כמה עוד אלימות במשפחה נוכל לראות

gils33

New member
../images/Emo31.gifכמה עוד אלימות במשפחה נוכל לראות

נוכל לראות? אב רוצח את משפחתו... הבן רוצח את משפחתו. בן דקר את אימו 66 פעם - תאמינו לי אין לי כבר מילים לדבר על זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3793148,00.html מה יהיה?לאן אנחנו הולכים?

liza26

New member
זו הופך גרוע מיום ליום

עכשו ראיתי בחדשות את השוטר שתפס את האישה ברכבת רק חסר היה שיוציא אקדח וירה לה בראש! האלימות גואה לא רק ברמות של רצח אלא ברמת הדיבור בעבודה, בטלויזיה, אצל הילדים , בכל מקום מתי בפעם האחרונה מישהו נתן לך להכנס לפניו בהשתלבות כבישים? ותסתכל אפילו פה בתפוז- כל המתלהמים שנכנסים לפורומים רק כדי להצית את כל הפורום, מקללים, מרגיזים, מאיימים מה זה??? היום שאלתי את הילדה מי החברה שלה בבית הספר והיא אמרה לי מספר שמות ואז אמרה "אבל לא ר.... כי היא כל הזמן מרביצה לי" ואני- ???? אני רוצה שתתרחקי ממנה והיא עונה לי "אבל גם אני מחזירה לה קצת" מצד אחד - שמחתי בליבי שבתי לא פראיירית כי הילדה הזו מציקה לה כבר הרבה זמן ומצד שני- אני מכירה את הילדה המדוברת-מפונקת ואנוכית שרוצה הכל רק בדרך שלה, מתעקשת לסחוב כל מי שמשחקת עם הבת שלי וכשמשהו לא מוצא חן בעיניה- מרביצה מה עושים במצב כזה? הילדה אמרה שהיא הרביצה לה חזרה אני התעקשתי שתתרחק ממנה והיא אמרה שהיא מתרחקת אבל השנייה נדבקת אליה נו? יש פתרון לזה? יצאה לי מגילה

יוסף בא

New member
עקרונית אני נגד אלימות

אבל אם משהוא מרים יד על הבן שלי מבחינתי שהבן שלי שיקרע לו את הצורה בלי שטויות של אלימות מופרזת אבל רק אם תקפו אותו פיזית ואם זה לא בת (לא מרימים יד על בחורה בשום מצב סתם אמונה שלי)

יוסף בא

New member
אני בעד הגנה עצמית

אבל הגנה מרתיעה מה שאומר שפעם הבאה יחשבו פעמיים לפני שנוגעים בו אבל נגד פתיחה באלימות גם מילולית

Master Stav

New member
אנחנו כאנידבידואלים לא הולכים לשום מקום

כך היתי רוצה לחשוב מצד שני ....החברה שלנו סובלת מתיסמונת הרחמנות העונשים אינם מרתיעים באמת כל התרבות שלנו מבוססת על כוחנות מוחצנת שלא נדבר על התלהמות וחוסר סבלנות כלש כן נימוס מינמאלי ..... אולי בגין כך לעיתים אני רואה בפורום הזה סוג של תחילת השינוי אבות שחורגים מההתניה התרבותית של גבר מפרנס אישה מבשלת אבות שאומרים אני חלק בילתי ניפרד מחיי ילדי ולא כדמו אלא כשותך בכל דבר אמהות שאומרות להית אשת קריירה ולאפשר לאב להיות עקר בית זה בסדר גמור אמהות שאומרות לא אכפת לי מה אומרים בעלי/בן זוגי/אביהם של ילדי הוא חלק אינטטגרלי לאורך כול ציר הזמן בגידול הילדים לא ידוע ...לפחות בעיני ...יש תיקווה

akavishon

New member
מאוד מסכים איתך. בעיקר כלפי הסלחנות והרחמנות

ולדוגמא - מקרה האישה ברכבת. לא הייתי שם וכל מה שאני יודע זה ממה שפורסם, אבל אם הפקח דרש ממנה לצאת מקרון השמורים מאחר והיא לא שילמה, ואחרי שהיא התעלמה גם מהשוטר - מגיע לה.

