אבל מגיע לזה שרשור חדש משלו

The Albatross

New member
../images/Emo32.gif אבל מגיע לזה שרשור חדש משלו

לכל התלמידים ההולכים להתחיל שנה רצופת סבל ויגון, עבודות, מבחנים, בגרויות ושאר הרעות הבאות עלינו, בהצלחה! תנסו להנות כמה שיותר במוסד החינוכי המדכא את הנפש, תאזינו הרבה למוזיקה טובה, ותנסו גם לכתוב כאן, בפורום, מדי פעם לפעם. תזכרו, עוד 14 ימים עד לראש השנה, עוד 292 ימים עד החופש הגדול הבא.

בהצלחה לכל החוזרים ללימודים!

כשהייתי בתיכון מישהו קצת יותר מבוגר אמר לי: כמה שתיכון זה קשה, מה שבא אחר כך קשה יותר. אז תהנו מהרגע - גם מהמבחנים, שיעורי הבית ושאר המרעין בישין. בסופו של דבר, רובכם תזכרו בסוף את הדברים הטובים, ותשכחו את הפחות טובים.

עצוב לי... ../images/Emo7.gif

אני כבר לא חוזרת לבי"ס, אלא לצבא הגדול והאכזר (עוד שבוע למען האמת). סתם, האמת היא שאני מצפה לגיוס...אבל יש בזה משהו עצוב, שאני כבר לא אלמד יותר. חח אני כבר מתגעגעת לזה! תהנו מזה כל עוד אתם יכולים! באמת...

זה יעבור... עוד מעט יהיו לך חוויות

חדשות ודברים חדשים להתעסק בהם. אני יודעת שזו תקופה לא קלה, אבל זה חלק מההתבגרות

בינג

New member
ררר היום היה לי היום הראשון

טיפה קצת מוזרה אבל שכבה סבבה.... מקווה שאני אסתדר... תודה על הבהצלחה והכל

בינג

New member
כן אני עולה ל"י"

לומד ב"גן נחום" וזה בית ספר חדש שאני מכיר שם רק 5 חברים בערך......אבל השכבה דווקא נראית לי סבבה....אין הרבה ערסים עם פוזה מי שגר באיזור: אני באתי ממורי הגיטאות אז אני רגיל לכל הערסים האלה שעוברים ועושים קולות, דוחפים מרביצים יורקים ובקיצור ערסים.......אז נחמד לי בבית ספר החדש =] רק חבל שכל החברים שלי הלכו לבית ספר אחר

3 אנשים מראשון../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

נראה לי שיש לנו כבר מקום למפגש....

oribarak

New member
בהצלחה לכוללםם

אני היום התחלתי את כיתה ט'...איך מפחידים אותנו בבצפר יא וואראדי

נימרודל

New member
אייישששש... היום הראשון...

כן, גם אני כבר חמשיסטית (ט') גם אותנו מפחידים. גם לנו הביעו סימניה מסטולה וסוכריה חמוצה של עלית (שלום כיתה א'?). גם לכל האנשים שאני מכירה ארך השער בכמה סנטימטרים. אבל אני די שמחה לחזור- למרות שהיום הראשון תמיד מפחיד אותי... יהיה טוב

The Albatross

New member
זה לא חמשושה? ../images/Emo13.gif

אגב, גם בי' הביאו לנו טופי. רק מה, נשארנו עד 13:30, ומחר בבוקר אני צריך לקום בשש וחצי, כי מתחילים ללמוד ב7:45. משרד החינוך קבע שלא יהיו יותר שעות 0, לכן, כדי לפתור את הבעייה, הביצפר פשוט הקדים את השיעור הראשון לזמן שבו היה אמור להיות שעת ה-0, וכך נפתרה הבעייה. פשוט גאוני.

למעלה