אבל מסויה כי אני צמחונית!

l i f a g i r l

New member
כן....גם אני

רק את השחורים לאכול!!! אבל הירוקים נראים יותר טעימים לא יודעת...חחחחח

Just Adi

New member
ז-י-ת-י-ם זה ה-דבר! ../images/Emo80.gif

על פיצה: ירוקים סלט: שחורים סתם לכיף: נוו זיתים סוריים, קוראים להם "דפוקים"

עדי צודקת!!!../images/Emo163.gif

ז-י-ת-י-ם זה טעים אני אוכלת אותם כמו פוקפורן... אבל יוצא רק כשפותחים אותם מהאריזה..(חחחחחח) אחרת אם הם יושבים אפילו יום במקרר אז זה כבר לא טעים צריך לאכול בזמן... ובכלל פיצות זה כבר מוגזם בלי זייתים עליהם...כי זה הכי טעים בעולם.. לפעמיים אני אוכלת עם עוד אנשים נגיד פיצה (שזה קורה פעם בשנה שאני אוכלת פיצה למרות שזה מאכל אהוב..) אנחנו מטמאים אחד לשני זיתים חחחחחחחח וזה מצחיק....

../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif תפוז Live אין אהבה כמו

פורום ספרים וספרות יארח את הסופרת סמדר שיר היום, יום רביעי, 18.06.03 בשעה 18:30. את סמדר שיר כמעט ואין צורך להציג, שכן היא כותבת רבי מכר עליהם גדלו לפחות שני דורות. סמדר תתארח בפורום, ותשיב לשאלות הגולשים על ספריה בכלל, ועל רב המכר האחרון שכתבה, "אין אהבה כמו". ניתן להציב שאלות בפורום כבר מעכשיו

Just Adi

New member
"איש באמונתו יחיה" (נראה לי) ../images/Emo80.gif

אני עוד חודש שנתיים *טבעול רולז*

בואר

New member
לא מתה על טבעול האמת../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

חוץ מהשניצל תירס! (שניצל תירס זה הדבר הכי טעים ומשביע בעולם!)

בואר

New member
מה קרה?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

להיות צמחוני זה נחמד! אינ אישית מתקרבת לאזור של להיות צמחונית... אבל בינתיים אני ממש בקושי אוכלת בשר... לפני חודשיים לא אכלתי בשר במשך שלושה שבועות! ולא קרה כלום! "אני חסה על החסה"!

בואר-ברצינות?!?!?!

את חסה על חסה?!?!?!?! טוב אם את מתכוונת שאת אוהבת חסה.. אז אחותי אנחנו מזה תאומות!! כי אני חולללללללללההההההה על חססססססססההההההההה בנשמה!!!!!!!!! חחחחחחחח..((((:)

בואר

New member
כמה דברים:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

1. יש לי שם והוא אפילו יפה!(מעין!) 2. אני חסה על חסה... כאילו אני מרחמת עליה... זה משפט צמחוני ביותר שלי ושל אמא שלי... מה, גם לחסה יש רגשות! 3. אני מתה על חסה!!!!!!!!!! 4. ת'אמת אני גם משוגעת...

Silver Fox

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

צמחונים זה טוובבבבב
שנים חסומות, שנים של אבל אז אל תתפלאי אל תתפלאי אני לא יודע ללכת אני רק יודע שהקיר הזה נשבר ואני לא חוזר! אהההההההההההה זה שיר כזה שולתתתתתתתת!!!!!!!!!!! אני מתה על שנים חסומות, זה הדבר הכי מקסים בעולם

l i f a g i r l

New member
:-אין לי בעיה...

עם צמחונים....גם אני פעם חשבתי על זה...אבל קשה לי לחיות בלי הבשר

ואו אנשים... ../images/Emo168.gif

כמעט כולם פה צמחונים....
מפחיד להיות כאן ארגנטינאי

l i f a g i r l

New member
חחחחחחחחח

אני אומנם לא ארגנטינאית...אבל אני אוהבת ארגנטינאים חחחחחח אז ממני אין לך מה לפחד
(הערונת קטנה:אני לא ארגנטינאית ואני לא צמחונית חי חי חי חי)

the king 25983

New member
רק תיקון קטן:../images/Emo66.gif

זה לא אבל. אלא שנים של הבל. וגם אני לא צמחוני. חבל לי על החיות אבל סורי, זה טעים

למעלה