ז-י-ת-י-ם זה טעים אני אוכלת אותם כמו פוקפורן... אבל יוצא רק כשפותחים אותם מהאריזה..(חחחחחח) אחרת אם הם יושבים אפילו יום במקרר אז זה כבר לא טעים צריך לאכול בזמן... ובכלל פיצות זה כבר מוגזם בלי זייתים עליהם...כי זה הכי טעים בעולם.. לפעמיים אני אוכלת עם עוד אנשים נגיד פיצה (שזה קורה פעם בשנה שאני אוכלת פיצה למרות שזה מאכל אהוב..) אנחנו מטמאים אחד לשני זיתים חחחחחחחח וזה מצחיק....
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif תפוז Live אין אהבה כמו
פורום ספרים וספרות יארח את הסופרת סמדר שיר היום, יום רביעי, 18.06.03 בשעה 18:30. את סמדר שיר כמעט ואין צורך להציג, שכן היא כותבת רבי מכר עליהם גדלו לפחות שני דורות. סמדר תתארח בפורום, ותשיב לשאלות הגולשים על ספריה בכלל, ועל רב המכר האחרון שכתבה, "אין אהבה כמו". ניתן להציב שאלות בפורום כבר מעכשיו
להיות צמחוני זה נחמד! אינ אישית מתקרבת לאזור של להיות צמחונית... אבל בינתיים אני ממש בקושי אוכלת בשר... לפני חודשיים לא אכלתי בשר במשך שלושה שבועות! ולא קרה כלום! "אני חסה על החסה"!
את חסה על חסה?!?!?!?! טוב אם את מתכוונת שאת אוהבת חסה.. אז אחותי אנחנו מזה תאומות!! כי אני חולללללללללההההההה על חססססססססההההההההה בנשמה!!!!!!!!! חחחחחחחח..((((
1. יש לי שם והוא אפילו יפה!(מעין!) 2. אני חסה על חסה... כאילו אני מרחמת עליה... זה משפט צמחוני ביותר שלי ושל אמא שלי... מה, גם לחסה יש רגשות! 3. אני מתה על חסה!!!!!!!!!! 4. ת'אמת אני גם משוגעת...
שנים חסומות, שנים של אבל אז אל תתפלאי אל תתפלאי אני לא יודע ללכת אני רק יודע שהקיר הזה נשבר ואני לא חוזר! אהההההההההההה זה שיר כזה שולתתתתתתתת!!!!!!!!!!! אני מתה על שנים חסומות, זה הדבר הכי מקסים בעולם