gils33

New member
מאד מסכים איתך

העונשים אינם מרתיעים מספיק. למרות כל ההסברה בבתי הספר ויש הסברה,אני יודע מכיוון שהבן שלי מספר לי את זה,עדיין אתה שומע על מכות בן ילדים בחוגים מחוץ לביה"ס. דעתי כמו דעתך,אנו דור חדש של אבות,שמעורבים ומגיבים לחינוך הילדים שלנו. זה כבר לא כמו פעם שרק האמא הייתה אחראית על הנושא,היום זה בשותפות מלאה. ווידוי - כשהבן שלי היה קטן יותר והרביצו לו,הטפתי לו שיחזיר וחזק. היום - אני חושב קצת אחרת,אני בטוח שהוא יגן על עצמו אבל הוא גם ידע לפנות למי שצריך או שלא יכנס לקטטה בכלל. הוא גם חזק מספיק כדי לפגוע שזה יכול להקצין את הנושא.

akavishon

New member
הבעיה שלי עם להחזיר חזרה מכות

היא שאתה לו יודע מול מי אתה מתמודד. יכול להיות שתפוצץ את הילד השני במכות, אבל אז יבוא האח הגדול שלו / אבא שלו / החברים שלו ויפוצצו את הבן שלך. או שתישלף סכין

akavishon

New member
אני מתחיל בזה, שאני מעדיף לוותר על הכבוד שלי

מאשר על החיים שלי. ממשיך בהחמרת הענישה. מעניין מה יקרה ביום של בן של שופט ידקר / יאנס / ירצח.. מה יהיה גזר הדין

gils33

New member
כבר היו בעבר

בני שופטים שעברו עבירות חמורות,אני לא חושב שהייתה הקלה בעונשם. לפי מיטב זכרוני

gils33

New member
אוי ואבוי

אני מקווה שלא יקרה דבר כזה. למה דווקא בן של...... האם לא כולם שווים? דם זה דם מה זה משנה מי זה?

akavishon

New member
שלא תבין שאני כן מקווה לזה

אני פשוט סקרן, איך שופט ינהג, כאשר הקורבן קרוב אליו. ברור שכולם שווים.

החל מחינוך למניעת אלימות בבית ספר וגנים ועד

להחמרת עונשים בצורה דראסטית. גם אלימות בכביש היא אלימות נוראית וגם במשפחה וגם בין אנשים שיוצאים לבילוי.

Master Stav

New member
לטעמי צריך גישה משולבת

1. רישום הילדים והתמדה איתם בחוגים להגנה עצמית 2. חינוך שמתחיל מהבית שלפעמים עדיף לוותר ולא להיכנס לעימות בטח ובטח שלא על שטויות 3. מעורבות בבית הספר והקמה של סיירת הורים בסביבות המגורים בית הספר 4. מעורבות בתוכנית למניעת אלימות בבית הספר

gils33

New member
רגע

הגנה עצמית? - הרי אנחנו לא רוצים אלימות וזה רק ייתן להם ביטחון לעמוד מול המתקיף. מסכים עם כל הייתר,אצלנו בשכונה זה מיושם. תוכנית למניעת אלימות וסיירת הורים.

akavishon

New member
נכון שאנחנו לא רוצים אלימות, אבל

אם כבר מישהו מתקיףף לכל הפחות שידעו איך להתגונן. והגנה עצמית, מעצם הגדרתה היא הגנה. אחד הדברים שמלמדים בכל תורות ההגנה העצמית היא גם שליטה בכוח שלך ושתדע מה הכח שלך מסוגל לעשות, על מנת שלא תעשה את זה.

למעלה