא גם יפהפיה. אבל האופי קצת חלול.
אוקיי..../images/Emo56.gif|פגרה| נאבקתי עם עצמי.. אבל אני חייב להודות- שאמנדה היא יפהפיה, כל תמונה שלה מושלמת- ולדעתי היא גם יפהפיה. אבל האופי קצת חלול.
ש שירוש לאב פלורוש New member 3/7/05 #28 לדעתי ממש אבל ממש אבל ממש.. לאא היא מדהימה.. טוב אבל איך שאתם חושבים..אני לא אתווכח איתכם.. פשוט לדעתי היא מדהימה!!! ולדעתי האופי שלה סבבה..אולי בהתחלה האופי שלה לא נראה מציאה.. אבל אחר כך היא הייתה אחלה
לדעתי ממש אבל ממש אבל ממש.. לאא היא מדהימה.. טוב אבל איך שאתם חושבים..אני לא אתווכח איתכם.. פשוט לדעתי היא מדהימה!!! ולדעתי האופי שלה סבבה..אולי בהתחלה האופי שלה לא נראה מציאה.. אבל אחר כך היא הייתה אחלה
O oOBAGIRAOo New member 3/7/05 #29 כל פעם שאני רואה אותה היא מגעילה אותי יותר ויותר. היא ההפך הגמור מקלי. קלי יפה ולא פוטוגנית. אמנדה פוטוגנית אבל ממש לא יפה.
כל פעם שאני רואה אותה היא מגעילה אותי יותר ויותר. היא ההפך הגמור מקלי. קלי יפה ולא פוטוגנית. אמנדה פוטוגנית אבל ממש לא יפה.
N niranat New member 2/7/05 #16 חחחח לא ילך לך ../images/Emo3.gif לא שאני כזה אוהבת אותה, כאילו אני חושבת שהיא חמודה והכל פשוט כל פעם את מצביעה נגדה וזה פשוט לא הולך
חחחח לא ילך לך ../images/Emo3.gif לא שאני כזה אוהבת אותה, כאילו אני חושבת שהיא חמודה והכל פשוט כל פעם את מצביעה נגדה וזה פשוט לא הולך
P perfecta New member 2/7/05 #22 ../images/Emo128.gif ניקול... לא יודעת...היא יפה והכל אבל אני מעדיפה את האחרות...