כמה עוד אלימות במשפחה נוכל לראות

Master Stav

New member
רחוק מהאמת

אומנויות לחימה מאפשרות מערכת משמעת והבנה איפה הדברים נכונים אספר לך סיפור בגיל 16 עבדתי בחופש הגדול בבניין איך אומרים היתי פועל שחור יום אחד כשלתי ונפלתי מהקומה הראשונה אל ערימת חול ( למזלי ) בלמתי כמו שלימדו אותנו אינסטקטיבית והרמתי רגל למעלה כאילו לבלום תוקף הבלוק עליו כשלתי נהדף עלידי הרגל ( אינסטינקט) אחרת היתי נפםגע קשות כאשר ילדים לומדים אומניות לחימה זה משולב בחינוך להיות בן אדם טוב ומועיל או אז הם מבנים שלמרותך היכולת שלהם להחזיר לפעמים גם לספוג מכה זה בסדר והם מסוגלים לספוג אותה מצד שני אם הם מסוגלים להגן על עצמם שים לב לא לתקוף אלא להגן אני בעד .

אם כבר,כמה אישה יכולה לספוג מכות מבעלה

ולפחד להתלונן במשטרה מפחד? הנה דוגמה על אלימות במשפחה.מבינה את האישה שמפחדת להתלונן,היו מקרים של רציחות ומכות רצח אחרי תלונה.ובאמת צל"ש לחייל שהפעם במקרה הציל אותה,ומה יהיה מחר? ואני שואלת,למה אישה לא עוזבת בעל אלים?

gils33

New member
אלימות במשפחה

זה עניין מאד קשה,המון גורמים תלויים בזה,קשה לנו לראות ולזהות את זה ברוב הזמן במיוחד אם זה כנגד האשה. לפעמים ואני מדיגש לפעמים ניתן לראות על הילדים ולטפל. נושא מאד קשה.

Master Stav

New member
אלימות היא כביש דו כיווני

הוריםלילדים ילדים להורים גברים לנשים נשים לגברים אנשים לאנשים אנחנו פה כדי להראות שאפשר אחרת, גם האבות שלוקחים כשותפים אחריות הורית וגם כמחנכים שלוקחים אחריות על המעשים שלהם ושל ילדיהם .....

martali

New member
אלימות במשפחה הייה לא כמו עכשין,

לצערי אין כבוד הוריים,אין כבוד אנשים,אין כדושת חיים,אין עונשים כבדים לרוצחים, אין חינוך בביתי ספר,להורים אין זמו ללמד את הילד,לכבד את המורים ואת ההורים, את הזקנים, לעזור לאנשים חלשים,היום מדובר רק בכסף, ממון .רעה לי לקרוא על רציחות של אנשים חפים מפשע,הזדעזעתי מי רצח של אמא עלידי בנה,רצח של ילדים עלידי הורים, רצח של משפחה שלמה,רק בגלל חוב כספי,מדוע זה קורה,כי חינוך שלנו רקוב.

gils33

New member
לצערי את צודקת

אבל אין לאבד תקווה. זה אנחנו,אנחנו צריכים לשנות,אם אנחנו נשתנה,הם ישתנו בעקבותינו.

Master Stav

New member
אלימות תמיד הייתה

שלא יהיה פה מקום לספק הורים היכו ילדים וזה היה מקובל גברים היכו נשים וזה היה מקובל זה עידן המידע שחושף אותנו לכל הדברים האלו ומאפשר לנו לנסות ולתקן .... חינוך ....אני לא חושב שיש הבדל גדול מצד שני הזמנים השתנו

martali

New member
אלימות היתה אבל לא כמו עכשין,

נכון היתה אלימות בעבר,אבל לא כמו עכשין, מדי יום רצח ,אלימות בכבישים,אלימות בביתי ספר, זה לא הייה כמו עכשין,החינוך בבית ספר על הפנים,

Master Stav

New member
פה אני חושב שאתה טועה

עידן המידע מביא לנו את הסיפורים לפתח ביתינו בעבר המידע לא זרם ולא ידענו על חצי מהדברים לגבי החינוך בבתי הספר תלוי באיזה בתי ספר והיכן ....אבל בגדול צודק

martali

New member
יכול להיות שאתה צודק,אבל לא בהכול

אני חושבת שבבית ספר של דתיים וחרדים מלמדים בין היתר אהבתה רעיך כמוך, לכן יש פחות אלימות,כך צריך ללמד גם בבית ספר חילוני,לתת יותר שעורים על כך, לחניס בתוכנית לימודים כבר גם בגנים,כמו שכתבתי,להסביר מה פירוש עזרה לחלש, בלימודים,בהפסקות.גם הורים מגיל קטן צריכים ללמד את הילדים קטנים בגן אהבת רייך כמוך, אז במשך הזמן נהייה חברה טובה יותר.

hirshfe

New member
ההבדל היחידי שבעדה החרדית

זה עדיין סוד כמוס לא מדברים על זה\ ואלימות היא בממדים זהים לחילונים וגם בבית ספר חילוניים מלמדים ואהבת לרעתך כמוך

martali

New member
לhirshfe לא מספיק מדברים בבית ספר שעה שעתיים

צרין יום יום לטפטף ללא אלימות כלפי תלמידים ומורים, גם לדעתי צריך בצבא,לתת שיעורים נגד אלימות,כלפי חיילים חלשים.יפה שעה קודם. שבוע טוב

Master Stav

New member
רחוק מהאמת כרחוק השמש מהירח ....

בבתי ספר דתיים וחרדים האליות היא אותה אלימות ולעיתים גם קשה יותר וזאת בשל הכללים הנוקשים הנהוגים במקומות אלו מה שמקצין את הרגשות והמעשים ... בבתי ספר המוגדרים חילונים מלמדים ואהבת לרעך כמוך כמו א ערכי מפתח הלב כמו גם ערכים אחרים אצורך לתלות את עמוד הקלון על בתי הספר הוא צורך ברור אך לא נכון !!! החינוך מתחיל בבית !!! קודם כול בבית !!!

למעלה