המממ אז ככה..... נתחיל מהלא משו-תקופת הפופ של גלית... all saints-saints&sinners the corrs-in blue madonna-music(רק בגלל אמריקן פאי) ועכשיו לשאר הרשימה... אביב גפן- יומן מסע המחודש- כולל את גשם כבד עומד ליפול ארקדי דוכין- להרגיש- האמת שטיפה נפילה יותר מדי אלקטרוני... אבל לא נורא dido-no angel החברים של נטאשה- שינויים בהרגלי הצריחה lenny kravitz-graetest hits red hot chili peppers- blood suger sex magic red hot chili peppers-califoniction חמי רודנר ושליחי הבלוז- גאולה the doors- LA women REM-automatic for the people offspring-conspraecy of one charlie´s angels-original sound track macy gray-on how life is the cranberries-no need to argue מוניקה סקס- פצעים ונשיקות beatles-1 אוסף רוק ישראלי מה חסר לאוסף? היהודים. נירוונה. גו גו דולס. עוד אביב גפן. איפה הילד. ועוד ועוד. גלית ח"ח למי שקרא הכל!!!!
Offspring- Americana 2*Rhcp Green Day Rem- Out of time U2 3*Oasis Bangels 2*blink182 Queen Breakfast at tiffany´s Cold Play Shania Twian משינה Linkin Park Blade Soundtrack טיפקס אתניקס מוניקה סקס שלמה ארצי וכו
אז ככה: יש לי את כל הדיסקים של יוסי עדן יש לי את הדיסק החדש של שרון זריהן יש לי את הדיסק החדש של סיסקו יש לי: GOA (טראנסים) יש לי סאן פרוג´קט (גם טראנסים) יש לי: NOW 5 יש לי D.J YAHEL (עוד טראנסים) INFECTED MUSHROOM (עוד טראנסים) ועוד מלא דיסקים שרובם טראנסים ואין לי כוח לפרט..... נ.ב יש לי תמונה שלא ראיתם אז קחו לכם ותהנו.
יש לי די הרבה דיסקים ואין לי ממש כח לפרט אבל הכי הכי אהוב עלי ושאני חושבת הוא הכי הכי הכי הכי טוב: hybrid theory של linkin park וואיייייייי איזה דיסק ש=וו=ה מרינה
כולם יהיה לכם כאב ראש לקרוא את זה אני יגיד בקצרה את המועדפים. אביב גפן- כולם היהודים- שניהם הביטלס- כמעט כולם מוניקה סקס- שניהם מוזיקה סקוטית- אני מרשה לעצמי להגיד למרות החשש שאנשים לא ידברו איתי יותר גרין דיי- נמרוד רדיוהד- דה בנדס (דיסק חובה) ברי סחרוף+ פורטיסחרוף dire straits iron maiden pantera bob marley וכו´.... זה המון סגנונות משולבים ואני אוהבת את כולם...