אבל מגיע לזה שרשור חדש משלו

נימרודל

New member
אפשר גם חמשושה :)

אח שלי קרא לי ככה היום. אדם הזוי. יו.... איזה מסכנים! 7:45? בלעט... אבל אני גם ככה בדרך-כלל קמה בשש וחצי. כי לוקח לי זמן להתארגן ולהגיע לביצפר. אני איטית
חיחיחי... נראה לי זאת תהיה שנה טובה דווקא. אני מקווה :)

N a V e

New member
בהצלחה לכל התלמידים,

שנה ראשונה שאני כבר לא איתכם... תנצלו כל רגע,בעיקר עם החברים ותזכרו שעוד לא נולד המניאק שיעצור את הזמן. וזהו.

NIR Y

New member
באמת בהצחלה לכולם

נראה לי שאני היחיד שממש לא רוצה שבית ספר יגמר, ברור שאני מעדיף חופש אבל שנה הבא אני נשלח לצבא, שנראה לי עכשיו הדבר הכי מפחיד שיש. אזז תנצלו כול רגע שאתם יכולים כול עוד אתם בבית ספר כמו שאני עשיתי בחופש וכמו שאני מתכוון להמשיך לעשות בזמן הלימודים.

oribarak

New member
אותנו דפקו במשמרות זה"ב

תצחקו תצחקו אבל גם את כיתות ט' דופקים במשמרות זה"ב.... אנחנו צריכים להיות ב7 ו20 בבצפר!!!!!!!!!!!!!אני קם בעשרה ל 7 במשך שבוע!!!!!!!1

The Albatross

New member
איזו התרגשות...

אני קם בשש וחצי למשך כל השנה, בעצם שנתיים - שלוש הבאות. בא לך להתחלף?

נימרודל

New member
חה! משמרות!

כמה מביך... למזלי אני בקושי הייתי צריכה להיות בדבר הזה גם בכיתה ו'. כי היינו איזה 5 כיתות בשכבה ולא היו כל כך הרבה מעברי חציה בדרך לבית הספר... בכל מקרה. גם אני קמה בשש וחצי (בגלל שלוקח לי זמן להתארגן) אז אני יכולה להבין אותך.

NIR Y

New member
גם אני קם ב6 וחצי

טוב לא ממש אבל אני אמור לקום בשש וחצי. קשר לי להסביר אבל איכשהו אני קם בחמש דקות לחמש דקות לשבע ומספיק להתקלח ולהכניס כמה מחברות לתיק ולהתלבש וכול זה ולהיות בחוץ שניה בדיוק לפני שהאוטובוס בא בשבע וחמישה, לפעמים, שאר הפעמים אני או נוסע עם חברים או מיול או טרמפים.

בינג

New member
חח

הבצפר שלי זה רבע שעה הליכה פלוס.... הבעיה שבבוקר קצת קשה לי ללכת בגלל כל הספסלים שקוראים לי להתיישב עליהם ולנוח..... אז גם אני קם ב6:30 למרות שבימי רביעי אני מתחיל ב-9!!!! אז אני קם ב-8..... הדרך חזרה זה הבעיה בשיא החום לחזור הביתה ולגלות שהמזגן כבוי

"הספסלים קוראים לי להתיישב..." ../images/Emo13.gif

ממש שירה, בינג. נראה לי שגם אתה צריך להתחיל לכתוב... ולא רק את האלבום האלטרנטיבי של ווטרס.

בינג

New member
חיחיחיחי =]

פשוט אני נורא עייף ואני רואה את הספסלים וזה מגרה אותי כזה לשבת ולשים את הראש לשניה.... ואז אני מתעורר אחרי שעתיים ורואה שגנבו לי את הנעליים =\ חיחיחיחיחיעחיעחיח

נימרודל

New member
חיחיחי...

טוב- הנה הפרטים המבישים. לוקח לי בערך 45 דקות עד שעה להתארגן בבוקר. אל תצחקו עלי...
חיחי... אני לא טיפוס של בוקר. אני בדרך כלל נוסעת הלוך עם ההורים או עם חברה בטרמפ. פחחח... איך התגלגלנו לזה?

The Albatross

New member
הופ הופ טרללה, גדלנו בשנה ../images/Emo13.gif

שעה? אוקיי, אני לא אזכיר פה כמה משפטים שוביניסטיים...

נימרודל

New member
אתה מוזמן לעשות זאת...

בקטע הזה זה דווקא נכון... חלקית. בעצם, אל תעשה את זה. אבל לא בגללי- אלא בגלל הבנות האחרות בפורום שהן בכלל לא שבריריות. די נו- מה לעשות? בדרך כלל אני טיפוס זריז- רק לא בבוקר.

למעלה