אבל נחמד.....

KamikazA

New member
אני לא יפרט הכל כי אני לא יכול

לכתוב כל כך הרבה ואני לא רושם את השמות של הדיסקים כל הדיסקים של פניוויס כל הדיסקים של אופספרינג כל הדיסקים של אנטי פלאג כל הדיסקים של בלינק כמה אוספים של פאנק שתי דיסקים של less than jake שלוש דיסקים של גרין דיי כל הדיסקים של רייג´ אגינסט דה מאשין האוסף של אגלי קיד ג´ו שתי הדיסקים של מוניקה סקס ההופעה בקריות+כנען 2000+עטיפה של ממתק של שבק הדיסק של הדג נחש אקספירינס של ג´ימי הנדריקס lag wegon שתי דיסקים של nofx millencolin כל האלבומים של מטאליקה+כמה הופעות חיות ten+v.s-pearl jam שתי דיסקים של mxpx כל הדיסקים של נירוונה אוסף של פרימוס שתי דיסקים של סאבליימ הוםעה חיה של בוב מארלי+עוד אוסף שלו שתי דיסקים של הקרנבריז יש עוד מלא פשוט מתחילה לכאוב לי היד

«Lost-Soul»

New member
הדיסקים שלי ...

יש לי 2 דיסקים של ד"ר קספר לימפ ביזקיט-הדיסק האחרון שלהם (אין לי כח לכתוב השם שלו ארוך מדיי) Linkin Park- Hybrid Theory (דיסק שווווווה) 2 דיסקים של פרל ג´אם metallica- kill them all Eminem-the marshall mathers lp Red Hot Cilli Peppers- Californication את כל הדיסקים של מייקל ג´קסון חוץ מהחדש סאבלימינל- האור מציון ודיסקים צרובים של: take that R.e.m ו- U2

sweet heart

New member
הדיסק של לימפ ביזקיט נקרא

chocklate starfish and a hot dog flavorde water נכון?

למעלה