עונה../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif
שם: גליה גיל: 18 מגורים: י-ם חודש אהוב: אלול בגלל היום הולדת שלי וחברה שלי, כסלו בגלל חנוכה. עונה אהובה: חורף, סתיו, אביב (רק לא קיץ יאק!) דבר שמשמח אתכם: החיוך של אליסה נחשב?
המ.. וגם חברה שלי משמחת אותי כמובן
דבר שמעציב אתכם: כשחברות שלי פוגעות בי דבר שמרגיז אתכם: אח שלי אפשר לומר. עזבו לא בא לכם לדעת ולא בא לי לפרט. בושם אהוב: זה שחברה שלי נתנה לי חח יש לו שם? נדמה לי קוראים לו מישל(כמו המורה לאנגלית. ברצינות!) צבע: כחול! ריח אהוב: כל מיני.. אבל נגיד ריחות של פרחים תכשיטים: כל התכשיטים שיש למאריה
במקרה של מה שיש לי אין לי מושג מה אני אוהבת.. אני אוהבת את כולם אפשר לומר. בחיים אני לא טועמת: בשר.. לפחות אני מנסה שלא. זמר אהוב: אין זמרת אהובה: מאריה קארי
אפשר גם אליסה מילאנו?
סתם
שחקן אהוב: אין חחח יש לי בעיה עם בנים מסתבר שנגיד מת'יו פרי (צ'נדלר) מחברים? שחקנית אהובה: הולי מארי קומבס, אליסה מילאנו, שאנן(כן כפי ששמעתם), ורוזה בלאסי הגם מדהימה!
שיר אהוב: יש הרבה! יותר מדי! אבל נמנה קצת: My All של מאריה, I Turn To You של כריסטינה, I'll be there של להקת solid harmonie אולי גם השיר של ניק לאשיי "מה שנשאר ממני" והרבה שירים של הילרי דאף מסתבר חח משהו שלקחתי מאליסה: יענו גנבתי? חח סתם. המ.. פתיחות לבעיות של אנשים אחרים(יאללה סיימו כבר את העוני בעולם!
) והבנה שהיופי מתחיל מבפנים
מישהו\י שהייתי רוצה שישחק עם אליסה- איווה לנגוריה. יהיה מעניין וגם יופי כפול
משהו שהייתם משנים באליסה- אולי קצת יותר כמו אנג'לינה שתתרום מעצמה יותר(יאללה אליסי בואי לקמבודיה
) משהו שהייתם משנים בעצמכם: הרבה חח את מצב הרוח שלי והתייחסות שלי לאנשים אחרים ולעצמי וגם את הביישנות שלי שנתפסת לרוב כהתנשאות בטח. פאדיחה: שקשורה באליסה? לא קיבלתם מספיק? אז לא קשורה באליסה כי אני לא חוששת מפדיחות חחח הלכתי בקניון לחגוג לחברה שלי יום הולדת (מסיבת הפתעה לייק דא) ונקרעו לי המכנסיים בצד כי נכנסתי בכיסא ממתכת אז ניסיתי להסתיר את זה איכשהוא. פוזה אהובה של אליסה בתמונות: רוב הפוזות שלה אהובות עלי
את\ה פוטוגנית-לא יודעת אם הייתי לי יום אחד להיות מישהו אחר הייתי- אני. אין כמו להיות בעור של עצמך אבל זו לא תשובה אז בסדר הייתי מנסה להיות חברה שלי ואולי מבינה איך היא מצליחה לעשות את הכל. כי היא מדהימה! משפט אהוב: להסתכל גם על היופי שבפנים ולא רק על זה שבחוץ וגם לא לשפוט על ההתחלה אף אחד! חיה אהובה: כלבה אני מניחה למרות שלפעמים הם משגעים אותי לחלוטין! אז כלבים והמ.. פרפרים
מקום שחולמים לבקר בו: גן עדן(אומנם נשמע מוזר אבל זה נכון) אושר או עושר: אושר אבל גם לא להיות עניה.. להיות במצב כלכלי בסדר. שחור או לבן: לבן כי שחור זה מדכא! מטבע או שטר: שטר חח איכשהוא מרגישים טוב יותר עם שטר פינה שהכי אהבתם השבוע: כל הפינות
הצעה לפינה חדשה: אין חדשה אבל יש הצעה לפינה ישנה. להחזיר את משחק התמונה הכי יפה או משחק התמונות! הפורום זקוק לזה תאמינו לי. פינה שהכי פחות אהבתם: אין כזאת אבל לדיונים אני כבר פחות מתחברת. תורמים לפורום הרבה: כן
איחולים לפורום ולאליסה: לפורום שרק יצמח ויגדל כמו
למרות הפסימיות שלי ושאליסה תמשיך לגדול(לא במימדי גוף חח) המ.. תמשיך לגדול במשחק שלה ותמשיך להשתפר וגם שהקריירה שלה תגדל וגם שתגדל בנושא ההומניטרי והנתינה לאחרים. שאלון סבבה: סבבה אבל עדיין יותר OFF לכן שורשר לפה. והזויות שמורות לך?
סתם.. קבל
זה היה שאלון נחמד.. באמת