הלק שנורא רציתי ואיכזב...(שירשור?)

miriti83

New member
פליפ פלופ פנטזי של צ'יינה גלייז

כמה חיכיתי לנאון המטריף הזה וכמה התאכזבתי ממנו! הצבע מעלף מ לגמרי, אבל כדי שהוא יהיה אטום לחלוטין צריך 4 ואפילו 5(!) שכבות. רואים לגמרי את סימני המריחה ובכלל המריחה בעייתית, אם יש מעט מדי חומר על המברשת אז הוא פשוט כאילו לא נדבק לציפורן במקומות מסויימים וכולנו יודעות כמה זה בעייתי יותר מדי חומר על המברשת... הוא התחיל להתקלף ולהשחיר לי כבר לאחר יומיים. מעולם לא השחיר לי לק ואני חייבת לציין שלא חפרתי בבוץ או משהו כזה, אף פעם לא נתקלתי בזה. אציין רק שלא שמתי עליו טופ קואט כדי שלא לתת לו ברק, אבל כנראה שאין ברירה אחרת. מה שכן, הצבע מטמטם לגמרי

danra

New member
../images/Emo2.gif הוצאת לי את המילים מהפה, אבל...../images/Emo99.gif

הוא כל כך יפה שאני סולחת לו על הכל ולא הייתי מחליפה אותו לעולם. אני ממש קורנת איתו, עושה אותי ממש שמחה. וכמה מחמאות שאני מקבלת עליו.. אני מסתדרת עם 3 שכבות איתו בלבד לאטימות מלאה ומראה אחיד. מהמם מהמם מהמם

miriti83

New member
כל ההודעה רציתי לשים מלא אייקונים כאלה

של
אבל הרגשתי שזה יהיה קצת מוזר בעקבות כל המינוסים שרשמתי
הצבע שלו לגמרי מעלף ומיוחד. אני פשוט מוצאת את עצמי יושבת ובוהה בו

אצלי זה cotton candy של אורלי

בניתי סביבו הזמנה שלמה, חיכיתי שבועיים וחצי ובסוף - מברשת שנראית כמו מטאטא מרופט (בעיה נקודתית, אבל עדיין מבאס), גוון שכל קשר בינו ובין הסווטצ'ים שראיתי מקרי בהחלט, מריחה נוראית, לפחות 3 שכבות למראה אחיד... והכי מרגיז - שמסתבר שיש לי לק של WOW בגוון כמעט זהה!!!

אביeג7

New member
טוב,אז אני גם מוסיפה,באמה מאמא של

אסי.. כגודל הציפיה,כך גודל האכזבה.. הצבע ממש יפה,אבל הפורמולה מזעזעת בעיני.. 2 שכבות לא היו אטומות.. המריחה לא היתה משו.. בקיצור, א כ ז ב ה ...

למעלה