הלק שנורא רציתי ואיכזב...(שירשור?)

iefrat

New member
../images/Emo31.gifהלק שנורא רציתי ואיכזב...(שירשור?)../images/Emo31.gif

רציתי אותו, שאלתי בפורום, התלבטתי, חיפשתי סווט'צים - והתרשמתי, ראיתי על חברה והתלהבתי והנה סוף סוף שמתי ידי עליו (לא הספקתי להעלות תמונה)מה זה הזוהר המט מעט הזה? לק של ילדות קטנות? למה הוא בורח לצדדים וכבר ביום השני מתקלף (לא שמתי TOP שלא יהיה ברק) זאת אני? זה בקבוק פגום או שצבע עור הידיים שלי? לק מספר 259 של ל'ה צ'ט - התאכזבתי!!!

iefrat

New member
אבל זה היה מתוכנן לא סתם גחמה

אכזבה כפולה: זה לא שראיתי בקבוק לב וניסיתי, ראיתי על חברה וחיפשתי בפורום וראיתי סווצי'ם (כותבים סוו'צ או סווטש או סווטצ או אחרת או לא משנה הכל הולך?) ובכל זאת עלי כמה שהלהבתי = התאכזבתי

1Unicorn1

New member
איירון בטרפליי של אורלי

למרות שהוא מהמם, הוא מתקלף ממני ממש ממש מהר

Angel Of Moon

New member
אני גם התאכזבתי ממנו..

בדרך כלל אני יודעת למרוח לקים
אבל איתו כבר פעמיים לא הגעתי לתוצאה מושלמת..... משהו עם המאטים האלה לא מסתדר לי

אביeג7

New member
רצינית? זה הצבע הכי מושלם

שיש!! אני מתה עליו..וכמובן ששמים טופ מבריק..אחרת זה נראה זוועה..ו2 שכבות כמובן של לק.. עליי זה החזיג בצורה מושלמת לפחות 5 ימים!!

Angel Of Moon

New member
פאודר פאף של אורלי ../images/Emo10.gif

הצבע היה נראה בעיניי הבהיר המושלם, אבל צריך איזה 4 שכבות, וזה מטורף לגמריי... למי יש כוח לזה?

Come Alive

New member
אוי, מזכיר לי עוד אחד!

בדיוק אותה הבעיה- OPI- Time-less is more רק שפה זה איזה 6 אפילו 7 לפעמים

danra

New member
מה?? ../images/Emo2.gif

מה זה בדיוק 6-7...?? כמות שכבות כזו הופכת לכפפות לידיים...

danra

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo67.gif לגמרי מטורף!

לכן את צריכה להבין שהמרקם שלו נועד להיות שקוף ולחיות עם 2-3 שכבות בלבד. גם אני לא מתה על שקופים, אבל לפעמים הם נופלים עלי בטעות. זה לא שהלק דפוק זה שאנחנו מצפים ממנו למה שהוא לא...

Come Alive

New member
כן, אבל זו לא הסיבה שקניתי אותו

קניתי אותו בשביל שהוא יגרום לצבע מסויים

danra

New member
בדיוק מה שאמרתי...../images/Emo3.gif

זה לא שהלק דפוק זה שאנחנו מצפים ממנו למה שהוא לא...

לא לאק מוכר אבל איכזב הצבע

כמו שאמרתי קניתי לאקים של חברת ניו יורק כל אחד ב10 ש"ח והיה על זה מבצע 1+1 היה שם לאק שכלכך ציפתי ממנו לרבות ירוק בהיר כמו שחיפשתי ניו יורק 171 צילמתי רק כדי להראות לכם תוצאה אז גם לא סידרתי אותו כי הוא ירד מהציפורנים מאוד מהר

מצד שני הלאק שהפתיע אותי

קניתי את הטורקיז של ביוטי קאר מה אני אגיד לכם בנתיים הוא מחזיק מעמד ואפילו התייבש בסופו של דבר יפה מאוד. כנראה המייבש שלהם הוא הבעייתי.

קיתי בקניון הזהב בראשון לציון

קומה 3 יש חנות של לאקים לקוסמטיקאיות הוא עולה 10 המריחה שלו גם הייתה לי מוזרה

למעלה