message in a bottle איזו תקופה של 30 אתם מעדיפים יותר- של האלבום הראשון או השני?
A adiiiXD New member 29/3/08 #40 message in a bottle איזו תקופה של 30 אתם מעדיפים יותר- של האלבום הראשון או השני?
I i am777 New member 29/3/08 #41 התקופה הראשונה...גם בגלל השירים ממ..... הסמל של שלוש ושלוש (שיש לג'ארד על היד).. או הסמל של השלושה הקווים - ( III ) (שזה TO..)
התקופה הראשונה...גם בגלל השירים ממ..... הסמל של שלוש ושלוש (שיש לג'ארד על היד).. או הסמל של השלושה הקווים - ( III ) (שזה TO..)
B BuddhaForScarlett New member 29/3/08 #42 שאלו את זה כבר. הראשון כאילו שאלו את זה בשאלה עקיפה יותר. בואו נראה, מהשירים שאין עדיין בדיסקים או שאין פשוט.. Pressure או Occam's razor?
שאלו את זה כבר. הראשון כאילו שאלו את זה בשאלה עקיפה יותר. בואו נראה, מהשירים שאין עדיין בדיסקים או שאין פשוט.. Pressure או Occam's razor?
I i am777 New member 30/3/08 #43 ברור ש Occam's razor שאלה קצת מצחיקה... הגוף (העליון בעיקרון) של ג'ארד או שאנון ??? נ.ב עיצוב תמונה שלי D:
ברור ש Occam's razor שאלה קצת מצחיקה... הגוף (העליון בעיקרון) של ג'ארד או שאנון ??? נ.ב עיצוב תמונה שלי D:
B BuddhaForScarlett New member 30/3/08 #44 שאנון דה. הוא מתופף. והוא לוקח את ג'ארד בסיבוב. גיליפיקס או החץ?
A adiiiXD New member 30/3/08 #49 סטארבאקס. שם אין עכברים וצפרדעים. מוחהחהחהחה XD הכובע החרוש של ג'ארד - עם או בלי?
A AlmogiToMars New member 30/3/08 #51 עם חחחחחחחחח הקליפ המלא של ABL או הקליפ שהולכים לשדר (המקוצר ) ?
L LoveYourHate New member 30/3/08 #53 קפריקורן אני מאוהבת בתקופה ובשיר.. ארתמיס או פיתגורס!? [אני מקווה שזכרתי נכון את השמות ]
L LoveYourHate New member 31/3/08 #63 תפוס בהיסוס ../images/Emo6.gif אפשר ללכת על האופציה של פסיכופט?! שאנון אחרי הופעה או תומו אחרי הופעה
K Keren W New member 30/3/08 #45 אמממ.... הגוף העליון של ג'ארד. איזה שיר R-evolve או Year Zero ? אישית מאוד קשה לי לבחור בין שינהם כי אני נורא קשורה אליהם...למרות שR-evolve אני אפילו יותר אוהבת:S
אמממ.... הגוף העליון של ג'ארד. איזה שיר R-evolve או Year Zero ? אישית מאוד קשה לי לבחור בין שינהם כי אני נורא קשורה אליהם...למרות שR-evolve אני אפילו יותר אוהבת:S
I i am777 New member 30/3/08 #47 חח אז מה , יש ביניכן חילוקי דעות. את אומרת ג'ארד והיא אומרת שאנון... אה ולדעתי R-evolve....(שמישהי תשאל שאלה..., אין לי כברYD)
חח אז מה , יש ביניכן חילוקי דעות. את אומרת ג'ארד והיא אומרת שאנון... אה ולדעתי R-evolve....(שמישהי תשאל שאלה..., אין לי כברYD)
A AlmogiToMars New member 31/3/08 #57 ~~ממשיכה מפה ואין לי מושג למה~~ אני חושבת רווק נחשק D: חח אין לי שאלות כבר חח אממממממממ... בולט פור מיי ואלנטיין או 30 סקנדס טו מארס ?
~~ממשיכה מפה ואין לי מושג למה~~ אני חושבת רווק נחשק D: חח אין לי שאלות כבר חח אממממממממ... בולט פור מיי ואלנטיין או 30 סקנדס טו מארס ?
A adiiiXD New member 31/3/08 #58 30 stm מה מתאים יותר לתומו- קלידים או גיטרה ? [ אם היה אפשר 3, הייתי מצרפת כינור ]
B BuddhaForScarlett New member 31/3/08 #59 גיטרה. דה. ../images/Emo11.gif אז אני אגשים את חלומך, מה יותר מתאים לתומו, גיטרה או כינור?