לא מוציאים את ניקוששש
N niranat New member 16/7/05 #37 שמעי ../images/Emo124.gif את חייבת להפסיק עם ה"ניקול גורג'ס" הזה, די, קלטנו שאת אוהבת אותה.. יופי, אבל זה סתם מעמיס שאחרי כל מישהו שרושם את ניקול בחסינות/בחוליה החלשה את מגיבה "ניקול גורג'ס"... קצת מיותר נראה לי
שמעי ../images/Emo124.gif את חייבת להפסיק עם ה"ניקול גורג'ס" הזה, די, קלטנו שאת אוהבת אותה.. יופי, אבל זה סתם מעמיס שאחרי כל מישהו שרושם את ניקול בחסינות/בחוליה החלשה את מגיבה "ניקול גורג'ס"... קצת מיותר נראה לי
י ילדת סיקסטיז New member 16/7/05 #38 חחחחחחחחח אוקיי סליחה ../images/Emo6.gif מודה, התלהבתי. פשוט קצת מרגיז שכשאפשר להוציא את קאסי, הן מוציאות את ניק.
חחחחחחחחח אוקיי סליחה ../images/Emo6.gif מודה, התלהבתי. פשוט קצת מרגיז שכשאפשר להוציא את קאסי, הן מוציאות את ניק.
N niranat New member 17/7/05 #43 ../images/Emo45.gif מסכימה אבל אי אפשר להכריח אנשים לחשוב כמוך מרגיז!
ש שירוש לאב פלורוש New member 16/7/05 #26 ../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifיה-יה../images/Emo128.gif
ר רותם 9 New member 16/7/05 #29 ../images/Emo128.gifיה-יה../images/Emo128.gif איכסה!! אני שונאת אותה!
N niranat New member 16/7/05 #36 נכון שזה נורא!? ../images/Emo6.gif חחח סתם, אבל נורל כל כך הרבה יותר טובה מקאסי! קאסי זכתה בחסינות שבוע שעבר ו... איכשהו, יצא ככה. מחריד
נכון שזה נורא!? ../images/Emo6.gif חחח סתם, אבל נורל כל כך הרבה יותר טובה מקאסי! קאסי זכתה בחסינות שבוע שעבר ו... איכשהו, יצא ככה. מחריד